Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση μεσημεριανή πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο του κέντρου. Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο. Αν και λίγο επιφυλακτικός γιατί δεν υπήρχε κριτική, με διαβεβαίωσαν ότι είναι πολύ όμορφη και με καλές υπηρεσίες.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο είδα μια κοπέλα 30 κάτι χρονών με πολύ ωραίο πρόσωπο - ειδικά τα μάτια - αλλά πολύ σοβαρή και κουμπωμένη. Ζήτησε τα λεφτά από την αρχή με πολύ ευγενικό τρόπο και μπήκε για ντουζάκι. Όταν βγήκε είδα και ένα πολύ ωραίο θηλυκό σώμα με καμπύλες και πιασίματα στα σωστά σημεία. Πολύ καθαρή και περιποιημένη.
Τα άσχημα άρχισαν με το ότι στην ουσία δεν δίνει φιλιά, στόμα ερμητικά κλειστό και μόλις που ακουμπούσε τα χείλη της στα δικά μου όσες προσπάθειες κ αν έκανα. Πίπα πολύ κάτω του μετρίου - αυτό που έκανε ήταν να βάζει στο στόμα της μόνο το κεφάλι και να κάνει ένα απαλό χάδι με τα χείλη οπότε την σταμάτησα γρήγορα. Φαινόταν γενικά σαν να σιχαίνεται χωρίς να έχει πιστεύω τον παραμικρό λόγο.
Στο σεξ αλλάξαμε 3 στάσεις χωρίς να δυσανασχετεί όταν ανέβασα ρυθμό αλλά παθητική και χωρίς πρωτοβουλίες. Εσωσε λίγο την κατάσταση ότι έβγαζε κάποιες αισθησιακές φωνούλες που με την ώρα δυνάμωναν.
Στο διάλειμμα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να επικοινωνήσει αλλά υπάρχει θέμα γιατί τα Αγγλικά της είναι ελάχιστα και τα Ελληνικά ... 5-6 λέξεις - είναι πάντως ευγενέστατη. Στο δεύτερο γύρο είχαμε πάνω κάτω μια επανάληψη του πρώτου με ελάχιστα καλύτερη συμμετοχή. Γενικά πάντως είναι πολύ χαμηλών τόνων και δίνει την εντύπωση ότι είναι κάπως φοβισμένη και κουμπωμένη ή και κουρασμένη.
Αυτά από εμένα ...καλά να περνάμε

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
upgrade
Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
77
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Dirty69, totos3 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού