Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 68 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λίγο πριν αναχωρήσω για τις αυστηρά μονογαμικές διακοπές μου, σκέφτηκα να το ρίξω λίγο έξω. Είδα να γίνεται ντόρος με την Ελένη στο φόρουμ, διάβασα το νήμα της, κατάλαβα ότι είναι γατόνι, έκλεισα ραντεβού και δικαιώθηκα.

Η Ελένη είναι αυτό που λέμε "γυναικάρα", όχι με την έννοια του δίμετρου αλόγου από την Αγία Πετρούπολη, αλλά με την έννοια μια έμπειρης, γοητευτικής, ερωτικής γυναίκας me "Γ" κεφαλαίο. Εμφάνιση δεν περιγράφω, αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, απλά επιβεβαιώνω ότι το σώμα της είναι σφιχτό. Η Ελένη είναι η σέξυ γραμματέας του γραφείου που θες να πηδήξεις σαν τρελός, αλλά πρέπει να είσαι τυπικός στη δουλειά, η όμορφη καθηγήτρια που αντί για τον πίνακα κοίταγες με τρόπο τις μπουτάρες της, η καυλιάρα νεαρή θεία που κρυφά τον έπαιζες για πάρτη της και πάει λέγοντας. Εν ολίγοις ένα όμορφο, θελκτικό, έκφυλο μιλφ που θες γευτείς όλες τις χάρες που έχει να προσφέρει.

Και έχει πολλές: καταρχήν μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, με φτυσίματα, γρήγορα-σπασμωδικά τσιμπουκώματα με αρκετή πίεση στα χείλη, λαβή ζιου-ζίτσου στα αρχίδια (παράλληλα) και δε συμμαζεύεται. Απολαυστική. Τις βυζάρες, τις βλέπετε στις φωτογραφίες. Αυτό που μπορώ να προσθέσω είναι ότι οι καλοσχηματισμένες ρώγες της καυλώνουν και σκληραίνουν γρήγορα. Στο γαμήσι μεταφέρει την porn-star εμπειρία της με ατάκες τσόντας που βρήκα χαριτωμένες. Λίγο υπερβολικές αντιδράσεις σε μερικές φάσεις, αλλά έχει και αυτό την πλάκα του γιατί σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι παίζεις σε τσόντα Ναι! . Σε όλες τις στάσεις αποδίδει καλά, ενώ εμμέσως προμοτάρει έξυπνα την πίσω τρύπα της, χαϊδεύοντάς την πρόστυχα καθώς πηδιέται. Φαντάζομαι θα είναι πολύ καλή και σε αυτό, απλά εγώ δεν είμαι ιππότης της πίσω πόρτας. Παρ' όλα αυτά δελεάστηκα, ομολογώ. Ίσως next time. Και ενώ η πορνο-ατάκες έδιναν και έπαιρναν ("σκίσε μου τη μήτρα" κλπ), εγώ τελείωσα σε τρυφερό εναγκαλισμό, ανταλλάσσοντας φιλάκια ως αγαπούλης Έρωτας

Αυτό όμως που απόλαυσα πέρα από το σεξ, ήταν η κουβέντα μαζί της. Όπως είχα υποψιαστεί, είναι ατομάρα. Έξυπνη, αυθεντική, με χιούμορ και διαισθάνομαι και πολύ καλό άτομο. Πολυδιάστατη και ενδιαφέρουσα κουβέντα που από τη θεολογία, το νεοπαγανισμό, τη μεταφυσική και τη διοικητική οργάνωση των γερμανικών πόλεων, έφθασε μέχρι τα κάστινγκ του SIRINA-κη.

Ελενάρα, it was a pleasure Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, chrisgavros7, Elena xatzi και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2017
"λαβή ζίου ζίτσου στα αρχίδια".. Χαχαχα...
Είσαι θεός μαν!!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
04 Αυγούστου, 2017
Όλα καλα. Αλλα και μιλφ και χωρις αναλ και 150 εεεεεε. Πολύ δεν παει?
05 Αυγούστου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι αλλά ειναι Ελληνίδα και Πορνοστάρ Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3