Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από αρκετό καιρό νηστείας και ένα ψιλό αποτυχημένο τελευταίο ραντεβού είπα να κάνω είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια μπας και μας χαμογελαση λίγο η τύχη και περάσουμε καλά.
Αρκετές καινούργιες αφίξεις δεξιά και αριστερά και η μπίλια έκατσε στην Marilin.
Χτυπάει η πόρτα,ανοίγω και εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ,η κοπέλα ίδια με της φωτογραφίες μάλιστα ήρθε με το φόρεμα της προ τελευταίας φωτογραφίας.Λέω από μέσα μου καλά θα περάσεις.
Πρόσωπο αυτό που φαίνεται,εμένα μου ήρθε χωρίς μεικ υπ με λίγα ασιατικά χαρακτηριστικά,δηλώνει εκ Μόσχας but who cares.Το σώμα της απίστευτο σφιχτη παντού,κωλος και στήθος πέτρα.Ίσως ένα από τα καλύτερα βυζια που έχω δει και έχω απόλαυση στην ζωή μου,στητο σφιχτο και να κοιταει με υπερηφάνεια το θεό,η ρόγα καυλώνει αμέσως και έχει και πεταχτεί θηλή.Η ρόγα της πρέπει να ξεκαυλωσε πέντε λεπτά μετά από όταν έφυγε.Γενικά είναι μια κοπέλα που σου σηκώνεται ακόμα και όταν την βλεπεις ντυμένη.
Τα καλά όμως σταματάνε κάπου εκεί.Γενικα η κοπέλα δεν έχει γράψει ακόμα χλμ στο άθλημα οπότε θέλει στρώσιμο προσοχή φροντίδα και προδερμ.Πρωτοβουλίες δεν πρόκειται να πάρει καθώς μάλλον δεν ξέρει ούτε τα βασικά που πρέπει να έχει ένα call-girl.Της αρέσουν πιο πολύ από ότι κατάλαβα τα γουτσου γουτσου αγκαλιτσες χαδακια και φιλάκια αλλά φιλάκια άμα είσαι αξυριστος ξεχάστε το γιατί από ότι είπε και κατάλαβα την ενοχλούν τα γένια.Ξέχασα να πω τα αγγλικά της αρκούν για να αλλάξεις και δέκα κουβέντες.
Πάμε τώρα στα αρνητικά.
Μπαίνει στο δωμάτιο μαγκωμενη,την βοηθάω να βγάλει το φόρεμα της,βγάζει τα εσώρουχα της και έρχεται κοντά μου,της λέω να πάει για μπάνιο,μου λέει έκανε πριν από 20 λεπτά.Τρώω την πρώτη ήτα,όντως δεν μύριζε καθόλου αλλά είπαμε ακόμα δεν ξέρει,πάω να την φιλησω γυρνάει το κεφάλι και μου λέει την ενοχλούν τα γένια,δεύτερη ήτα,το προσπερναω και ξεκινάω να την φιλαω και να την γλυφω παντού για να απολαύσω αυτό το νεανικό κορμακι,το σώμα της ανατριχιαζε στα φιλιά και στα χαδια μου,όταν έφτασα στο γατάκι της κατάλαβα πόσο πολύ της αρέσει καθώς με πιέζε με τα μπούτια της όταν την εγλυφα.Ήταν οντως καθαρη αλλιως δεν θα πλησιαζα.Ξεκινάει την πίπα και επειδή είμασταν σε 69 δεν είδα ότι είχε πάρει το προφυλακτικό και πριν προλάβω να την σταματήσω το έχει περάσει και ξεκινάει την πίπα,μόνο το κεφαλακι,τρίτη ήτα.Πάμε τώρα στον αγώνα παίρνει το τζελ βάζει πάνω στο προφυλακτικό βάζει και στο μουνακι τής,παίζει και να θέλει ένα τζελ ανά πέντε ραντεβού,μιλάμε για αρκετή ποσότητα.Λέω οκ δεν θα καταλάβεις τιποτα με τόσο τζελ,όμως ήταν τόσο στενή που σχεδόν ποναγα σε κάθε σπρωξιμο,πρώτη στάση δύο στάσεις είχε ο πρώτος γύρος ιεραποστολικο και με αυτή μπρουμητα όπου δεν άντεξα άλλο γιατί ακόμα και με το τζελ ήταν πολύ στενή.
Μπαίνω για μπάνιο και όταν επέστρεψα την παροτρυνω να πάει και αυτή και μου λέει δεν χρειάζεται.Τετάρτη ήτα.
Κουβεντούλα λίγο και εκεί φαινόταν ότι αρχίζει και λύνεται σιγά σιγά,αρχίζει τα χαδακια και ενώ ήθελε να την φιλησω φαινόταν πόσο πολύ την ενοχλούν τα γένια,δεν μπορώ να πω μου έδωσε και δύο φιλάκια χωρίς γλώσσα.
Δεύτερος γύρος,αυτό το κάτι σαν πιπα,περίπου πέντε ml τζελ,την έβαλα για cow,δεν το έχει με τίποτα,μετά στα τέσσερα και γειά σας.
Τα λεφτά τα πήρε στο τέλος χωρίς να τα ζητήσει.
Πιστεύω πως αν την ξανά συναντήσω και έχει γράψει κάποια χλμ ίσως να περάσω καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Rokko28
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
1.176
Πόντοι:
5.160
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2017
φολαρα του κερατα ειναι ρε φιλε . αλλα αυτα εχουνε οταν οι αλλες ειναι απειρες στο σπορ. παρε ροξανα να ερθεις στα ισια σου. θα με θυμηθεις
K
kostasasximos86
30 Ιουλίου, 2017
Της ήττας το ανάγνωσμα....Σπασίκλας
31 Ιουλίου, 2017
Συνάδελφε θα σηκώσω και εγώ κριτική αύριο εάν προλάβω συμφωνώ με όλα όσα είπες θα σου πω ότι και εγώ που ειμουν ξυρισμένος δεν με φίλησε κάποια στιγμή μπορώ να σου πω ότι την λυπήθηκα ,θέλει πολύ δουλειά ακόμα το κορίτσι και δεν ξέρω εάν είδες δίνει και ΚΟΛΟ ;;;;;;
Εγώ στην πίεση την λυπήθηκα ποσό μάλλον να έπαιρνα και κολο
Πάμε για αλλα
31 Ιουλίου, 2017
Η μέση της είναι τόσο λεπτή όσο στην προτελευταία φωτό????
31 Ιουλίου, 2017
Ξύνεται η τσέπη για δοκιμή στο μισάωρο, αλλά βλέπω ότι δεν πολυτραβάει...Λύπη
01 Αυγούστου, 2017
Το παραδέχομαι έκατσε άσχημα η μπίλια δεν μπορώ να πώ, είναι σαν να παίζεις κόκκινο μαύρο στο καζίνο και να σου κάθετε το 0 (ήτοι πράσινο).Και αυτό γιατί είμουν ανάμεσα σε ροξάνα σαντρα και μαριλιν και τελικά πήρα το 0. Δεν λεω πολλά τα 140 για ένα πολύ ωραίο και στενό κομοδινο αλλα τι να κάνω μου είχε κάτσει στο μάτι και με έτρωγε ο ...... μου, έτσι πάει άμα δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις, και χωρίς κριτική δεν θα μάθουν και οι υπόλοιποι.
Τώρα όσον αφορά τον κολο δεν δοκίμασα καν ούτε δάχτυλο να βάλω, ασε λέω μην στραβώσει και πάει ακόμα πιο χάλια το ραντεβού.
01 Αυγούστου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άμα πας και δεν σε νοιάζει το ότι δεν φιλάει και δεν κάνει και καλή πιπα. Απλά θα Κατσικογάμης ένα μικρό ωραίο νεανικό σφιχτό και στενό κομοδινάκι .
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7