Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 51 10
Call-Girls 63809
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Katty την είχα βάλει στο μάτι απο τότε που δούλευε στο top escorts σαν Galina. Ο καιρός πέρασε η Katty άλλαξε 2-3 γραφεία απο τότε, πλέον δουλεύει ανεξάρτητη στα 80ε την ώρα και το πακέτο φαντάζει πιο ελκυστικό απο ποτέ. Η συνάντηση ορίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο με πολύ εύκολη συνεννόηση, μόλις δυο μηνύματα. Εμφανισιακά ήξερα περίπου τι θα συναντήσω απο τις φωτογραφίες και τις περιγραφές των συναγωνιστών και δεν διαψεύστηκα. Πρόσωπο γλυκό σλάβικο όμορφο με πράσινα ματάκια, κοντούλα με υπέροχο απαλό λευκό δέρμα, σώμα κανονικό ούτε μπαμπάτσικο ούτε περιττά κιλά(απεχθάνομαι και τα δυο) και με μεγαλύτερο ατου της απ' όλα οι δυο άσσοι που κρατάει στο στήθος, αυτά τα θεσπέσια φυσικά βυζιά που σε προκαλούν να τα θηλάζεις με τις ώρες.


Στον αγώνα τώρα σε απόλυτους gfe ρυθμούς σαν ζαχαρωτό να την φάς, σε προκαλεί εξάλλου για κάτι τέτοιο έτσι μικροκαμωμένη που είναι με τις μινιμαλ αργές κινήσεις της να κινήται με μια αίσθηση ηρεμίας. Πρώτος γύρος με γλωσσόφιλα μαζεμένα στην αρχή, τα έδινε απλόχερα στην συνέχεια, πίπα άνευ καλή υγρή σαλιάρικη και να ανταποδίδω στην όλη περιποίηση με ένα σπέσιαλ γλυφομούνι, το ευχαριστήθηκε το μουνάκι της, έχυσε κι αυτό, έχυσα και εγώ στο στήθος της, έπρεπε να αφήσω το σπέρμα μου να κυλήσει σε αυτά τα εξαίρετα βυζιά. Στο δεύτερο γύρο αν και δυσκολεύτηκα λίγο με κάποιες πτώσεις του εργαλείου και με καθυστέρηση στην δεύτερη εκσπερμάτωση η Katty εκεί να βοηθάει την κατάσταση. Το δε στήσιμο στα τέσσερα όλα τα λεφτά, τούρλα ο κώλος, σπάσιμο μέσης και το κεφάλι της να ακουμπάει στο μαξιλάρι. Εκεί μας βρήκε το τέλος αφού ήδη είχε λήξει ο χρόνος και είχε χτυπήσει το τηλέφωνο. Η δε καθαριότητα και υγιεινή της στον καλύτερο βαθμό. Μάλιστα σε ένα μικρό ατύχημα που είχαμε, κατάλαβε πως αγχώθηκα κάπως και με καθησύχασε με αποδείξεις, φρέσκιες φρεσκότατες.


Κλείνοντας, όλα καλά και ωραία με την Katty, με ακόμα καλύτερο το vfm. Δεν πήρα λιγότερα απ' αυτά που περίμενα, δεν πήρα περισσότερα απο αυτά που έδινε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
high voltage
Σπουδαίος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.908
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, Εκλεκτικός, fouxter και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού