Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 203 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν πήρα κι εγώ τη Μαρινάρα...

Καταρχίν να ξεκινήσουμε με τα θέματα επικοινωνίας. Δυστηχώς εδώ θα τα χαλάσουμε, είναι απαράδεκτο να το σηκώνει όποτε θέλει και αν, αφού πληρώνεται είναι επαγγελματίας όχι γκόμενα, άρα έπρεπε να είχε κάποιο σύστημα επικοινωνίας. Τεσπα δικιά μου άποψη πάντως εγώ μάλλον δε θα ξανασχοληθώ κυρίως γι αυτό το λόγο.

Παρόλαυτά... Ευγενέστατη, στην ώρα της, όλα καλά με τη συνάντηση. Πρωτη εντύπωση... μου έπεσε το σαγόνι! Η κοπέλα είναι κορμάρα για την ηλικία της. Αρκετά λεπτό/γυμνασμένο σώμα και τα βυζιά τούμπανο (σιλικόνη εννοείται). Και το πρόσωπο πολύ γλυκό καβλιάρικο. Πραγματικά αυτή η φωτογραφία που βλέπω εδώ και χρόνια την αδικει!

Στον αγώνα, τούρμπο όπως έχουν περιγράψει και οι υπόλοιποι. Το μόνο που με ξενέρωσε κι αυτό είναι προσωπικό γούστο, είναι όταν την γάμαγα κούναγε τον κώλο της για να δώσει ρυθμό. Αμα γαμάμε κοπέλα μου γαμάμε, δε χρειάζεται να κουνάς το κώλο σου, άσε το κομπρεσέρ να κάνει δουλειά...

Στην κουβεντούλα τώρα αφασία, έλεγε εκεί τα δικά της, είναι λίγο παρλαπίπα, κι αυτό με ζάλισε λίγο τεσπά για να μη δώσω αρνητική εικόνα γενικά πέρασα καλά και σίγουρα στα θετικά της είναι η κορμάρα για την ηλικία της και η όρεξή της και φυσικά το πολύ λογικό δωράκι της.

Το πιο σημαντικό αρνητικό η ο τρόπος που χειρίζεται τα τηλέφωνα, δεν είναι γκόμενα, επαγγελματίας είναι, θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ώς τέτοια για να κάνει ο καθένας το πρόγραμμά του...

Αυτά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
άρρωστος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
721
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Kimi13, fouxter και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού