Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τηλέφωνο στην Αφροδίτη μεσημεράκι χωρίς πολλές ελπίδες, αφου έχω προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν την είχα βρει. Απο το φόρουμ έχει πει οτι δεν απαντάει στα μηνύματα. Στο τρίτο χτύπημα το σηκώνει και ακούω μια ψιλή και καυλιάρικη φωνούλα να μου απαντάει. Πάει στα γνωστά ξενοδοχεία του κέντρου και της Καλλιθέας. Ραντεβου μιας ώρας με 50€.

Πιάνω δωμάτιο και της στέλνω με μήνυμα τον αριθμό. Μου χτυπάει ακριβώς στην ώρα της. Απλό ντύσιμο με ωραίο νεανικό φορεματάκι που τόνιζε το μπούστο της, ενώ φόραγε φλατ καλοκαιρινά παπούτσια. Ακομπλεξάριστη παρόλο που είναι κοντούλα περί το 1.65, δεν πηγε να φορεσει τίποτα 16ποντες! Η φωνή της ηταν όλα τα λεφτά με είχε φτιάξει ήδη, ενω το προσωπάκι συμπαθητικό με γκρίζα μάτια και μετρημένο χαμόγελο. Το μαλλί ακριβώς όπως φαίνεται στις φώτο στο φορουμ αφημένο κάτω.

Γδύθηκε και μου αποκάλυψε το σέξυ κορμάκι που έχει στις φωτογραφίες της προς έκπληξη μου, γιατί είχα ξεχάσει να της ζητήσω να το φοράει, αποδείχτηκε οτι ήμουν κωλόφαρδος και το χάρηκα. Φρεσκάρισμα και γυμνή έρχεται και αρχίζει τα γούτσου γούτσου, αλλά δεν φιλάει είναι γνωστό νομίζω, παρά μόνο επιφανειακά. Στήθος τώρα εμένα μου άρεσε φυσικότατο προς το 3 νούμερο, λιγο κρεμαστό αλλά όσο πρέπει κατα την γνώμη μου. Στην περιποίηση στο στήθος, έβγαλε τις πρώτες καυλοκραυγούλες και με έκανε τούρμπο. Γενικά καλό κορμάκι με ελάχιστη χαλάρωση και κωλαράκι με όμορφη ροδελίτσα που δεν γίνεται καμία συζήτηση. Στοματικό κάνει ελεύθερο, αλλά εγω της είπα με σκούφο, ενώ γλύφει και μπαλάκια κοιτάζοντας σε στα μάτια. Στο σεξ διαθέτει μουνάκι με τεράστια εξωτερικά χείλια που δεν εχω ξαναδεί τόσο μεγάλα, και αρκετά στενό. Κάναμε όλες τις στάσεις με τελείωμα στις βυζάρες της ενώ μετα το διάλλειμα όπου μου έκανε αισθησιακό μασαζ και με εκανε πέτρα, ανέβασα στροφές και τα δώσαμε όλα. Η μικρή ηταν λίγο μαζεμένη, αλλά σιγά σιγά απελευθερώθηκε και μου χάρισε πολύ καλό σεξ, με αποκορύφωμα το ιεραποστολικό που με φιλάκια και δυνατές κραυγούλες ήρθε μέσα στο προφυλακτικό.

Για να μην κουράζω, η Αφροδίτη είναι μια καβλίτσα που θα έβλεπες στα Εβερεστ να σε εξυπηρετεί και το ματι σου θα πηγαινε στο στηθος και στο πετίτ κορμί με το πονηρό μουτράκι, που θα ηθελες να το πάρεις και να το κάνεις οτι θες σε λογικά πλαίσια. Αξίζει το 50 σίγουρα και τα δουλεύει και με το παραπάνω. Ξέχασα να πω οτι μιλάει και αρκετά καλά Ελληνικά. Αυτή είναι η άποψη μου για το μωρο. Καλά να γαμάτε και προσοχή στις ζέστες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.576
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, anon., nikoskal(1) και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού