Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 112879
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σίγουρα πολλοί εδώ μέσα θα έχουν αναρωτηθεί (όπως κι εγώ) ποιό είναι το σωστό:
αφού βλέπω μιά κοπέλα επι πληρωμή δεν πρέπει κάθε φορά να είναι και άλλη ή μήπως αν περνάω καλά με μία (η χημεία που λέμε όλοι) δεν ρισκάρω με άλλες επιλογές;
Τα τελευταία 2-2,5 χρόνια η Αλεξάνδρα ανήκει, κατ εμέ, στο δεύτερο μέρος του ερωτήματος μιας και την έχω συναντήσει πολλές φορές και αυτό θα πρέπει να το ¨δικαιολογήσω¨, κυρίως στον εαυτό μου, (δείτε το και σαν εξομολόγηση Χαμόγελο ).

Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο-χρήμα αλλά, κυρίως, και τις κατάλληλες διασυνδέσεις (κονε) γιά κορίτσια που προσφέρουν αυτό που ψάχνουμε οι περισσότεροι εξ ημών.
Άρα οι επιλογές μου είναι από ότι διαβάζω στο σάιτ (εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά και από καρδιάς όλους τους συναγωνιστές που κατα καιρούς κάνουν τους ¨κασκαντερ¨ και ενημερώνουν όλους τους υπόλοιπους) είτε, πολύ σπάνια, αν πέσει το μάτι μου σε κάποια αγγελία τις οποίες όμως δεν πολυεμπιστεύομαι.
Έτσι πριν καιρό (εδώ μέσα νομίζω ) είδα την Αλεξάνδρα και παρ ότι είχα τις αμφιβολίες μου λόγω του μικρού, σχετικά με τον ανταγωνισμό, ¨δώρου¨ της είπα να την δοκιμάσω κι τελικά δεν βγήκα χαμένος.
Θα κάνω μία σύντομη περιγραφή της κοπέλας (υποκειμενική βέβαια γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα) για όσους δεν την έχουν συναντήσει.
Κατ αρχήν το 27 δεν ισχύει (άλλωστε και στις αγγελίες της πλέον δηλώνει 35 που με μερικά +++ είναι σωστότερο).
Μικρή το δέμας (όπως γράφω και στον τίτλο), με ελάχιστα (γιά μένα) παραπανίσια κιλά, καλό στήθος, ωραίο κώλο, πρόσωπο που βλέπωντας το καταλαβαίνεις την καταγωγή της (Ρωσία) αλλά αυτό που είναι χαρακτηριστικό της είναι το νάζι στο βλέμμα της και η καύλα που εκπέμπει.
Δεν έχει τύχει να την δω κάπου στο δρόμο αλλά είμαι σίγουρος πως αν την δει κάποιος αμέσως θα έρχονται στο μυαλό του πονηρές σκέψεις.
Πεντακάθαρη, προσφέρει φουλ πρόγραμμα (εκτός πρωκτικού μιας και η ¨περιοχή¨ είναι εντελώς απαγορευτική... Κεφάλι σε τοίχο! ούτε δάχτυλο), ευχάριστη και άνετη στο ενδιάμεσο και δεν θυμάμαι ποτέ να ήταν με το μάτι στο ρολόι.
Όλα τα παραπάνω την έκαναν στανταράκι (όπως λέμε) μιας και σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο
(εξαιρείται η Μαρίνα 60 η οποία είναι σε άλλο πιό ¨΄αγριο¨ στυλ).
Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα φυσικό είναι να κοιτάω και άλλες περιπτώσεις, όταν όμως θέλω κάτι οικονομικό και σίγουρο η πρώτη σκέψη είναι εδώ (αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από συναγωνιστή δεν θα έλεγα όχι στο να δοκιμάσω Μεγάλο χαμόγελο )

ΥΓ. Τελικά δεν μπορώ να δώσω σίγουρη απάντηση στο αρχικό ερώτημα και μάλλον θα ψάξω αν υπάρχει αντίστοιχο θρέντ για να δω κι εκεί τις απόψεις.
ΥΓ2 Η βαθμολογία σε συμπεριφορά, επικοινωνία,διάθεση και σχέση απόδοσης/τιμή θα ήταν παραπάνω αλλά...φταίει το σύστημα Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
mr.madman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
735
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 shoei, Dirty69, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2017
συγνωμη αλλα ουτε 40+++ πρεπει να λεει,στις φωτο τουλαχιστον δειχνει 50+++ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
25 Ιουνίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου θεωρώ ότι είσαι υπερβολικός.
Μάλλον δεν την έχεις συναντήσει για να λες ότι κρίνεις από τις φωτογραφίες, το 40++ είναι οκ, το 50++ πιστεύω ότι είναι πολύ λάθος.
Μιά δοκιμή θα σου λύσει κάθε απορία.
ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
26 Ιουνίου, 2017
η βλακεια δεν τιμωρηται βαση του αστικου κωδικα...... ο βλακας ομως τιμωρειται απο το κοινωνικο συνολοΜατάκιΜαλακία
TK
TASSOS karipidis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3