Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χενάρο Γκατούζο, Κώστας Νεμπεγλέρας στο ποδόσφαιρο. Γιάννης Γιανούλης, Βασίλης Λυπηρίδης στο μπάσκετ. Τάσος Ψωμόπουλος, Αθηνόδωρος Πρόυσαλης στον κινηματογράφο. Κώστας Λαλιώτης, Τζάρεντ Κούσνερ στη πολιτική. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί ? Δεν είναι οι πρώτοι που σου έρχονται στο μυαλό στο κλάδο που ο καθένας υπηρέτησε. Οι αφίσες τους δε στόλισαν ποτέ κάποιο εφηβικό δωμάτιο. Δεν ήπιε ποτέ κανείς νερό στο όνομά τους. Αλλά βγάζανε δουλειά. Βρώμικη και μη. Για αυτό τους θέλαν οι προπονητές/σκηνοθέτες/πρόεδροι. Ήταν σίγουροι ότι θα έδιναν το 101% των δυνατότήτων τους, χωρίς βεντετισμούς και ύφος. Χωρίς να κλέψουν τη δόξα από τα μεγάλα αστέρια. Έτσι είναι και η Έλλη. Μια τίμια εργάτρια του πληρωμένου έρωτα που δε θα είναι η πρώτη που θα σου έρθει στο μυαλό όταν σκεφτείς τα καλύτερα επί χρήμασι γαμήσια που έχεις ρίξει, αλλά που όταν τελειώσετε θα έχεις ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η κοπέλα του γραφείου, ευγενέστατη και εξυπηρετική μου έκλεισε πολύ γρήγορα το ραντεβού και μάλιστα μέσα στο επόμενο δίωρο σε χοτέλι πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας (Βαρδαρίου). Ήμουν στην ώρα μου, ανεβαίνω στο δωμάτιο και μου ανοίγει η Έλλη. Δωμάτιο περιποιημένο και καθαρό.
Η Έλλη είναι Ελληνίδα, 30-35 χρονών, ωραίες γάμπες, κανονική περιφέρεια, όμορφο στητό κώλο, επίπεδη σφιχτή κοιλιά, φυσικό περήφανο στήθος δυάρι και καθόλου κυτταρίτιδα. Για να μη μακρηγορούμε οι φώτο δε λένε ψέματα. Στο θέμα πρόσωπο η αλήθεια είναι πως είναι λιγάκι σκληρό. Δε τη λες άσχημη απλώς δε συμβαδίζει με το σώμα. Το σώζει όμως το γεγονός ότι είναι καλό παιδί, χαμογελαστή με ώραία οδοντοστοιχία. Ντουζάκι εγώ και με το που βγαίνω, τη βλέπω με σέξυ κόκκινα εσώρουχα και μαύρες γόβες, που γούσταρε να τις φοράει κατά τη διάρκεια της πράξης. Λόγω εμφάνισης πιστεύω ότι της ταιριάζουν λεοπάρ εσώρουχα, τα οποία διαθέτει. Ζητήστε τα. Στον αγώνα, γλωσσόφιλα και γλύψιμο στο ορεκτικότατο γατάκι της που όμως στη διείσδυση θέλει ποιοτικό λιπαντικό γιατί δεν είναι και το πιο υγρό που υπαρχει. Δαχτυλάκια και στις δυο τρύπες, χωρίς πρόβλημα. Μετά ήταν η σειρά της να πιάσει το τρομπόνι. Δεν έχει τρομερή τεχνική αλλά κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, πέτυχε dt και περιποιήθηκε την ευρύτερη περιοχή. Στο σεξ καλή, δυο στάσεις κάναμε, ήταν πολύ σφιχτή (το λιπαντικό που λέγαμε πάνω) αλλά άντεχε πόνο. Τελείωμα στα βυζάκια της. Ντουζάκι και φιλότιμες προσπάθεις για καλό μασάζ από την πλευρά της. Ο δεύτερος γύρος βγήκε με πίπα. Ντουζάκι για μένα και αποχώρηση με ένα φιλί.
Η Έλλη συστήνεται ως αμυντικός μέσος σε προποντητές 32 ετών και άνω που παίζουν σύστημα 5-4-1 και αρέσκονται σε αντεπιθέσεις με προωθήσεις των ακραίων μπακ. Καλή και για να παίρνει κεφαλιές στα στημένα, αξιόπιστη στη διαδικασία των πενταλτυ αν χρειαστεί. Θα βγάλει όλη τη χρονιά ως βασική χωρίς τραυματισμούς, με ελάχιστες κάρτες αλλά και γκολ. Θα σε βγάλει μέχρι Ευρώπη αλλά ως εκεί. Κάποια στιγμή πρέπει να κατεβάσει το κασέ της στα 100 ή να συμπεριλάβει κώλο στα 120 οπότε θα λέμε ότι χτυπάει ακόμη και κύπελλο και αξιοπρεπή παρουσία στο Europa League.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.684
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ftshslv, fouxter, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2017
Μήπως να προτείνουμε στο ρωσοπόντιο να την πάρει στον Μπαουγκ;Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1