Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παιδια, σημερα τα πλανα μου ηταν για μια αλλη κοπελα αλλα προεκυψε booking full στην ωρα που ηθελα και το γραφειο μου προτεινε την Ελλη. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ να λεωΠροσκύνημαΠροσκύνημα Πρωτα να πω ενα ευχαριστησω στην κοπελα (τηλεφωνητρια), μην αναφερω το ονομα της, για την τελεια επικοινωνια και εξυπηρετιση. Πραγματικα τους ενδιαφερει την γνωμη του πελατη!Ναι!Ναι!

Αν και δεν τρελλαινομαι για τις ελληνιδες της δουλειας (κακες εμπειριες, εμπειστευκα την προταση του γραφειου και δικαιωθηκα.

Η Ελλη ειναι ακριβως οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες, μπορω να πω και πιο αδυνατη.
Εγω να πω την αληθεια προτειμαω γυναικες με πιο πολλα πιασηματα αλλα η κοπελα εχει ωραιο σφιχτο σωμα,προσωπο ηταν λιγο αγρια, ψιλοσκυλε οπως ειπε και ο προηγουμενος αλλα πολυ γλυκια κοπελα,βυζια 2αρια φυσικα,καλη υφη, ωραιο μαυρισμα βραζιλιανικο.

Αψογη συμπεριφορα από την αρχη μεχρι το τελος της συναντησης:
Με υποδεχτηκε με χαμογελο με καλη διαθεση, κλη επικοινωνια και σιγουρα δεν προσπαθει να σου φαει το χρονο. Μετα την γνωριμια, πηγα για μπανακι και κατευθειαν στον αγωνα.
Η κοπελα είναι πεντακαθαρη. Ξεκινησαμε με προκαταρτικα, βαθεια φιλια με παθος, γλυψειμο και δαγκωμα τις ρωγες μου, πιπα παρα πολυ καλη και full deepthroat. Δεν καταλαβαινω τιε λεει ο προηγουμενος συναθλητης για την πιπα της. Μπορω να πω οτι εχει σιγουρα μελετησει την τεχνη της. Εκανε και full περιποιηση τα @ρχιδι@ μου (γλειψιμο και τα εβαζε μεσα στο στομα της) και χωρις να της πω να το κανει! Τελειο μουνακι, καθαρο, αφηνει τα παντα, γλειψιμο δακτυλα και στις 2 τρυπες και φαινοταν να το απολαμβανει! Στο σεξ εγιναν διαφορες στασεις χωρις να φερει καμια αντιρηση,επερνε και πρωτοβουλιες,σιγουρα το γουσταρει, βογγαει πολυ, ζητουσε πιο δυνατα. Τειωμα πανω στο μουνακι της. Το ελουσα εγινε και αλλαγη χρωματος από το μαυρισμα της!Ναι!Ναι!

Γρηγορα μπανακι και απ[ό τους 2, social time μετα. Προτεινε να μου κανει μασαζ, ειπα ναι, βλακεια μουΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! αν και κανει καλο αλλα ετρωγε χρονο ετσι. Εκανε τα ποδια μου και μετα γυρισα και ειπα ωρα για NURU Massage. To γυρισαμε σε 69 και ηρθε το 2ο τελειωμα πανω στο στομα και στηθος της.

Παδια περασα πολυ καλα, η κοπελα ειναι αναμεσα από GFE & PSE. Δεν σπαταλαει το χρονου σου, δεν λεει οχι και πολυ επικοινωνιακη. VFM σιγουρα. Παιζω ρολο σιγουρα και το κλικ γιατι ειχαμε και πολλα κοινα μεταξυ μας. Με ειπε θα μεινει μεχρι τις 15 του μηνα γι αυτο παδια σας προτεινω να προλαβει οποιος μπορει!

Μπορει να την ξαναπαρουμε πριν φυγειΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.009
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, fouxter, Rokko28 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2017
Ρε φίλε κατέβασε μια ταχύτητα....τί είναι αυτά που γράφεις...."Μπορεί να την ξαναπάρουμε" με παρέα πας στο ραντεβού;
10 Ιουνίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι εννοεις για την ταχυτητα και για την παρεαΧμμμ;Χμμμ;?
11 Ιουνίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δόξα το θεό που γνώρησες την πουτάνα.....έλεος...
Το παρέα το έγραψα γιατί λες "θα την ξαναπάρουμε".
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3