Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 113055
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αν και έχει περάσει αρκετό διάστημα από τη συνάντηση είπα να γράψω και γω για την εμπειρία μου με την Αντελίνα. Πρώτη φορά με call girl και μάλλον τελευταία, καθώς το κανόνισα πιο πολύ για την εμπειρία.

Στο διαταύτα λοιπόν. Η κοπέλα ήρθε με μικρή καθυστέρηση, αφού είχε προηγουμένως ενημερώσει. Αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα. Πολύ κοντά σε ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Ωραίο μουτράκι, με πλαστικά κανόνια και δυνατό σημείο της το κωλαράκι. Μινιόν, ωστόσο, μην περιμένετε κανά δίμετρο πόδι. Συνεννόηση άνετη στα αγγλικά. Ξεκίνημα με στοματικό. Πολύ καλή πίπα για τα γούστα μου το χει το κορίτσι και το απολαμβάνεις. Άνετα μπορεί να σε τελειώσει και έτσι αν την αφήσεις. Συνέχεια με αρκετές στάσεις και γλωσσόφιλα αβέρτα. Φάουλ στο πισωκολλητό καθώς είναι μικροκαμωμένη και δεν μπορούσε να ανοίξει τα πόδια της καλά. Κοινώς δεν βολευόμουν. Αποζημιώθηκα με αυτήν ανάποδα από πάνω μου. Εξαιρετική θέα και κίνηση. Τελείωμα στο στόμα και αφού τον έκανε λαμπίκο κατευθυνθήκαμε στο μπάνιο. Προσέχει πολύ την υγιεινή της και έχει χίλια δυο πράγματα μες στη τσάντα της. Αράξαμε λίγο είπαμε 2-3 μαλακίες ντυθήκαμε και φύγαμε.

Συμπερασματικά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και άσχημα, αλλά σαν εμπειρία δεν έχω και κάτι τρελό να θυμάμαι. Διεκπεραιωτική θα τη χαρακτήριζα την συνάντηση. Σε μπουρδελάκια μπορείς να βρεις πολύ πιο όμορφες κοπέλες και με ένα εικοσαράκι να περάσεις πολύ καλύτερα. Διαβάζοντας τις κριτικές περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια. Για μένα το σπορ call girl κατά την ταπεινή μου γνώμη αξίζει μόνο αν έχεις γερό πορτοφόλι ώστε να μπορείς να παίρνεις θεόμουνα που ενδεχομένως ποτέ δεν θα πηδήξεις έξω. Τώρα κοπέλες σαν την Αντελίνα μπορείς να βρεις άλλες 100 στον αγοραίο έρωτα και μη. Αυτά από μένα. Όσοι σκέφτεστε να την τιμήσετε για μια φορά πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή επιλογή. Για παραπάνω...ο καθένας με τα γούστα του. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.808
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, apollonas1972 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού