Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη μεσημεριανη συναντηση σημέρα με την κοπελα εγινε στο γνωστο κεντρικο ξενοδοχειο. Με το που ανοιγει την πορτα, λεω ωπα εδω ειμαστε. Η κοπελα είναι σιγουρα πιο ομορφη από αυτο που βλεπουμε στις φωτος.

Πρωτον, ειχε ενα ωραιο μαυρισμα γιατι στις φωτος είναι πολυ λευκη. Πολυ ωραιο πρόσωπο, ξανθιά Ουκρανιδα και οχι ρωσιδα, οχι οτι εχει σημασια. Με υποδεχτηκε με χαμογελο φορωντας μια λευκη νυχτυκια. Λοιπον παδια οταν εβγαλε την νυχτυκια, ειδα ακριβως το στυλ σωμα που γουσταρω σε γυναικες. Σας λεω παλι είναι του δικου μου γουστο, σε αλλους μπορει να μην ταιριαζει....
Σώμα δλδ ουτε κοκκαλαρια ή γυμνασμενο αλλα ουτε χονδρο. Ελαφρώς καμπυλάτο, πιασηματα που γουσταρω, σφιχτό ωραιο κωλο και ωραίο ζουμερο στήθος με απιστευτες πεταχτες ρωγες. Ελληνικα και αγγλικα επιπεδου 1η δημοτικο αν και ειχε λεξικο μαζι της, λεει προσπαθει να μαθει

Παμε τωρα του αγωνα: Φιλιά με γλωσσα με τπτ, το αποφετγει δυστυχως!Στα προκαταρτικα δεν εκανε πολλα, πίπα μετρια, παει στο κεφαλι και το πολυ μεχρι την μεση. Οταν της εσπρωχνα το κεφαλι της πιο κατω, πνιγοτανΛύπηMoney Mouth, Δεν το εχει. Ηθελε να βαλει μετα κατευθειαν προφυλακτικο. Την λεω ωπα, για να δοκιμασουμε λιγο το μουνακι σου. Δακτυλα δεχετε μπροστα, το πολυ 2 γιατι μετα ποναει, πισω δεν αφηνε οταν προσπαθησα.

Στο sex πρεπει να την καθοδηγεις, ακουει αλλα πρωτοβολιες με τπτ. Στο πρωτο γυρο δεν εδειχνε και πολυ διαθεση. Εβγαζε κραυγούλες, μπορει αληθινες, μπορει ξευτικες, ποιος ξερει! Πρωτος γυρος τελειωσα πανω στο στηθος της, δεν μπορουσα να το αποφυγω με τπτ.

2ος γυρος πηγε πολυ καλυτερα, ειχε περισσοτερη συμμετοχή και αυτη, εκει φαινοταν οτι το γουσταρε. Καναμε διαφορες στασεις, οι κραυγες της ηταν πιο εντονες, σιγουρα ακουγοταν στο διαδρομο του οροφου. Καναμε μια σταση που την ονομαζω του 'KANGAROO" που μαλλον την γουσταρε πολυ γιατι με αφησε και κατι γρατζουνιες στην μεση μου γιατι με εσμπρωχνε και ζητουσε πιο δυνατα και περισσοτερο. Τελειωσαμε με 69, χυσιμο στο στομα της, βεβαια τα μισα τα εφτυσε πανω μου.

Συμπερασμα: Εμεινα ικανοποιημενος αλλα σιγουρα θα μπορουσε να παει καλυτερα αμα ειχε περισσοτερη διαθεση και φιλουσε με γλωσσα Δεν μπορει να με πει για κουραση γιατι ηταν και 1ο ραντεβου σημερα, ξεκουραστη λογικα αν κοιμηθηκε καλα.

Το "ίσως" σημαινει οτι μπορει να την δωσω και 2η συναντηση γιατι ειληκρινα είναι το σωμα κοπελας που γουσταρω αλλα ηταν και ευχαριστη μαζι. Δεν σπαταλουσε το χρονου, ουτε ρολοι κοιτουσε, ουτε τηλεφωνο σηκωνε οταν χτυπουσε. Καλη συμπεριφορα

Εγω σιγουρα σας την προτεινω για δοκιμη και δεν πιστευω θα σας παει χαμενα τα λεφτα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.009
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, doc_lin, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού