Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Σημερινη συναντηση με ANNA GDE:Συναγωνιστες με το που ανοιγει την πορτα λεω αμεσως WOW. Η κοπελα είναι πραγματικα ομορφη, ωραιο προσωπο, καλο σωμα, κοντουλα, στηθος B οχι C που λενε, πολυ λευκη σαν τον Casper. Με υποδεχτηκε με χαμογελο και λεμε καλα ξεκινησαμε. Ξερει οσο αγγλικα χρειαζεται για επικοινωνια. Παω να κανω μπανιο και με το που βγαινω, την λεω ετοιμη. Λεει οχι, Λεφτα πρωτα!!! Λες και θα εφευγα. Τελος παντων ξεκιναμε με μια πολυ χαλαρη πιπα, δεν το εχει. Ακομα δεν μου σηκωθηκε πηγε να με βαλει προφυλακτικο. Την λεω κατσε, με βλεπεις ετοιμο. Πμε τωρα στα πρωτα ΟΧΙ. Φιλι με γλωσσα με το ζορι, λες και δεν ξερει να φιλαει με γλωσσα. Σε μια φαση με δαγκωσε την γλωσσα μου. Στηθος δεν αφηνει να ακουμπαμε τις ρωγες με τα δαχτυλα μας, λεει ειναι πολυ ευαισθητη. Δακτυλο στο μουνι με τπτ! Στο σεξ παιδια ηταν σαν να γαμας κουκλα. Δεν κανει τπτ, πρωτοβουλιες μονο εσυ κανεις. Δεν γουσταρει την δουλεια και φαινεται. Πηγα να τελειωσω στο 1ο γυρο στο σωμα και αυτη φοβηθηκε γιατι νομιζε οτι πηγα να την γαμησω χωρις προφυλακτικο! Δεν ρωτα την εχεις ξανακανει την δουλεια. Λεει οχι, πρωτη φορα εδω.Ηρθε για τα λεφτα, σπουδασε φαρμακοποιος στην Ουκρανια και λεε δεν εχει μελλον. Παιδια ηταν σαν να πηδας παρθενα που δεν θελει! Παμε για 2ο γυρο, ξενερωσα τοσο πολυ που με το ζορι σηκωθηκε. Καναμε διαφορες στασεις και τολμαει και με λεει δεν σταματας ποτε, οι αλλοι τελειωναν γρηγροα. Την ρωταω δεν σε αρεσει το σεξ. Με λεει ναι αλλα οχι 20 φορες σε μια μερα.Και τωρα ερχετε το ''ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ''. Εκει που την πηδαω λεει τελειωσε ο χρονος και με δειχνει το ρολοι της! Την λεω τωρα μου το λες και λεω ασε με να τελειωσω τουλαχιστον και σηκωνετε και φευγει, λεει τελος χρονου. Η κοπελα καταλαβε οτι δεν ηταν σωστη και με λεει στο τελος αμα θελω μπορω να πω το γραφειο οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος. Με λεει ειχε πανω απο 10 πελατες χθες και κανενας δεν εγραψε τπτ, μπραβο παιδια. Ελπιζω να σας βοηθησα ολους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.009
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 imhotep88, lalatos1979, e-Μήτσος και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2017
Και τί με λέει η δικιά σου.....Ναι!Ναι!Ναι!
29 Μαΐου, 2017
"και με λεει δεν σταματας ποτε"

Ωραίος συναγωνιστή, άξιος! Κουλ
29 Μαΐου, 2017
φυσικα και την ρωτησαμε την κοπελα και σας στελνω την απαντηση της αμεσως )αν θελετε μπορω και με φωτογραφια να σας την στειλω )

" He wanted french kisses but his mouse smell like shit.I throught i spue...He fuck me all 1 hour! No stop ! But he didnt come second time ! Ans when time finish i told him finish he was angry and said why you dont say me time if i know it i came! Also he wanted all kamasutra but he is fat...I m not spiderman ..."

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
29 Μαΐου, 2017
Ωραια απαντηση δωσατεΘυμός! Χονδρος δεν είμαι αλλα και να ημουν, γραφετε πουθενα οτι πρεπει να δηλωνουμε τα κιλα μας! Συγχαρητηρια, Μεγαλο Bann
29 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για όλα τα άλλα που λέει ο πελάτης ούτε κουβέντα ε; Για τα μη αυτό και όχι το άλλο τίποτα!!! Δικαιολογίες και μπαρούφες μόνο Μαλακία
29 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ααααα δεν πατε καθολου καλα εκει στo gde !!! Τι ειναι αυτα που γραφεις φιλε τι δημοσιευεις; την εσωτερικη σας επικοινωνια με τα κοριτσια; δλδ αμα αυριο σου κανουν καμια κακη κρητικη ακομα τι αλλο θα γραψεις; Γιατι δεν λες καλυτερα οτι δεν καταφερατε να διαχειριστειτε τον πελατη; οχι μονο η κοπελα αλλα κι εσεις.
οι επαγγελματιες ολα αυτα τα κανουν Offline κ οχι στο forum.
29 Μαΐου, 2017
Άσε μας ρε φίλε, εσύ είσαι αυτός που κανες "copy paste" ...καλύτερα πάρε μια βούρτσα. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
A
andonis79
29 Μαΐου, 2017
Φιλε admin εχω γραψει κι εγω καποια σχολια γι αυτην την κριτικη στην απαντηση του γραφειου. Μπορεις σε παρακαλω να τα δημοσιευσεις. ευχαριστω.
31 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δηλαδη εγω που ειμαι fat να μην σας προτιμησω σαν γραφειο?
31 Μαΐου, 2017
Απαράδεκτη η δημοσιποίηση της συνομιλίας του γραφείου με την κοπέλα. Επειδή η κοπέλα προφανώς θέλει να βγάλει εύκολα λεφτά όπως και όλοι, μπορεί να το ακυρώσει το ραντεβού ή να κάτσει μισάωρο. Με το ζόρι ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης κανείς δεν το ευχαριστιέται απο τους 2. Τα εύκολα λεφτά εδώ στο Ελλάντα πλέον βγαίνουν δύσκολα, σεβαστείτε τους πελάτες.
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2