Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Call-Girls 6677
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πανεύκολη συνεννόηση με το γραφείο, ευγενικοί και γρήγοροι, σε 30 λεπτά είχε φτάσει. Χαμογελαστή, όμορφα μάτια, με βυζάρες και καμπύλες. Επικοινωνία με τα μάτια και τα χέρια καλή, Ελληνικά μηδέν, Αγγλικά 2,5 λέξεις γενικά δεν είναι για social. Φανταστικό βελούδο δέρμα, πεντακάθαρη, μοσχοβολούσε κολόνια πολύ όμορφα ντυμένη, μανικιούρ πεντικιούρ ασορτί και φανταστικό πόδι και δάχτυλα και footjob Έρωτας
Αν είστε αποφασισμένοι ότι θα καθίσετε στην θέση του οδηγού είναι η ιδανική. Την έκανα ότι ήθελα όπως ήθελα, βογκάει του σκοτωμού, δεν ήθελα να σταματήσω καθώς και έψαχνα την επόμενη στάση να την σκίσω στη συνέχεια.
69 σούπερ Ναι! γλύψιμο απίθανο, τελείωμα άνετο στο στόμα. Δεν κλέβει χρόνο καθόλου μπορώ να σας πω ότι σε 5 λεπτά ήμασταν πάλι στο κλαρίνο και μετά από ένα ιεραποστολικό όπου έχω βουτήξει στις βυζάρες την βάζω στα τέσσερα, όπου η θέα της κωλαράς είναι σκέτη καύλα Προσκύνημα και χτυπάω ανελέητα Κατσικογάμης
Τέλος δευτέρου γύρου πάνω στην συμπλήρωση της ώρας και δεν δείχνει όμως καμία βιασύνη.
Θα την ξαναπάρω σίγουρα είναι ''εργαλείο'' που αν το μάθεις περνάς γαμάτα, σκίζεις ανελέητα σε όποια στάση θέλεις χωρίς καμία αντίρρηση.
Θα διαφωνήσω με τον συναγωνιστή που έγραψε ότι είναι μιλφ μπουρδέλου , αντίθετα θα έλεγα ότι είναι σαν τις τουρίστριες γκόμενες που συναντάς στην Πλάκα το βράδυ καλοντυμένες με ωραίους τρόπους που θέλεις να τις ξεκωλιάσεις. Ξέχασα να πω ότι ο κώλος είναι σίγουρα πειραγμένος , δεν το δοκίμασα όμως ίσως την άλλη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
112
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, THV, jimy.m. και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού