Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κοπέλα από το Ντνίπρο (ή Ντνιπροπετρόφσκ) της Ουκρανίας, μεταξύ 23-25 ετών.
Σχετικά καινούργια στον “στίβο μάχης”. Απ’ ότι μου είπε έχει δουλέψει για λίγο στην χώρα της ενώ έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα πριν το Πάσχα ως Hanna, πάλι με το Glamour (το profile δεν υπάρχει στον κατάλογο πλέον Χμμμ;). Εγώ δεν την θυμόμουν.
Στην photo με την πετσέτα μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της μόνο που δεν φαίνονται καλά τα μάτια της που είναι καταπράσσινα και πολύ όμορφα. Η μαλακία είναι η πετσέταΚεφάλι σε τοίχο! Aν δεν υπήρχε θα μπορούσατε να δείτε το σώμα της, το οποίο για τα γούστα μου είναι πολύ δυνατό. Είναι αδύνατη, με εντελώς flat κοιλιά και στήθος όπως ακριβώς το βλέπετε, μικρό, στητό και με ρώγα κάγκελο. Στους βυζολάγνους σαφώς και δεν θα αρέσει, για εμένα είναι ότι πρέπει. Όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι fun του μεγάλου στήθους. ‘Εχει ωραίο κώλο και πολύ ωραία πόδια. Στις photos θεωρώ ότι αδικείται όσον αφορά το σώμα (γίνονται και αυτά… Χαμόγελο). Μαυρισμένη, χωρίς tattoo, με piercing στον αφαλό και την κλειτορίδα Ναι!. Κάτι που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους είναι η τομή που πήρε το όνομά της από Καίσαρα, η οποία όμως είναι πολύ προσεγμένη αισθητικά. Ύψος 1.68 – 1.70, καθαρό.
Ήρθε ντυμένη με mini γκρί φόρεμα και 12ποντά πέδιλα. Αυτό που είδα στην πόρτα μου με εξέπληξε ευχάριστα γιατί περίμενα κάτι πιο “μαζεμένο” και αντ’ αυτού είδα ένα πολύ ωραίο αλογάκι. Αγγλικά σε υποφερτό επίπεδο, όχι τέλεια αλλά μπορείς να συνομιλήσεις άνετα. Συμπεριφορά, απλά εξαιρετική! Πολύ φιλική και χαλαρή. Με θέληση για επικοινωνία και χαμόγελο. Καθαριότητα σε όλα OK.
Στον αγώνα : Γλωσσόφιλα και προκαταρκτικά, με τρέλλα! Πίπα από τις πολύ καλές, dt και mf άνετα σε ότι στάση θέλετε. Στο sex, τα πάντα όλα! Η κοπέλα γουστάρει, παίρνει πολύ καλές στάσεις και είναι εκεί για να ικανοποιήσει. Με πολύ ωραία ανεβάσματα μέχρι τα κόκκινα. Και εκεί ξεκίνησαν και τα Ρώσσικα Ναι! Δάχτυλα μπροστά άνετα, πίσω όχι και τόσο. Θεωρώ ότι παίζει άνετα και σε GFE και σε PSE.
Συμπερασματικά : Ωραίας εμφάνισης αλογάκι, με πολύ καλό πρόγραμμα και συμπεριφορά. Αν στα 120 ευρώ είχε και CIF, το VFM για εμένα θα ήταν στο 10.
PS : Είχα ξεκινήσει έχοντας στο μυαλό μου κάποιες άλλες επιλογές αλλά δεν ήταν διαθέσιμες και κατέληξα στην Alexia σαν λύση ανάγκης. Μάλλον τυχερός στάθηκα γιατί η συνάντηση πήγε απρόσμενα καλά. Γι’ αυτό και ο τίτλος…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
87
Likes:
13.021
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, sithlord, borbi2525 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2017
Εύγε φίλε! Ντνίπρο είναι αυτό, δεν είναι παίξε-γέλασε...Ματάκι
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
22 Μαΐου, 2017
Εύγε στο Marco Polo της πορνοεξερεύνησης! Εσύ μας οδηγείς!
22 Μαΐου, 2017
@ popov : κάτι ξέρεις εσύ, κάτι ξέρεις....Ματάκι
@ Nick1000 : μην λες τέτοια, θα μας πάρουνε με τις πέτρες Μεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3