Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 2 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ρε μουνοπανα κυκολοφορει τετοιο σωμα εξω και μονο μια κριτικη και μου εχετε γραψει 200 κριτικες για τη μπαζολα την Ιζαμπελα απο το EscortGreek (πρώην IzabellaOnline) ΘυμόςΘυμόςΘυμός

Την περιμενα στο λομπυ για να παμε μαζι στο δωματιο ωστε να παρω δουλεια για το σπιτι. Ερχεται λοιπον μια κωλαρα, μπουταρες και καυλοτακουνα που δεν την παλεψα. Μα τι κωλος και μπουταρες ηταν αυτες. Τετοιο πραγμα δεν το εχω ματαξαναδει. Η κωλαρα της δεν ειναι ελληνικος να απλωνεται αριστερα και δεξια αλλα πηγαινει προς το πισω και ειναι τοσα μαλακα και αφρατα τα κωλομερια της που αρκετες στιγμες με επιασε αμοκ. Εγλυφα και δαγκωνα σαν παλαβος. Και η Μισελ να μην διαμαρτυρεται καθολου. Μιλαμε μερικες φορες αφησα σημαδια απο τα δοντια μου στα κωλομερια της. Δε γινεται με τετοιο κωλο να μην τρελαθει κανεις. Ειναι τοσο ωραιος και μαλακος που ακομα και οι γυναικες θα θελουν να της το γλυψουν. Να δινω σφαλιαρες στον κωλο της και τα κωλομερια να πηγαινουν πανω κατω δημιουργωντας μια ζαλαδα απο την καυλα και η Μισελ να κοιταζει και να γελαει. Ξερει οτι εχει κωλαρα και σε προκαλει συνεχεια.

Παμε και στις μπουταρες της που συμπληρωνουν ιδανικα την ολη εικονα με την κωλαρα της. Τις εγλυφα και τις δαγκωνα τα μπουτια σαν σκυλος καυλωμενος. Και η Μισελ να μην λεει τιποτα. Μεχρι και τα βυζια της τα τραβαγα με το στομα μου και αυτη να καυλωνει κι αλλο. Τι να πω τοσο δαγκωμα και ρουφηγμα δεν εχω ριξει σε αλλη γυναικα.

Η κοπελα ειναι γυμνασμενη αλλα χωρις να ειναι αντιαισθητικη. Ειδικα με τη φουστα που φοραγε και τα τακουνια της η κωλαρα της και οι μπουταρες της διαγραφονταν τοσο τελεια που προκαλει παλαβομαρα. Το σωμα της δεν παλευεται. Βυζι σχετικα καλο και προσωπο οτι βλεπεται στις φοτο. Πολυ ωραια ματια, χειλαρες και ωραια χυτα μαλια. Φιλια με γλωσσα δεν εδωσε αλλα φιλουσε πολυ ωραια με τα χειλη της. Επισης με τα δοντια της πρεπει να εχει καποιο θεματακι αλλα δεν χαλαει την ολη πορνοεμφανιση της.

Πιπα στην αρχη δεν μου εκανε καλη αλλα μετα της ειπα οτι θελω να παιζει με τη γλωσσα της τον πουτσοκεφαλο μου και το εκανε με πολυ επιτυχια.

Τη μια φορα τελειωσα πανω στα σεντονια και το σωμα της εχοντας αγκαλια αυτο το θεϊκο σωμα και τη δευτερη φορα στην τουαλετα παιζοντας τον και να γλυφω την κωλαρα και τις μπουταρες της Μισελ που ηταν ορθια μπροστα μου και φοραγε τα τακουνια και το μινι της οπου κατω απο το δυνατο φως το δερμα της λαμπυριζε και διαγραφονταν οι καμπυλες της προκλητικα δημιουργωντας μεσα μου μια ακατανικητη επιθυμια να χιμηξω για αλλη μια φορα επανω της και να της δαγκωσω σα λυσσασμενος τον κωλο της και τις μπουταρες της.

Παιδες μην χασετε αυτη την κωλαρα και αυτες τις μπουταρες. Οποιος δεν γλυψει τη Μισελ θα λογοδοτησει στο Θεο οταν πεθανει .... Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Υπουργός
Ανώτερος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
2.005
Πόντοι:
8.235
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, OUROBOROS, 968 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2017
ωραια κριτκη φιλε.τι ενοεις με τα δοντια της εχει καποιο θεματακι
14 Μαΐου, 2017
Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε .... Με 50 ευρωπουλακια. Στη γνωστή αλυσίδα... Σημερα την πέτυχα Βραδινή βάρδια... Κωλος απιστευτος. Αλλα φάτσα μέτριοτατη .
14 Μαΐου, 2017
Μεγαλε εισαι θεος....ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα....θα την παρω και θα ανεβασω κριτικη Ναι!
14 Μαΐου, 2017
μας κατακάβλωσες μεγάλε!!!! έχει ήδη μπεί σε λίστα προτεραιότηταςΜατάκι
14 Μαΐου, 2017
Τα δοντια της δεν ειναι τελεια. Δεν εννοω οτι της λειπουν δοντια μπροστα και ειναι σαν γρια φαφουτο ουτε φοραει σιδερακια που δεν μου αρεσουν καθολου απλα απο τα πλαγια ειδα οτι της λειπουν καποια δοντια. Μπορει και να μην ειδα καλα. Αλλα εν παση περιπτωσει με μια τετοια σωματαρα το τελευταιο που θα κοιταξεις ειναι τα δοντια της.

@nkon = μηπως αναφερεσαι στη Μιλα απο Γερμανοαλυσιδα. Το σωμα της μοιαζει αρκετα και επισης φοραει το μπλε φορεμα που φοραγε και σε εμενα.
15 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ακριβώς.... Η οποία εχει τόση σχεςη με τη Σερβία όση εγω με τους Εσκιμωους....
Το γνωστό ουκρανεζακι απο Μελαντιας. Και με σελίδα στο μαμπα 150 το δίωρο σε γλυφαδιοτικο χοτελι.....
15 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ποιά είναι η γνωστή αλυσίδα ???
Είμαι καινούργιος στην παρέα !!!
16 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με ποιό όνομα δούλευε Μελαντίας τύπε;
P
px75
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8