Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 25 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Λοιπόν έχουμε και λέμε: ή εγώ όσο μεγαλώνω παραξενεύω και γίνομαι ολοένα και πιο απαιτητικός, ή η συγκεκριμένη κοπέλα αλλάζει συμπεριφορά ανάλογα με τον πελάτη, ή κάποιοι συναγωνιστές μόλις δουν μουνί την ακούν όπως κάναμε μικροί με το LSD και βλέπουν συννεφάκια και πεταλούδες.
Τώρα όσον αφορά την κοπέλα, η εμφάνισή της είναι καλή, με μέτριο πρόσωπο που απέχει αρκετά από τη φρεσκάδα των φωτογραφιών. Σώμα πολύ καλό, λεπτό, με ωραίο κωλαράκι και στήθος με ωραία ρόγα. Γενικά ωραίο γκομενάκι που πιστεύω κανέναν δε θα χάλαγε για μια νύχτα.
Από κει και πέρα όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν ικανοποιήθηκαν και οι υπόλοιπες αισθήσεις και συναισθήσεις μου. Η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία επικοινωνίας έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο σ' αυτό, καθώς και κάποια επιμέρους σημεία πάνω στο γαμήσι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: α) η πίπα της ήταν κακή, ρηχή, επιδερμική και με χέρι (στο site αναφέρεται deepthroat), β) τα φιλιά της ήταν επιφανειακά για όσο διάστημα δεν τα απέφευγε (στο site αναφέρεται french kissing), γ) με το που έφευγαν τα τελευταία φλόκια και πριν προλάβω να απολαύσω τον καμβά που δημιούργησα έτρεχε στο μπάνιο με την ταχύτητα του φωτός δ) δεν είχε ρέστα και έπρεπε άρον άρον να πλυθώ και να κατέβω στη ρεσεψιόν για να χαλάσω.
Βέβαια για να μην είμαι άδικος, το κορίτσι έχει και κάποια θετικά στοιχεία πάνω στο γαμήσι. Το κυριότερο είναι η αντοχή της και η προθυμία της να ακολουθήσει τις κινήσεις του παρτενέρ, αλλά και μια κάποια πρωτοβουλία που έδειξε σε κάποιες στάσεις και κινήσεις. Επίσης η ωραία αίσθηση που είχε το καυλί μου (παρόλο το τζελ), μιας και ήταν αρκετά στενή.
Συνοψίζοντας να πω ότι ήταν ένα γαμήσι που δε θα μου μείνει διόλου αξέχαστο. Δεν ήταν αναγκαστικά κακό, απλά ήταν ένα μέτριο, άχρωμο γαμήσι, που δεν θα έχω να θυμάμαι και να ξεχωρίζω κάτι. Από τις λοιπές κριτικές είχα σχηματίσει εικόνα ότι θα ήταν καλή για GFE, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν το πλησιάζει καν. Αυτά τα ολίγα από εμένα, πάντα με προσπάθεια να είμαι αντικειμενικός. Πάμε παρακάτω και καλά γαμήσια
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
antifa
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
374
Πόντοι:
2.272
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, doc_lin, Nick1000 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού