Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη μου κριτική αν και παρακολουθώ καιρό το site.
Ωστόσο μιας και δεν έχει γραφτεί άλλη κριτική για την εν λόγω κοπέλα, θεώρησα ότι θα έπρεπε να ενημερώσω τους συναγωνιστές. Έστω και τώρα που έχει φύγει, αφού από ότι μου είπε κάποια στιγμή θα ξανάρθει.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η κοπέλα είναι μια κούκλα! Ματάρες γκριζοπράσινες, ψηλή, με τα 12ποντα ήμασταν σχεδόν ίσα (και είμαι 1.90). Μαλλιά ίσια και όχι σπαστά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Όμορφος κώλος, καταπληκτικός στην αφή, ωραίο σώμα, βυζί φυσικό αν και μικρότερο από το μέγεθος C που αναγράφεται, το οποίο όμως δε με χάλασε. Όπως δε με χάλασε και η άλλη διαφορά ότι το μουνάκι της δεν είναι τελείως ξυρισμένο αλλά πιο πολύ trimmed θα έλεγα.

ΑΓΩΝΑΣ:
Χτυπάει η πόρτα και βλέπω ένα καταπληκτικό μωρό να με κοιτάει γελαστό. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή! Φορούσε ένα μαύρο μπουφανάκι και απο κάτω ένα κοντό μπεζ φορεματακι, ψηλοτάκουνες γόβες και κάλτσες διχτυωτές επίσης μπεζ χρώμα. Επίσης, όμορφα κοκάλινα γυαλιά που την έκαναν να δειχνει πολύ σεξι. Δε χάσαμε πολύ χρόνο και πέσαμε κατευθείαν στο ψητό. Αφού συστηθήκαμε, έβγαλε το μπουφάν και τα γυαλιά της και όπως καθόμουν στο κρεβάτι με καβάλησε και αρχίσαμε ατελειώτα γλωσσόφιλα. Τα χέρια μου πέρασαν κάτω από το φορεματάκι εξερευνώντας το σώμα της ενώ καθώς φιλόμασταν, το μωρό έβγαζε σιγά σιγά ένα ένα τα ρούχα του. Φόρεμα και σουτιέν. Το βρακάκι της το έβγαλα εγώ, ενώ κάλτσες και τακούνια της ζήτησα να τα αφήσει. Με το που της βγάζω το βρακάκι, αρχιζω να της γλύφω το μουνακι της. Καθαρό και περιποιημένο μπορώ να πω με το μωρό να κλέινει τα μάτια και να βογγάει ( μπορεί και ψέυτικα αλλά ποσώς με ενδιαφέρει). Όταν πια είχα χορτάσει γλύψιμο, μου φοράει σκουφάκι και τη γαμάω με εμένα από πάνω. Δεν άργησα να αρχίσω βαθιά μεσα της.

Μπανάκι εκ μέρους μου, λίγο social αγκαλίτσα και δεύτερος γύρος. Χάιδεμα στον πόυτσο μου που δεν αργεί να πάρει μπρός. Μου περνάει προφυλακτικό και μου αρχίζει πίπα και μόλις νιώθει ότι είναι αρκετά δυνατός με καβαλάει. Αλλάξαμε αρκετές τη δεύτερη φορά αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να χύσω 2η φορά αν και με κάβλωνε πολύ η εικόνα μου να γαμάω τέτοιο μουνί. Γενικώς όμως δεν το έχω με τη 2η φορά εντός 1 μόνο ώρας.

ΘΕΤΙΚΑ
Εμφάνιση. Θα μπορούσα να την ερωτευτώ άνετα.
Διάθεση/ συμμετοχή. Η κοπέλα είναι φοβερή στο GFE. Φιλάει καταπληκτικά. Δε ξέρω αν είναι για πιο σκληρές χρήσεις αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς αυτό που ήθελα από αυτή, το πήρα.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Για μένα τίποτα.
Αυτά που πιθανώς μπορεί να πειράξει κάποιον άλλον είναι η ελάχιστη πίπα που μου έκανε και αυτή με προφυλακτικό. Για να μαι ειλικρινής βέβαια δεν της ζήτησα ακάποτη. Όυτε με πείραξε που τα χείλη της δεν ασχολήθηκαν πολύ με τον πούτσο μου. Προτιμούσα να ασχολούνται με τα χείλη μου.
Κάποιες μικροδιαφορές στην εμφάνιση, όπως μικρότερο βυζί ή μουνάκι με γραμμούλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
256
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, napoleonV1, Athens13 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2017
συμφωνω απολυτα
N
novusordo
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1