Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τις πρόσφατες κριτικες αλλα ειδικα με τις φωτο στο site του πρακτορείου δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να κλείσω το ραντεβου. Εννοείται οτι επέλεξα μεσημεράκι όπου ειμουν σίγουρος οτι θα έρθει με τις μπαταρίες στο φουλ.
Αν και η συνεννόηση με το γραφείο ηταν στην αρχή καλη, οταν πέρασε το 10 λεπτό μετά την συμφωνημένη ωρα και ρώτησα τι γινεται, δεν πήρα απάντηση. Τελικά το κοριτσι έφτασε με 15 λεπτα καθυστέρηση.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Η πρωτη εντύπωση εξαιρετικη. Ηρθε με ψιλότακούνα, μαύρο κολλάν και λευκό σιθρου τοπακι. Μαύρο μαλλί ίσιο, κάστανα μάτια, μέτριο προσωπάκι αλλα πολυ συμπαθητικό. Κορμί λαμπάδα. Ουτε νταρντανα ουτε μοντέλε, ουτε πετιτ. Θα έλεγα αθλητικό καλογυμνασμένο.
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ
Με το που μπηκε έπεσαν οι συστάσεις με τα πρώτα γλωσσοφιλα, αισθησιακά σε GFE ρυθμούς.
Αποσύρθηκε στο μπανιο όπου εμφανίστηκε σε λίγα λεπτα με ενα μαύρο σετακι εσωρούχων πολυ αισθησιακό.
Ψηλόλιγνα πόδια καλλίγραμμα , μέση Νόρμαλ, οχι στενή και ωραίες πλάτες αθλητικές, επίπεδη κοιλιά σχετικα γραμμωμένη.
Θα έλεγα άνετα οτι ασχολείται με κολύμβηση. Βυζακι γεμάτο 2ρακι,οχι στητό, αλλα ουτε πεσμένο. Φυσιολογικο, φυσικό με ρωγα κάγκελο. Ωραίο βελούδινο δέρμα και σφιχτό κορμί. Πιπίναρα!!!
Ξεκίνησε αισθησιακό χαμούρεμα με βαθιά γλωσσοφιλα και φιλάκια σε όλο το σώμα. Γρήγορα γυρίσαμε σε 69 όπου επιδόθηκε σε μια απίστευτη πίπα με πολυ deepthroat και λαρυγγωτες βουτιές μεχρι πνιγμού. Ο πρώτος γυρος ειχε βασικά cowgirl και ιεραποστολικό όπου το τέλος μας βρήκε σφιχταγκαλιασμενους ως εκει που δεν έπαιρνε. Φουλ GFE τελείωμα.
Ο δεύτερος γυρος ξεκίνησε αναπάντεχα απο το ντους όπου ειχε παει να πλυθεί και μετά απο λίγα λεπτα είπα να ακολουθήσω. Εκει έπεσε παλι χαμούρεμα όπου ξαφνικά γονάτισε και τον πηρε στο στομα. Ηταν τοσο καλο το πεοθηλασμα να και το αρχιδογλυψιμο που εαν δεν το έκοβα το τέλος θα μας έβρισκε στο ντους.
Στο δευτερο γύρο επαιξε πιο πολυ ποικιλία εναλλαγών και με σταςη "Καμμενος" όπου εκει βλεπεις την Νι-κολάρα σε όλο της το μεγαλείο. Υπερπαραγωγή ! Κωλος τούμπανο όπου εγινε και η καταθεση με αυτήν μπρουμητα και σχεδον πανω στη λήξη του χρόνου. Πρεπει να έμεινε και κανα 10 λεπτό παραπάνω.
Εν κατακλείδι ενα πολυ ωραίο κοριτσι ντόπιο με εξαιρετικό στήσιμο σαν επαγγελματιας, που βγάζει μια φοβερή GFE αύρα αματουριστικη με την καλη έννοια. Η συμμετοχη της και το κορμί στα highlight. Οι Ελληνίδες call girl μπαίνουν δυνατά στο χώρο. Αυτή και η προηγούμενη συνεύρεση ηταν υπεράνω προσδοκιών.
Ήδη έκλεισα και το επόμενο ραντεβου τη Μ. Εβδομάδα και εύχομαι να συγχωρέθω για αυτήν αμαρτία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Akis__, napoleonV1, manaconda13 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2017
κατατοπιστικότατος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1