Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σκεφτείτε ανθρώπους σε διάφορα επαγγέλματα που είναι καλοί σε πολλόυς τομείς της δραστηριότητάς τους. Π.χ. ο Φάνης Χριστοδούλου μπορούσε να παίξει 3-4 διαφορετικές θέσεις, ο Stanley Kubrick σκηνοθετούσε από θρίλερ και πόλεμο μέχρι επιστημονική φαντασία, ο Leonardo da Vinci ήταν γλύπτης, ζωγράφος, μηχανικός, αρχιτέκτονας μεταξύ άλλων και o Dr. Brian May των Queen έστειλε διαστημόπλοιο στον Πλούτωνα στα πλάισια της αποστολής New Horizons. Κάτι αντίστοιχο είναι και η Michelle για τα call girls. Πολυτάλαντη. Δεν είναι η μοντελέ Ρωσίδα θεά, χωρίς να είναι άσχημη βέβαια, δεν έχει τα τρελά βίτσια στο κρεβάτι, δε μπαίνει στο χώρο και σου κόβεται η ανάσα αλλά ρε παιδί μου έχει αυτό το κάτι.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Michelle είναι γύρω στο 1,67-1,70 με κλασάτη Ευρωπαϊκή ομορφιά που κληρονόμησε από τη Γαλλίδα μαμά της, ηλικία 29-33 θα την έκανα. Σκούρα καστανά μαλλιά και μάτια, υπέροχες γωνίες στο πρόσωπο (οι φώτο είναι αντιπροσωπευτικές) ωραίο σώμα (που θέλει όμως γυμναστική για να διατηρηθεί) με ισχυρό χαρτί τον κώλο της. Στήθος μικρό αλλά με ανθεκτική ρώγα που βγάζει μάτι. Τα τατού είναι μάλλον άκυρα και χαλάνε λίγο τη φινετσάτη εικόνα της, θα πρότεινα laser για αφαίρεση ανεπιφύλακτα. Σε σώμα και πρόσωπο όλα φυσικά.
Είμασταν και οι δύο μαγκωμένοι στην αρχή, ο πάγος όμως έσπασε γρήγορα και αναλωθήκαμε σε βαθιά γλωσσόφιλα που η Michelle χαρίζει απλόχερα. Γεναιόδωρο δαχτύλιασμα από την πλευρά μου στα όρια του fisting που η Michelle γούσταρε πάρα πολύ και μάλλον έχυσε. Συμβουλή πρός επίδοξους αγαπούληδες για το συγκεκριμένο θέμα. Προετοιμάζουμε πρώτα το έδαφος με λιπαντικό, περιποιούμαστε τη γύρω περιοχή και εισχωρούμε αργά, δεν κάνουμε καφριλίκια. Η πίπα της πολύ καλή με άνετο deep throat και περιποίση της ευρύτερης περιοχής και βόλτα της γλωσσίτσας της σε όλο το σώμα. Στο σεξ θέλει ένταση και εναλλαγές στάσεων καθώς και RnB μπατσάκια στα κωλομέρια. Τελείωμα στο στόμα, πριν ξεφορτώσει το περιεχόμενο μου στο μπάνιο. Πολύ καλή συζήτηση μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, καπνίζει (δυστυχώς) και είναι μορφωμένη και ευχάριστη. Δεύτερος γύρος σε χαμηλότερες στροφές λόγω δικής μου μέτριας φυσικής κατάστασης. Η Michelle εκτιμώ ότι τραβάει άνετα στην ανηφόρα. Αποχώρηση με φιλάκια εκετέρωθεν.
Η συνάντηση όπως κατλάβατε ήταν άκρως επιτυχημένη, θα της έβαζα ένα 7/10, λόγω κούρασης δικιάς μου. Η κοπέλα σίγουρα μπορεί πολλά παραπάνω αλλά θέλει έμπειρο παρτενέρ να της ξυπνήσει κάποια πιο... αλτέρνατιβ ένστικτα. Και εδώ είναι όλο το ζουμί της κριτικής μου κύριοι. Διαθέτετε ότι χρειάζεται? Έχετε σωματική αντοχή? Προσωπικότητα? Φαντασία? Εμπειρία στις γυναίκες? Αγάπη και για PSE και για GFE? Θέληση να καθοδηγήσετε τη Michelle όπως ένας χορευτής του τανγκό τη ντάμα του? Αν τα έχετε ή θεωρείτε ότι τα έχετε όλα αυτά θα έλεγα ορμήξτε με τα μάτια κλειστά. Οι ηλικίες 33-45 νομίζω ότι ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις αυτές, χωρίς να απορρίπτω και τους μερακλήδες άλλων ηλικιών. Αν αναρωτιέστε ακόμη και αφού τελειώσετε την ανάγνωση αυτής της κριτικής, μάλλον δε τα έχετε. Δε λέω να μη δοκιμάσετε αλλά θα σπαταλήσετε ένα φίνο κρασί σε βραδιά τσου λου με πίτσα και πατατάκια και είναι κρίμα.
Πολλές και ποιοτικές συνευρέσεις εύχομαι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, lalatos1979, THV και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού