Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230932
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν ξέρω αν θα προσθέσει τπτ μια ακόμα κριτική για την κοπέλα, αλλά επειδή το έχω κουσούρι μετά από μια συνάντηση, από την οποία έχω ξεκάθαρη εικόνα για την κρινόμενη, να αποτυπώνω μετά και τις εντυπώσεις μου εδώ, δεν θα κάνω εξαίρεση για την συγκεκριμένη.
Όσον αφορά τον τίτλο της κριτικής μου, πριν την συναντήσω είχα σκοπό, αν ήταν καλή η συνάντηση μαζί της, να έγραφα το κλασσικό "Πάρτα Λίζα και κάν'τα κορνίζα". Όμως εντέλει θα την αδικούσα αν ήταν αυτός, αντίθετα ο τίτλος που επέλεξα κρίνω ότι της ταιριάζει πολύ περισσότερο και θα εξηγήσω πιο κάτω το γιατί.
Επειδή διαβάζω στο θρεντ της κοπέλας ότι πολλά μέλη γκρινιάζουν ότι δεν τους δίνει το τηλ. της, θα αναφέρω ότι η κοπέλα ανταποκρίθηκε στο μνμ που της έστειλα μέσα σε 4-5 μέρες από τότε που της το έστειλα, και η αίσθησή μου είναι, χωρίς να μου το πει ευθέως η ίδια, ότι το δίνει αφού πρώτα τσεκάρει το προφίλ του καθενός μας και δει αν πληρούνται κάποια standards που η ίδια έχει θέσει (πχ της συμμετοχής του μέλους στο σάιτ με κριτικές κλπ. που τυχόν έχει γράψει, καθώς και της συμπεριφοράς του, όπως αυτή αποτυπώνεται από τα σχόλια που κάνει).
Εμφανισιακά η κοπέλα είναι για μένα, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, στα 8 στα 10, δεν είναι δηλ. η θεά που θα πέσεις κάτω, αλλά απλά μια όμορφη κοπέλα. Έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό διαπεραστικό βλέμμα, όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, λεπτό κορμί με μικρό σχετικά αλλά φυσικό στήθος (που ελπίζω να μη το πειράξει) με ευερέθιστες ρώγες, ωραία άκρα με λεπτά και περιποιημένα δάχτυλα, πάνω-κάτω, τα οποία πιπίλισα στα πεταχτά, ελάχιστα αχλαδωτό και καλοσχηματισμένο, πεταχτό πισινό, που όταν στήνεται στα 4 είναι σκέτη πρόκληση για ατελείωτες αμαρτίες. Το ίδιο είναι και το μουνάκι της, έτσι όπως ανοίγει τα πόδια της και στο δίνει στο πιάτο για της το περιποιηθείς, πράγμα που το απολαμβάνει τα μάλα, ή να της το σκίσεις. Η επιδερμίδα της είναι λεία, φυσικά σφιχτή (όχι δηλ. του γυμναστηρίου), αψεγάδιαστη και μυρίζει παντού καθαριότητα, και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της.
Εκεί που η κοπέλα κάνει την διαφορά σε σχέση με τις άλλες του χώρου, εξ ου και ο τίτλος της κριτικής μου, είναι ότι τόσο κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης μαζί της όσο και μετά απ' αυτήν η κοπέλα αυτή έχει αυτό που ονομάζεται class (επίπεδο), που σε συνδυασμό με την δοτικότητά της και την φυσική της όρεξη για σεξ κάνει το κοκτέιλ που προσφέρει πραγματικά ξεχωριστό. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που σε σχέση με την Λίζα είναι πιο καβλιάρες, kinky, δοτικές ή και πιο όμορφες, αλλά η συγκεκριμένη με τον τρόπο της πετυχαίνει όσο λίγες να ξεχνάς για λίγο ότι ο αρχικός λόγος που σε συναντάει είναι για να βγάλει τα προς το ζην της, πέρα και ανεξάρτητα από την τυχόν ευχαρίστηση που αντλεί κι αυτή από την συνάντησή της μαζί σου.
Highlight για μένα το βλέμμα της, έτσι όπως με κάρφωνε με αυτό συνεχώς μέσα από τον πλαϊνό καθρέφτη προς τον οποίο επίτηδες έστριψε το κορμί της, για όση ώρα (και ήταν αρκετή) την κάρφωνα με την σειρά μου με το εργαλείο μου έχοντάς την στημένη στα 4, αργά-αργά και ηδονικά, ενώ αυτή στιγμές-στιγμές έσπρωχνε με δύναμη το κορμί της προς τα πίσω, έτσι ώστε η διείσδυσή μου να είναι ακόμα πιο βαθειά μέσα της. Κι όλα αυτά χωρίς να επισκεφθώ αυτή τη φορά την πίσω πόρτα του κορμιού της, που από το δάχτυλο που της έχωσα νωρίτερα μέχρι τέρμα, κατάλαβα πόσο πολύ της αρέσει το σεξ ΚΑΙ απ' αυτήν. Και μετά απ' όλα αυτά, εννοείται ότι τελείωσα με σπασμούς και βρυχηθμούς, όπως λίγες φορές έχω τελειώσει ως τώρα, ρίχνοντάς με δύναμη στα κωλομέρια της τις μπατσές που κι αυτή ήθελε τόσο πολύ να φάει.
Για να ολοκληρώσω την εικόνα, η κοπέλα είναι ήρεμη, ευγενής, λίγο πιο συγκρατημένη απ' όσο θα ήθελα (ίσως ένεκα 1ης φοράς) αλλά και σοβαρή όσο πρέπει, διακριτική και συνειδητοποιημένη σ' αυτό που κάνει. Δεν κλέβει χρόνο αλλά δεν χαρίζει κιόλας, όπως κάνουν άλλες κοπέλες του χώρου με το γνωστό "1 ώρα αλλά χωρίς να κοιτάζω ρολόι", πράγμα που ίσως είναι και το μόνο ψεγάδι της κατ' εμέ, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως τέτοιο. Γιαυτό και ο 2ος γύρος μας ήταν πολύ πιο σύντομος από τον 1ο, γιατί δεν θέλησα να "αγοράσω" έξτρα χρόνο σε αυτή την συγκυρία, όπως πολύ διακριτικά κι ευγενικά μου πρότεινε στην αρχή του. Ίσως να το κάνω την επόμενη φορά, παρόλα αυτά τα κατάφερε εντός χρόνου να ρουφήξει με στοργή και προδέρμ και τους υπόλοιπους χυμούς μου, τους οποίους έφτυσε μετά διακριτικά και χωρίς βιασύνη στο μπάνιο, και να με αφήσει σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένο, μέχρι την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, Reporter, borbi2525 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2017
Πολυ ωραια κριτική.θεωρώ οτι ειναι αντικειμενική χωρίς υπερβολές.Συγχαρτήρια φίλε ..
24 Μαρτίου, 2017
Σωστός φίλε!!!Καπέλο
11 Απριλίου, 2017
Καλησπέρα πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με τη Λίζα
Διάβασα πως πρέπει να της στείλω στο εμαιλ της και να μου απαντήσει πίσω εκείνη;
Αν ισχύει μπορεί κάποιος συναθλητής να δώσει το εμαιλ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3