Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Call-Girls 6676
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη Βανέσα τη συνάντησα από σπόντα αλλά τελικά αποδείχθηκε μια σωστή μεταμεσονύχτια επιλογή. Είχα κατά νου δυο άλλα καυλάκια του γραφείου όπως Νέλλυ κ Κέισα, αλλά δεν ήταν εφικτή, την ώρα εκείνη, η συνάντηση μαζί τους. Προτάθηκε η Βανέσα με την διαβεβαίωση ότι θα περάσω όμορφα. Λίγα λεπτά μετά που είχα πάρει δωμάτιο, έφτασε ντυμένη με μια λευκή φούστα που τόνιζε την κωλάρα της, με σέξυ ζαρτιερικά και ένα εξίσου καυλωτικό στινγκ. Πρόκειται για Ουκρανή, κάπου στα 30, αν κ έχει baby face και γλυκό χαμόγελο.

Όπως στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί, η κωλάρα είναι μεγάλη και σφιχτή καθώς την γυμνάζει κ οι βυζάρες, χορταστικές και φυσικές. Από τα αποδυτήρια το καυλάκι ήρθε με πολύ κέφι! Έλαμπε και ακόμα περισσότερο όταν ξεκίνησε να μπουκώνει, με υποδείξεις σταδιακά έπιασε καλύτερο ρυθμό, την ξέντυσα και το παιχνίδι συνεχίστηκε στο κρεβάτι.

Είναι δεκτική σε όλες τις στάσεις και παίζει gfe αλλά και pse, οι κραυγές καύλας χαρακτηριστικές νυχτιάτικα όταν έδινα κατά ρυπάς, γουστάρει σφαλιάρες στην κωλάρα της αλλά και kinky σκηνικά, έλεγε τα δικά της στη γλώσσα της εκστασιασμένη με κάρφωμα στα μάτια.

Μετά από δυνατό πρώτο ημίχρονο τα πήρε όλα στο πρόσωπο με ενδιαφέρον και τα άλειψε λέγοντας ότι είναι φυσική κρέμα και κάνει καλό στο δέρμα. Συμφώνησα και μπήκαμε μαζί στην άνετη πορνοντουζέρια του prive χοτέλ, μιας και το lacoba χοτέλ, όπου μέχρι πρόσφατα έπαιρνα εκεί τις βίζιτες, έχει φάει Χ διότι έχουν ένα υφάκι πολύ κάπως, ειδικά μια γαμιόλα που είναι στη ρεσεψιόν έχει ζωγραφισμένο το ύφος της αγάμητης γκουβερνάντας κ σε κοιτάει λες κ της χρωστάς, σε αντίθεση με το πιπινάκι ρεσεψιονιστ με τα μαύρα, μακριά μαλλιά που είναι ευγενέστατη, αυτά περί χοτέλ, κλείνει η παρένθεση.

Στο δια ταύτα και ο δεύτερος γύρος του παιχνιδιού κύλησε με δυνατές μπαλιές, προσφέρθηκε για μασαζάκι αλλά ως κλασικός βιζιτάκιας επέλεξα πίπα, δεν έφερε καμία αντίρρηση και μετά από λίγο, αφού ήμουν ετοιμοπόλεμος, ξεκίνησε το β`ημίχρονο. Cow, στα 4, πλάγια, μπροστά από καθρέπτη, ντου από παντού, το ζούσε και είχε ιδρώσει και αναψοκοκκινήσει, το ίδιο κ εγώ που έμοιαζα με κανίβαλο, ιδρωμένος με ανακατωμένα μαλλιά, εκστασιασμένος από την ένταση με αποτέλεσμα κανά 5 λεπτο, μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, επήλθε και το φινάλε.

Στην επικοινωνία έβαλα 7 καθώς από ελληνικά γνωρίζει όσα κ οι τουρίστες στο Μοναστηράκι.

Το ρεζουμέ είναι ότι έχει όρεξη, φαίνεται, αλλά και διάθεση να περάσει και η ίδια καλά, εκτός από μένα που πέρασα μέλι για μια ώρα. Θα την χαρακτήριζα ''αματέρ'' αφού είναι καινούρια στον χώρο της βίζιτας, αλλά έχει πολύ καλό vibe και πηδιέται ακούραστα, βασικό για μένα.
Το δωράκι τηΘς το άφησα στην τσάντα της στο τέλος.

Αυτά, καλά γαμήσια παίδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
psolaras78
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
74
Likes:
1.825
Πόντοι:
9.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, mick11, THV και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2017
Τύπε στο lacoba λες την λεπτή ξερακιανή ρουμάνα, μνηστή του Φρανκεστάϊν με το ύφος άντε γαμήσου και ψόφα; Έχει πλάκα να παραγγείλεις από το τηλέφωνο όταν έχει βάρδια, άλλα ζητάς άλλα έρχονται, ολοκληρωμένο πακέτο, ειλικρινά πρέπει να την έχει προσλάβει ο ανταγωνισμός.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1