Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Kseniya λοιπόν πορνοστάρ! (έχει βρει κανείς ταινίες της? όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτιΧμμμ;).

Βλέποντας της φωτό φούντωσα Γλώσσα και διαβάζοντας κι εδώ τις σχετικές αναφορές κύβος ερρίφθη και εύκολα με ένα τηλεφωνάκι στο γραφείο έκλεισα ραντεβουδάκι για μια ώρα. Ακριβώς στην σωστή ώρα πήρα τον αριθμό του δωματίου και μπουκάρω μέσα!!
Το κορίτσι με περίμενε με τα εσώρουχα του τουμπανάρα όπως στις φωτό και συμφωνώ με τον παρακάτω (Athens) είναι όπως ακριβώς την περιγράφει.Ηλικία γύρω στα 30 (26 δήλωσε η ίδια), full plastic πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, χειλάρες φτιαγμένες για τσιμπούκια, βυζάρες 4αρια που ορθώνονται "περήφανα", φτιάγμένα για τσόντα με μεγάλο κενό ανάμεσα τους, μπουτάρες με πολύ καλή αίσθηση στο άγγιγμα (χωρις κυταρρίτιδα) κωλάρα, μαυρισμένο όλο το σώμα με σολάριουμ και αρκετά τατού!! Μου έκανε εντύπωση ένα στο δεξί της χέρι "My love is my lingerie" !!! Μεγάλο χαμόγελο Γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεται lingerie για να σε φουντώσει.Ναι!

Επικοινωνία δύσκολη αλλά κάποια λίγα αγγλικά ξέρει, κι εγώ μετά από τόσα χρόνια δυο τρια ρούσικα ξέρω συννεοηθήκαμε μια χαρά. Τόσο στα του αγώνα που δεν χρειάζεται και πολλά πολλά αλλά και ψιλοκουβεντούλα στο ημίχρονο : από που είναι πόσο καιρό θα μείνει Ελλάδα εαν της αρέσει εδώ, που να πάει για βόλτα στην Αθήνα κλπ. Είναι ευχάριστη & πρόσχαρη κοπέλα με το χαμόγελο στα χείλη. BTW στις 22/3 φεύγει αλλά μου είπε θα ξανάρθει προς το τέλος Απριλίου.

Με υποδέχτηκε χαμογελαστή με ένα βαθύ γλωσσόφιλο ενώ της χούφτωσα την κωλάρα. Καλή εισαγωγή. Μπανάκι γρήγορα και βουρ στο αγώνα.
Εκεί για εμένα αποδείχτηκε καπως μηχανική. Ναι δεν φέρνει αντίρρηση σε κάτι αλλά όλα γίνονται με ταχύτητα και κάπως άτεχνα και μηχανικά. Η πίπα μονότονη με μεγάλη ταχύτητα παλινδρόμησης με ή χωρίς χέρι, στο 69 ήταν πεντακάθαρη αλλά έβαζε συνέχεια το χέρι της μπροστά στο πρόσωπο μου. Εναλλαγή πολλών στάσεων αλλά τόσο στα 4 όσο και στο ιεραποστολικκό προσπαθούσε να αποφύγει την βαθιά διείσδυση. Κατάθεση 1η φορά στο στόμα στις τσιμπουκοοχειλάρες της αλλά δεν με στραγγιξε πήρε τα πρωτα και σηκώθηκε να φτύσει. Στο 2ο γύρο που ακολούθησε μετά από ένα δεκάλπετο διάλειμμα (είναι γεγονός ότι λόγω εμφάνισης και προστυχιας σε φουντώνει ξανά γρήγορα) μια από τα ίδια αλλά αυτή την φορά στην κατάθεση τον έβγαλε από το στόμα και τα πήρε στα στήθια της.Κεφάλι σε τοίχο!

Συμπερασματικά θα την χαρακτήριζα κάτι σαν "μηχανικό" PSE (όχι ψεύτικο) που την καβλα της την εισπράτεις περισσότερο από την εμφάνιση της παρά από αυτά που κάνει ως υπηρεσίες. Υπάρχουν εδώ πολλές ανεξάρτητες, αλλά και από γραφεία για να μην πω και κάποια μασσαζοκόριτσα με πολύ καλύτερο PSE από την Kseniya (Oksana btw). Φεύγοντας Θυμήθηκα την Νάταλυ την ξανθιά για όποιον θυμάται από Swedish Harmony και την Donna Bell πριν γίνει γνωστή πορνοσιτάρ και μελαγχόλησα......Γερο-μύστης

Με τιμή στα 140€ (δεν μου χρέωσε έξτρα το CIM) και για την εμπειρία να πηδάς ένα Ρώσσικο πλαστικό τούμπανο δεν το μετάνιωσα γι αυτό και το ίσως. Να σημειώσω ότι τα χρήματα τα ζήτησε στο τέλος!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38, doc_lin, ZeroTolerance και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού