Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 19 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αφου λοιπον η τυχη μου χαμογελασε στο Free Fuck By The Monks κανονιζω με το γραφειο την συναντηση με μια μικρη καθυστερηση για το αγαπημενο μου καταθετηριο στο Χαιδαρι.Μαρκος το οποιο συστηνεται ανεπιφυλακτα!Χτυπημα λοιπον στην πορτα και σκαει το υπερτουμπανο.Η κοπελα εμφανισιακα ειναι οτι βλεπετε στις φωτο μπαμπατσικη,ζουμερη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φυσικες βυζαρες και ενα προστυχοκαυλε προσωπο!οντως γυρω 32-33 ετων.Μπαινει στο δωματιο φουλ αρωματισμενη και αρχιζουμε τα φιλια πηγαινουμε προς το κρεβατι με φουλ χαμουρεμα και αρχισα να τις βγαζω ρουχα.μπαινει για μπανιο με τα εσωρουχα και ερχεται εξω παλι ετσι και οταν τη ρωτησα παλι με αυτα(?) μου ειπε:''εσυ τι θα μου βγαλεις?''την σκεψη μου διαβαζε????εχω ενα βιτσιο η αληθεια να βγαζω στριγκους.αφου τις τα βγαζω ολα και γλυφω λιγο κωλομερι,βυζο και λοιπα με βαζει στην ακρη του κρεβατιου και αρχιζει πιπα.ενταξει εδω μιλαει η εμπειρια και η τεχνη οπου η γλασσαρα εφτασε παντου μεχρι ''πισω''.μετα απο μερικα λεπτα γυριζει ανασκελα στο κρεβατι και λεει ελα απο πανω οπου αρχιζει ενα ισπανικο με πιπα.καπου εκει αρχιζω να χανω το φως μου.λιγα δευτερολεπτα ακομα και θα τα ετρωγε ολα στο προσωπο.την σταματαω αρχιζω και εγω περιποιηση απο βυζους φυσικα και φτανω στην μουναρα της με ολη την σημασια της λεξης ξυρισμενη.πεντακαθαρη.καπου εκει μιλησε η δικη μου τεχνη οπου το δακτυλο που εβαλα παπαριασε μετα απο λιγο εκεινη να χτυπιεται στην κυριολεξια πανω στο κρεβατι να φωναζει να τριβει κλειτοριδα με το χερι της αναμεσα στην γλωσσα μου κλπ κλπ κλπ.αρχιζουμε ιεραποστολικο και σε λιγο στην γυριζω στα 4.σφυροκοπημα τρελο,οχι μονο αντεχει για ωρα αλλα με προετρεπε να συνεχισω!!!!!το τελος μας βρηκε στο στομα της οπου τα καταπιε ΟΛΑ Ναι! Δευτερος γυρος μονο στοματικο γιατι για παραπανω θες βιταμινες!!!!η Αλεξια ειναι μια προσχαρη,χαμογελσστη κοπελα με πολυ μυαλο κανει πλακα σπαει αμεσως τον παγο και μπορεις να συζητησεις και να αστειευτεις(γι αυτο μ αρεσουν τα ελληνικα cg).αν εισαι καθαρος και σε γουσταρει κανει θαυματα !!!!!!κανει Duo με Ζετα το οποιο συζητησαμε και απο τις λεπτομερειες εχει μπει ηδη στο προγραμμα!Η καθε συναντηση ειναι καθαρα υπομειμενικη αλλα η συμμετοχη και ολο αυτο που εβγαλε μαζι μου δεν το εχω ξανασυναντησει με κοπελα του χωρου γι αυτο και θα την ξανασυναντουσα σιγουρα.Ενδιαφερουσα επιλογη,οχι ομως για πιπινομοντελοπνιχτες,που αν της κανεις κλικ σε ξεζουμιζει!ελπιζω να βοηθησα κυριοι καλα να περνατε Καπέλο !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
507
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chamy, ser2000, inno60 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2017
Ευγε τυπε ωραια κριτικη Κουλ
15 Μαρτίου, 2017
ΜΠΡΑΒΟ ρε μπαγασα. ωραιος.επρεπε ομως να της φορμαρεις την κολαρα στον β γυρο.εγω θα σε μαθαινω?
(Updated: 16 Μαρτίου, 2017) 16 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απολύτως σωστός.....αλλα μετα θα ερχόσαστε να με μαζέψετε.... Ματάκι
16 Μαρτίου, 2017
Ωραιος τυπε ΜΠΡΑΒΟ!!!! Μια μικρη ενσταση απορω πως πηγες στο Μαρκο. 2 φορες εχω παει κ οι 2 ηταν ΑΘΛΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ (με τζακουζι)Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
16 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Από το 2000 πηγαίνω εκεί. Μου κάνει εντύπωση εγώ είμαι πολύ ευχαρίστημενος από καθαριότητα και εξυπηρέτηση. Και της κοπέλας της αρέσε το δωμάτιο.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5