Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 17805
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αραχτός στο σπίτι και με διάθεση για κάτι μη δοκιμασμένο άρχισα τα τηλέφωνα. Μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες (2 από Glamour και μία από escortnews) τσεκάρω το site του yourangels και πέφτει το μάτι μου στην Nelly για την οποία θυμήθηκα ότι έχει καλά σχόλια όσον αφορά τις υπηρεσίες.
Πρόκειται για τριαντάχρονη Ουκρανή (Κριμαία) που είναι εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Όσον αφορά την εμφάνιση τα πράγματα ήταν καλύτερα του αναμενομένου. Από τις photos και τα σχόλια συναγωνιστών περίμενα μια στρουμπουλή (sic) κοπέλα. Είπαμε ότι κυριότερο κριτήριο ήταν οι υπηρεσίες. Το σώμα της κοπέλας δεν είναι σώμα χοντρούλας ή κάτι τέτοιο. Η κοπέλα έχει κανονικό σώμα, με λίγη κοιλίτσα, ωραία πόδια και κώλο. Φυσικό στήθος, όχι κάτι εντυπωσιακό αλλά στην θέση του, με ρώγες που κρεμάς παλτό. Το πρόσωπο είναι καλύτερο των photos και έχει πολύ όμορφα πράσινα μάτια (τα οποία δεν φαίνονται καθόλου στις photos). Καθόλου ραγάδες ή κυτταρίτιδα. Υπάρχει και ένα ακατάλυπτο tattoo στον ώμο (κάτι σαν μουντζούρα Κεφάλι σε τοίχο!), για όποιον ενδιαφέρεται...
Ήρθε ντυμένη με ένα μαύρο mini φόρεμα, μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Βγαίνοντας από το μπάνιο εμφανίστηκε με μαύρες κάλτσες σιλικόνης και ζαρντιέρες Ναι!Ναι!Ναι!. Η κοπέλα είναι πολύ άνετη, φιλική και συνειδητοποιημένη. Social πολύ ευχάριστο (μιλάει κανονικά Ελληνικά) και καθαριότητα σε όλα OK.
Στον αγώνα : Μπάσιμο με τα όσα. Τρελά γλωσσόφιλα και γλειψίματα παντού. Συνεχόμενες προσπάθειες για DT και MF μέχρι δακρύων. Sex, όπου και όπως το θες, με πολύ θέληση και συμμετοχή από την πλευρά της. Γουστάρει και ζητάει δυνατό και σκληρό sex, σε full ρυθμούς. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι μου αρνήθηκε το πρωκτικό, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να το κάνει λόγο κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες Χμμμ;. Δεν ζήτησα παραπάνω εξηγήσεις και έτσι δεν ξέρω εάν ήταν αλήθεια ή απλώς ήθελε να το αποφύγει. Δάκτυλα παντού, χωρίς θέμα.
Συμπερασματικά : «Τίμιας» εμφάνισης εργάτρια του sex. Πολύ καλή σε πρόγραμμα και συμπεριφορά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους ψάχνουν PSE συμπεριφορά και όχι σε μοντελοκυνηγούς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
87
Likes:
13.038
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, jimy.m., sithlord και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2017
Μας οδηγείς (ή μάλλον μας σπρώχνεις) σε αισθησιακούς ατραπούς ακολασίας!
12 Μαρτίου, 2017
@ Nick1000,

Δεν νομίζω να ήθελες και πολύ σπρώξιμο εσύ!Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2