Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 7 10
Call-Girls 22213
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παρότι πριν από 20 περίπου μέρες , και μετά τις διαδοχικές συνευρέσεις μου με Martina και Carolina world wide, είχα υποσχεθεί ότι για ένα μήνα θα καθίσω φρόνιμα, εντούτοις η ανάγκη για πληρωμένο έρωτα υπερίσχυσε, με αποτέλεσμα , προ ημερών, να αρχίσω την αναζήτηση ερωτικής θεραπαινίδας. Κατόπιν παραινέσεως φίλου, ο οποίος τυγχάνει ειδήμων στο χώρο και επαΐων του αντικειμένου, ήρθα σε επαφή με την εν λόγω εταίρα. Παρά τις διαβεβαιώσεις του φίλου μου περί του κάλλους της κορασίδος, και του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών, οφείλω να ομολογήσω πως στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτικός, περισσότερο (για να είμαι ειλικρινής) για το τι θα αντικρύσω με το που θα ανοίξει η πόρτα. Είναι άλλωστε συνηθέστατο το φαινόμενο, οι περισσότερες, αν όχι όλες οι Ελληνίδες εκδιδόμενες κοπέλες στην μικρή μας πόλη (ή καλύτερα στο χωριό μας), είτε να βάζουν φωτογραφίες χωρίς το πρόσωπο, είτε τελείως ψεύτικες, με αποτέλεσμα εσύ να περιμένεις την Τζένιφερ Λόπεζ (τουλάχιστον), και να σκάσει μύτη η Σαπφώ Νοταρά.
Ευτυχώς οι αρχικές μου επιφυλάξεις διαλύθηκαν με το που άνοιξε η πόρτα. Η Μαίρη, μια ξανθιά γυναίκα στα 33 περίπου, με ύψος πάνω από 1.70, και ελαφρώς φουσκωμένα χείλη , που δεν δημιουργούν όμως σε καμία περίπτωση αρνητική εντύπωση, μπήκε μέσα αεράτη (σημαντικό αυτό - γυναίκα φέραμε στο σπίτι όχι προσκοπάκι που χαζογελάει και έχει τα μάτια κάτω). Πρώτη εντύπωση θετική. Στράβωσα λίγο βέβαια όταν την είδα να μην μπαίνει για μπάνιο, γιατί μου είπε ότι είχε έλθει μπανιαρισμένη, αλλά ευτυχώς στην πορεία, αποδείχθηκε πεντακάθαρη. Δεύτερη εντύπωση , θετικότατη, όταν γδύθηκε και αποκάλυψε ένα πολύ όμορφο και γυμνασμένο κορμί, με δυο υπέροχα στήθη (3.5 ίσως και παραπάνω, φτιαγμένα μεν αλλά πολύ καλή δουλειά) με πεταχτές θηλές, για να κρεμάσεις επάνω τους το παλτό σου, και έναν καταπληκτικό κώλο, τον οποίο δυστυχώς ΔΕΝ δίνει (αν και το ήξερα εκ των προτέρων αυτό). Τρίτη εντύπωση, κι αυτή καλή, δεν προσπαθεί να σου φάει χρόνο με ηλίθιες συζητήσεις.
Τα φιλία της υγρά και βαθιά, όπως και η πίπα της, αργή, υγρή και βαθιά (με ταυτόχρονη περιποίηση όλης της περιοχής των «Κάτω Χωρών») που κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα το 1ο ημίχρονο να λήξει με κατάθεση στο στόμα της, όπου, και αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν είχε απομείνει ίχνος σπέρματος στο πέος μου, απέρριψε τούτο διακριτικά στην τουαλέτα. Ντουζάκι στα γρήγορα, τσιγάρο , και έναρξη του 2ου ημιχρόνου, όπου με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα πως αποδίδει πολύ καλά στις υψηλές στροφές, έχει εύκαμπτο αμάξωμα και τραβάει στην ανηφόρα. Δεν κωλώνει σε καμιά στάση, δεν έχει μα και μου (παρά μόνο στην δακτυλοσκόπηση της πίσω πόρτας, την οποία δεν επιτρέπει), η δε θέα όταν είναι στημένη στα 4 είναι θεϊκή. Μοναδικό μείον το γεγονός πως δεν δουλεύει την πίσω κίνηση και πως με το που τελείωσε και το 2ο ημίχρονο, ντύθηκε βιαστικά (δεν έχω δει ποτέ μου γυναίκα να ντύνεται πιο γρήγορα) για να φύγει, παρότι η ώρα δεν είχε τελειώσει, καθώς μένανε ακόμη 10, περίπου, λεπτά. Δεδομένου όμως ότι πέρασα καλά, δεν με χάλασε. Πρέπει όμως να το προσέξει, αν θέλει να είναι σωστή επαγγελματίας.
Εν κατακλείδι λοιπόν , μπορώ να πω, πως, δεν έχασα την ώρα μου και δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Στα 120 Ευρώ που ζητά, για 1 ώρα, αποτελεί μια τίμια επιλογή, δεδομένης της εμφάνισης και των παρεχομένων υπηρεσιών, και προτείνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των μοντελέ σωμάτων. Δεν είναι το γλυκό πιπινάκι, αλλά μια γυναίκα που ξέρει πως να ευχαριστήσει έναν άντρα. Αυτό άλλωστε ψάχνουμε...
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Επειδή δεν είχα δει σχετικό προφίλ κριτικών για την συγκεκριμένη κοπέλα , προ ολίγων ημερών ανέβασα μια μίνι κριτική στο νήμα των call girls Θεσσαλονίκης .Αυτή είναι η ολοκληρωμένη έκδοση .
ΥΓ 2. Απ’ ότι κατάλαβα πριν δούλευε σε πρακτορείο και τώρα, πλέον, το γύρισε σε σόλο καριέρα.
ΥΓ 3. Η ημερομηνία είναι ενδεικτική, αλλά απέχει ελάχιστα από την πραγματική (μην καρφωθούμε κιόλας)…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, chris1955 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2017
Εγώ σου τα έλεγα ότι δεν αντέξεις, αγαπητέ μου! Γλώσσα Συγχαρητήρια για την εμπειρία και από εδώ!
07 Μαρτίου, 2017
Η τιμή της μιας ώρας είναι στα 120€ η είναι 100€+20€ για δεύτερη φορά στην ώρα?
Παλιά στο γραφείο που ήταν,ήθελε 150€ και έκανες δεύτερο χέρι μόνο άμα τελειώνεις στο 10λεπτο,έχει ακόμα αυτή τη νοοτροπία ή έχει αλλάξει το θέμα? Χμμμ;
07 Μαρτίου, 2017
Κάποιο τηλ. ή site για να επικοινωνήσουμε μαζί της... Ματάκι
07 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αμα του λεω εγω ότι Ζεμπουδιζει δεν με ακουει ..
Ώστε εσυ εισαι που τον οδηγεις στα μονοπατια της ακολασίας ...φτου σου ..ντροπη
E
Excalibur
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4