Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση με την Μαρία το 2016, πρέπει να ήταν στο πρώτο τουρ της στην Αθήνα, έκανε σίγουρα άλλο ένα, δεν γνωρίζω αν υπήρξε και άλλο.
Ο τρόπος που επιλέγω κοπέλες δεν είναι στάνταρ, κάποιες φορές βάσει των κριτικών, κάποιες φορές από συστάσεις φίλων, κάποιες φορές από κονέ κάποιων συναγωνιστών,!που ήταν πολύ ευγενικοί και μοιράστηκαν κάποιο μωρό όχι ευρέως γνωστό, μαζί μου.
Η Μαρία δεν ανήκει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Η Μαρία ανήκει στην κατηγορία "έχω καύλες και θέλω να βρω ένα μωρό χωρίς συστάσεις ή άλλες πληροφορίες και απλά μου έκανε κλικ στις φωτογραφίες της".
Κανονίζω το ραντεβού με το γραφείο το μεσημέρι για να βρεθώ με την κορασίδα νωρίς το βράδυ. Συννενόηση εύκολη, το ραντεβού κλείστηκε χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Φτάνω ξενοδοχείο και παίρνω δωμάτιο, ενημερώνω σχετικά για τον αριθμό του δωματίου και περιμένω. Πριν προλάβω να κάνω ντουζ χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και βλέπω σε πρώτη φάση ένα τρομερό μωρό! Πραγματικά η κοπέλα έχει προσωπάρα, μπορώ να πω ότι από κοντά, το πρόσωπό της είναι καλύτερο από τις φωτογραφίες. Ωραίο ντύσιμο, προσεγμένο και όχι ξεκωλέ! Το σώμα της μου φάνηκε μοντελέ με τα ρούχα, την πλακώνω στα φιλιά στον διάδρομο και εκεί σκάει η πρώτη κρυάδα. Μαζεμένη και με ελάχιστη γλώσσα, λογικά άπειρη και ίσως συνηθισμένη σε πιο χαλαρούς τόνους.
Λίγη κουβέντα στα Αγγλικά, τα οποία τα μίλαγε αρκετά καλά και με αργές κινήσεις ετοιμάζεται για μπανάκι. Πήγε πρώτη λοιπόν και άργησε αρκετά, δύσκολο να πω πόσο έκανε ακριβώς...
Βγαίνει τυλιγμένη με την πετσέτα και πάω εγώ με την σειρά μου, κάνω ντουζάκι στα γρήγορα και βγαίνω. Την βλέπω ξαπλωμένη στο κρεβάτι με την πετσέτα να σερφάρει στο κινητό, δεύτερη κρυάδα. Λέω αυτό ήτανε, θέλει να κλέψει χρόνο, άντε λέω ας μην πρεσάρω κατευθείαν. Πιάνω πάλι κουβέντα, αυτή να ανοίξει συζήτηση με τίποτα και για κανέναν λόγο. Περνάει ένα άλφα διάστημα πάλι και με κάποια αφορμή(μάλλον χωρίς αφορμή, καθώς δεν βρέθηκε κάποια) μπαίνω στο παιχνίδι μήπως μπει κανένα γκολ.
Την αρχίζω στα φιλιά και της βγάζω σιγά σιγά την πετσέτα. Εκεί τρώω μεγάλη ξενέρα, σώμα αδύνατο αλλά τελείως χαλαρό, στήθος μικρό και πεσμένο, κώλος το ίδιο χαλαρός με το υπόλοιπο σώμα. Το κορμί της δεν είχε την παραμικρή σχέση με τις φωτογραφίες. Με δική μου προτροπή, αρχίζει ένα στοματικό μετριότατο, χωρίς πάθος και χωρίς διάθεση. Προσπάθησα να την καθοδηγήσω αλλά μάταια, δεν ήθελε να προσπαθήσει παραπάνω.
Αποφασίζω να την γλύψω μήπως και πάρει μπροστά, το μουνάκι της ωραίο και καθαρό, κωλαράκι όχι δουλεμένο. Ανταπόκριση; Με τίποτα! Δεν έδειχνε να το ευχαριστιέται, σαν να μην βρισκότανε στο δωμάτιο. Μετά από λίγο την βάζω να ξαναρχίσει το στοματικό για να την πηδήξω γιατί μου είχε πέσει τελείως. Με τα χίλια ζόρια καυλώνω και λέω, μαλάκα, έτσι που τα έκανες με το κασκαντεριλίκι προσπάθησε να γαμήσεις τουλάχιστον για να μην κλαις όλα τα λεφτά στο τέλος. Φαινότανε ότι αποκλείεται να προλάβω να ρίξω δύο μέσα στην ώρα.Αρχίζω και την πηδάω ιεραποστολικό για να βλέπω τουλάχιστον την προσωπάρα της, η αίσθηση στο μουνάκι της ήταν ωραία, αυτό βοήθησε να φτιαχτώ και να ανεβάσω ρυθμό. Αλλάξαμε διάφορες στάσεις, η κοπέλα φάνηκε επιτέλους να γουστάρει και τα fuck από μέρους της δίνανε και πέρνανε. Που και που πέταγε κάτι Ρώσικα(νομίζω, δηλαδή έτσι μου είπε) σκίσε με, γάμα με και τέτοια. Μπορεί απλά να με έβριζε, δεν ξέρω. Είμαι οριακά στο να τελειώσω, βγάζω το προφυλακτικό και την βάζω να με γλύψει για να τελειώσω στο στόμα της. Ναι οκ, θα θελα...
Μου λέει, δεν κάνω CIM εγώ, σταματάει δεν γλύφει δεν κάνει τίποτα, απλά με κοιτάει. Αρχίζουμε ένα διάλογο που δεν έβγαζε πουθενά.
Αφού δεν έχει CIM και δεν προλαβαίνω για δεύτερο γύρο, της λέω να φέρει άλλο προφυλακτικό. Ξενερώνει, είχα αποφασίσει, όμως, να την κάνω να τιμήσει την αμοιβή της. Πιο πολύ για να νιώσω εγώ καλύτερα, ότι δεν πέταξα 140€ στην θάλασσα. Πίπα λοιπόν και με τα χίλια ζόρια ανόρθωση, βάζω προφυλακτικό και την γυρνάω στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα και αρχίζω να την παίρνω δυνατά, αρχίζει πάλι τα Ρώσικα και τα fuck fuck και μερικά λεπτά μετά τελειώνω στο στήθος της μετά από πίπα, κάποια υγρά πήγαν και στο πρόσωπο.
Εδώ να ξεκαθαρίσω ότι είχα μιλήσει με το γραφείο και μου ξεκαθάρισαν ότι η κοπέλα κάνει CIM. Επικοινώνησα μαζί τους όσο ήμουν στο δωμάτιο, χωρίς να καταλήξουμε σε κάποιο κοινό συμπέρασμα. Όσο εγώ μιλούσα με το γραφείο, μιλούσε και αυτή με κάποιον στη μητρική της γλώσσα.
Πλήρωσα τα 140€ για την ώρα που είχα κλείσει και η κοπέλα έφυγε.
Δεν είπε, ούτε είπα, τίποτα.
Ίσως η απειρία της, ίσως δεν γούσταρε, ίσως βάλτε ό,τι θέλετε μετά, είχαν σαν αποτέλεσμα ένα αποτυχημένο ραντεβού.

Στα συν, το πρόσωπο που είναι υπέροχο.
Είναι πάρα πολύ καθαρή.
Έχει ωραία φωνή κατά την διάρκεια του σεξ.
Στα πλην, σώμα χαλαρό για την ηλικία της.
Μικρό και χαλαρό στήθος.
Φλατ κώλος.
Έτρωγε χρόνο με κάθε ευκαιρία.
Μικρή συμμετοχή και με το ζόρι, στο σεξ.

Ίσως οι συναγωνιστές που την πήραν στο δεύτερο τουρ να είδαν μία "άλλη" κοπέλα, αλλαγμένη προς το καλύτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
wired77
Μέγας
Εγγραφή:
25 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
5.517
Πόντοι:
4.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, popov, NICK TRIVE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού