Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν μετά από κάτι τελευταία ραντεβού που ήταν όλα απλά βαρετά Με-τρι-α (π.χ. Gaby), ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Δεν ξέρω αν τυχαίνει αλλά η εμπειρία μου λέει ότι οι μοσχοβίτισσες μπορεί να είναι τούμπανα, αλλά πραγματικά σέξυ βγαίνανε όλο κατι Τατάρες, Λευκορωσσίδες, Ουκρανες, κλπ.. μεχρι τη Michelle.. ΚαπέλοΚαπέλο

Λοιπόν πάμε. Εμφάνιση πρόσωπο σίγουρα καλύτερο απο των φωτό εξ ου και το χαλαρό 8. Είναι πολύ πιο γλυκό που μέσα στη φωτιά γίνεται τερμα πρόστυχο. Σώμα όπως φαίνεται, σίγουρα όχι με περιττά κιλά όπως είχα υποψιασθεί, δερμα πολύ καλό.
Ηρθε ντυμένη πολύ κλασσάτα και ευτυχώς δε βιάστηκε να γδυθεί μόνη της (λες και μπαίνουν στο γιατρό)

Η τύπισα είναι καταρχάς έξυπνη, είναι μουσικός, ξέρει 3-4 όργανα (αν τα ξέρει όπως αυτό που τσέκαρα εγώ, θα γινει shostakovich Προσκύνημα Χαμόγελο) και μιλάει 3 γλώσσες. Τώρα θα μου απαντήσετε όπως ο Ζαραλίκος στον Παπαδόπουλο στην κατάληψη των Απαράδεκτων "χεστήκαμε ρε μεγάλε!", δε θα της δώσουμε πτυχίο, τσο θα δώσουμε. Ναι.. κι όμως όχι. για μένα το ότι είναι έξυπνη και το ότι δε βαριέται τη ζωή της είναι που την κάνει τελικά να είναι ΤΕΡΜΑ ΣΕΞΥ! Ξέρει τι κάνει, πόσο το κάνει, της αρέσει και για αυτό θα το κάνει καλα. Σίγουρα έχει κ χάρισμα αλλά νομίζω εχει δουλέψει. plus μπορείς να πεις και μια κουβέντα και να συνενοηθείς αλλα κ να γουστάρεις πάνω στη δράση ρε!!

Πιάσαμε λίγο την κουβέντα, της ειπα να κάνει τσιγάρο αν θέλει εξ ου και συμπέρανα τα παραπάνω. Μετά ξεκινάμε φιλί όπου μετα από λίγο teasing και παίξιμο ξεκίνησε βαθύ μεχρι να σταξει σάλιο. Με αφησε, ή βασικά, με προέτρεψε να τη γδύσω εγω για να την παίζω με τα χερια και τη γλώσσα μου και να γουστάρει και το ίδιο αργά και βασανιστικά έκανε και αυτή σε μένα (π.χ. πρώτα με εγλυψε μια από πάνω από το εσώρουχο και μετα τον έβγαλε, όπως κανει η κοπέλα σου)

Στην πίπα τι να πω, διαβαστε κι άλλους. Δε βιάστηκε στην αρχή, τα έγλυψε όλα εκει γύρω και μετά τον έχασα.. αν δεν επεμένα να την πνίξω 3-4 φορές τουλάχιστον παίζει κ να είχε προσβληθεί ξέρω γω... πραγματικά δέιχνει να το γουστάρει να της κόψεις την ανάσα! Ναι!Ναι!

Την ξαπλώνω και ξεκινάω εγώ να τη φάω μεχρι να λιώσει. υγραίνεται αμέσως και μετα από λίγο αλλάζει ανάσα, αρχίζει να γουστάρει πολύ και τυλίγει τα πόδια της πάνω μου με τις πατουσίτσες να μου χαιδέυουν την πλάτη (αυτό το γουστάρω πολύ εν τω μεταξύ). Βαζω δαχτυλο μέσα στάζει και κορυφώνει. για 1ο γύρο της λέω διαλεξε στάση και ξεκινάμε ιεραποστολικη όπως ξεκινάς με την κοπέλα σου. Μετα από πολύ λίγο περνάει μόνη της τα πόδια στους ώμους μου (αλλες που φαίνονται πιο γυμνασμενες και καλα, ζορίζονταν σε αυτη τη στάση) ε και εκεί χώνω αλύπητα και αυτή πάσχιζε να φτάσει μέχρι τέρμα μέσα. της λέω νομίζω είναι ώρα να πάρεις το σπέρμα στο στόμα σου και μου λέει, ναι, είναι! Έρωτας Τσίμπάει λίγο το άτιμο το CIM σε τιμή, αλλά για τους φάν, θα το φχαριστηθείτε, πιστεψτε με.

Μπάνιο μαζι, κουβέντα με κρασί και 2ος γύρος που ξεκίνησε με παρόμοιο τρόπο συν λίγο foot teasing (δυνατή και εκεί!). Κοπανηθήκαμε χωρίς αυριο σε αρκετές στάσεις, καμμένος, αυτη απο πάνω με 2-3 παραλλαγές κλπ, όπου χωρίς να κάνει υπερβολές, συμμετείχε πολύ καλα. Εδω είχαμε το μόνο πρόβλημα ότι ο οδηγός την έπρηξε λίγο (η το κινητό της τελοσ πάντων) και χτύπησε 2-3 φορές τα τελευταία 10'. Οκ φταναμε στο τέλος χρόνου, αλλά μη μας τον ζαλίζετε κιόλας. Δυστυχως έτσι δεν τέλειωσα 2η φορά (ο 2ος γύρος κράτησε πολύ). Το κορίτσι φάνηκε να στενοχωρήθηκε λίγο για αυτό, στο τέλος μαζευε τα ρουχα τρέχοντας (τόσο που ξέχασε το ρολόι της).

Για το γραφείο έχω ανάμικτα αισθήματα. Είναι πολύ ευγενικοί, αλλά εμενα έχει τύχει να μου ακυρώσουν 2 φορές ραντεβού (είναι το 1ο που καταφερα να κάνω τελικα), και σε αυτό η κοπέλα ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση (με προειδοποίησαν αλλά υπερέβει αρκετά και την υποτιθεμενη καθυστέρηση) και μετα ήταν αυστηροί στη λήξη Χμμμ; Εχω διαβασει καλές κριτικές οπότε λέω μπορεί να έτυχε.. θα δείξει.

Overall, κατι αρνητικό δε μπορώ να βρω εκτός ίσως από το ότι η τελικη τιμή με εξτρα δεν είναι μικρή. Το ατιμο, το ρημάδι το παλιοκόριτσο πάντως τ αξίζει!

και κερδίσαμε και το γαυρο στο Καραισκάκη! Michelle στη βασική 11αδα κ ξαναέλα στην ελλάδα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Νοε 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
816
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, panos877, Zebu και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2017
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ.Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1