Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 27 10
Call-Girls 97937
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στους περισσότερους από εμάς (όχι όλους) που είμαστε 30 χρονών και 120+ μηνών ΚουλΜεγάλο χαμόγελο αναζητούμε ένα πακέτο στο σεξ το οποίο για να να είναι θελτικό πρέπει να συνδυάζει αυτό που λέμε κυρία στην εμφάνιση/συμπεριφορά και "πουτάνα" Σπασίκλας στο κρεββάτι...

Αυτό θα μπορούσε να είναι το "abstract" η αφαιρετική περίληψη της συνεύρεσης με την Ιωάννα.

Επί του ειδικού και του πρακτέου:

Μελετώντας το νήμα της κατέληξα στο σωστό τηλέφωνο που έπρεπε να καλέσω, "ντριιιιιιινν" "Γειά σου θα ήθελα να συναντηθούμε, ποιό είναι το προγραματάκι σου και οι τιμές σου?" Απ " Πότε? 1 ώρα 2 εκτονώσεις 100, CIM +20, πρωκτικό +30. θέλεις κάτι άλλο?" Εγώ "Οχι είμαι καλυμμένος απλά επιθυμώ 1 1/2 ώρα" Απ "140 , οι 2 ώρες 200 απεριόριστες εκτονώσεις (fair σκέφτηκα μέσα μου και έξυπνο)" Εγώ "χαχ το απεριόριστο είναι για δέκα χρόνια πριν όταν φορτώναμε τα πιτσιρίκια 3 - 3 κάθε βράδυ με τα άλλα τα καλόπαιδα και κάναμε 8άωρα μεροκάματα στο σεξ"

Η φωνή της με κέρδισε, ζεστή σχετικά βραχνή, στιβαρή, οι απαντήσεις σε σταθερό και όχι βιαστικό ρυθμό και βεβαίως ΑΚΡΩΣ Ελληνική.

Οταν άνοιξα την πόρτα :

η Ιωάννα δεν είναι 23 είναι κάπως παραπάνω, τα κιλάκια της είναι λιιιγάκι παραπάνω από τις φωτό, το πρόσωπο της φίλης της αδερφής σου που είδες σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θα ήθελες να τη γαμήσεις αν είναι δυνατόν άμεσα και στην κουζίνα.

Αυτά ήταν, αυτό που θα λέγαμε όχι τα αρνητικά αλλά το "downside".

Τα θετικά : Δοκιμάστε άφοβα θα περάσετε καλά, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συμφωνούν ας είστε ο 30 ος...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον πελάτη και τα χρήματά του, στις συνήθειές του αν καπνίζει ή ΔΕΝ καπνίζει - όχι σαν κάτι φραγκοφονιάδικατσόλια, κομψό μουνάκι, γεμάτος στρογγυλός κώλος που επιδέχεται άφθονων μπάτσων με λοξές επιδοκιμαστικές ματιές, τρελό γαμήσι σε όλες τις στάσεις, τρελό γαμήσι με τρελό τρίψιμο της κλειτορίδας, τρελό γλύψιμο της κλειτορίδας η γυναίκα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ το σεξ, γλωσσόφιλα βαθιά και το κυριότερο πίπα, πίπα με σάλια, ρούφηγμα και καραμέλωμα των όρχεων, γλύψιμο στη βάλανο - γουστάρει την πίπα, ρούφηγμα χωρίς χέρια, ρούφηγμα με χέρια, έσκασα ο χριστιανός την δεύτερη φορά κατέθεσα έτσι στο στόμα της με τα πόδια μου να τρέμουν, να χέσω τα squat clean, τα clean and jerk μου και τις γαλακτικές μου προπονήσεις..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
13 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
7.213
Πόντοι:
24.237
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flybywire, Ettore, wired77 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού