Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 27 10
Call-Girls 97957
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν λίγες μέρες βρέθηκα με τη Δανάη για δεύτερη φορά, περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη μας συνάντηση. Το να βρεθώ με κοπέλα τόσο σύντομα δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, γιατί απλούστατα τόσο οι διάφορες υποχρεώσεις όσο και τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν αυτή την πολυτέλεια. Όλες κι όλες οι συναντήσεις που κάνω είναι 2, το πολύ 3 το χρόνο.

Στην περίπτωση της Δανάης όμως, ήδη φεύγοντας από το πρώτο ραντεβού σκεφτόμουν πως θα τα φέρω βόλτα για να ξαναβρεθώ μαζί της το συντομότερο δυνατό. Εκτός από την ωραία εμφάνιση που έχουν περιγράψει με ακρίβεια και οι περισσότεροι (ψηλή, πάνω από 1,70, λεπτή - όχι skinny, κανονικό όμορφο πρόσωπο, πολύ όμορφο στόμα και γλυκό χαμόγελο, μικρό αλλά στητό στηθος, ωραίο κωλαράκι κλπ, κλπ...) έχει και αυτά, που για μένα τουλάχιστον, κάνουν το ραντεβού να ξεχωρίζει. Είναι άνετη στη συμπεριφορά και στο χρόνο, έχει καλή διάθεση και δημιουργεί γρήγορα μια αίσθηση οικειότητας. Και φυσικά μπορείς να πεις και 2 κουβέντες της προκοπής, πριν, μετά και στο διάλειμμα των περιπτύξεων.

Σχετικά με τις 2 συναντήσεις μας, δε θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, απλά να πω ότι και από "τεχνική" κατάρτιση παίρνει πολύ ψηλό βαθμό. Είναι πολύ προσεκτική στην καθαριότητα, με ντουζάκια πριν, στη μέση και στο τέλος του ραντεβού. Στο σεξ δεν κάνει μηχανικό προγραμμα, σε αφήνει να παίξεις μαζί της όπως θέλεις και ακολουθεί στο παιχνίδι. Και το κυριότερο, φιλάει πολύ, φιλάει βαθιά, φιλάει με την ψυχή της, για όσο αντέχεις! Έρωτας Και αυτό είναι το κλειδί για να φτιάξει μια πολύ ερωτική και GFE ατμόσφαιρα.

Στην πρώτη συνάντηση, που, βλακωδώς την είχα βάλει σε ένα κενό στη δουλειά, κάναμε 2 γύρους παρότι είχα και το άγχος να μην αργήσω και το νου μου στο ρολόι. Εκείνη αντιθέτως ήταν ήρεμη και χαλαρή και με έκανε να ξεχαστώ και να πάρω εύκολα μπρος και για το δεύτερο γύρο, που τελικά τον ευχαριστήθηκα όσο και τον πρώτο.

Τη δεύτερη συνάντηση την κάναμε απόγευμα μετά τη δουλειά, στον Πρίαμο (όπου είχα και ένα ψιλο-σουρεάλ διάλογο με τη ρεσεψιονίστ, αν προλάβω θα βάλω κριτική και για το χοτέλ). Έχοντας κατά νου το λάθος μου της πρώτης συνάντησης, τα κανόνισα ώστε να είμαι χαλαρός, χωρίς πίεση χρόνου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μισάωρο+ με μπόλικα προκαταρκτικά που άρχισαν από το ντους και συνεχίστηκαν στο κρεββάτι με ένα σύντομο 69 και πολύ περισσότερη ώρα σόλο περιποίησης του ενός στον άλλο (δεν χόρταινα να την τρώω παντού Γλώσσα). Μετά ακολούθησαν λίγα λεπτά σεξ όπου προσπαθούσα να ελέγξω το ρυθμό μου για να μην τελειώσω γρήγορα. Μάλλον έπρεπε να το προσπαθήσω περισσότερο, αλλά δεν άντεχα και αφέθηκα σε ένα πολύ έντονο τελείωμα μέσα της, σε ιεραποστολική στάση. Όλα τα παραπάνω, γαρνιρισμένα με άφθονα, γεμάτα ζουμερά γλωσσόφιλα... Μετά μείναμε ξαπλωμένοι με αγκαλιές, φιλιά και χάδια μέχρι να ετοιμαστεί να φύγει, καθώς προτιμούσα πια να αράξω λίγο για να πούμε και καμιά κουβέντα και δεν ήθελα να πιέσω για 2ο γύρο στο λίγο χρόνο που είχε μείνει.

Οι βαθμολογίες μου είναι ό,τι περισσότερο με αφήνει το σύστημα να βάλω. Εννοείται ότι στο κομμάτι συμπεριφορά /συμμετοχή /επικοινωνία / vfm θα έβαζα 10+.

Θα μπορούσα να γράφω πολύ ώρα ακόμα για τη Δανάη, αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα κάτι περισσότερο να πω επί της ουσίας.

Να περνάτε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 wired77, Kabalaris123, EVERGREY78 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2017
Καλησπέρα,
Καταρχάς συγχαρητήρια για την πολύ κατατοπιστική κριτική η οποία δίνει ισχυρό κίνητρο για συναντήση με την Δαναη, εάν σου είναι ευκαλο να μου δώσεις το τηλ για να προσπαθήσω να κλείσω ένα ραντεβού.
Ευχαριστώ
20 Φεβρουαρίου, 2017
Φίλε μου υπαρχει κάπου το τηλ της κοπέλας ;
Ευχαριστω
20 Φεβρουαρίου, 2017
Θα σας στείλω pm. Απλά τώρα είναι δύσκολο γιατί είμαι από το κινητό.
N
nanos70
11 Μαρτίου, 2017
Εχουμε τηλεφωνάκι?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4