Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 16 10
Call-Girls 27513
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εγώ τη διάλεξα για τις κριτικές που είχαν γραφεί πριν: έκανα όμως λάθος. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχει συμμετοχή ή δεν ειναι σέξι. ΑΛλά γιατί δεν είναι απλά ΜΙΛΦ, έχει περάσει τα 45 μάγκες και περισσότερα ίσως...Γερο-μύστης Είναι εντυπωσιακή στην είσοδό της, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα: το βυζί φτιαγμένο πριν πολλά χρόνια (μην ακούω βλακείες για φυσικό ! την πιάνεις τη σιλικόνη καθαρά) έχει χαλαρώσει το δέρμα γύρω από τη μέση, ο κώλος επίσης, μόνο το νιμού παραμένει σφιχτό, ίσως γιατί λόγω ηλικίας δεν υπάρχουν πλέον τα υγρά Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Στον αγώνα είναι καλή: βαθιά πίπα, καβάλημα, το σφικτό νιμού που είπαμε, δε θέλει και πολλά ο Οράτιος για να φτύσει την κρέμα του. Μετά δυνατό μασάζ, ίσως λίγο παραπάνω από ό,τι έπρεπε (με πονούσε ηπλάτη μου για ένα 24ωρο... αλλά μου έκανε καλό) και μια από την αρχή. Όμως χτυπούσε το τηλέφωνο για την ώρα (είχα κλείσει 1 ώρα) οπότε το ήγαμε στη 1,5 για να το τελειώνουμε, είχα ξενερώσει όμως. Επέμενε στην προσπάθειά της, με γλείψιμο παντού, και χάιδεμα παντού Ναι! και κατέθεσα στο στόμα της. Το χρέωσε ΈΞΤΡΑ !!

Τι να σας πω συναγωνιστές: αμα είστε λάτρεις των ΜΙΛΦ και παραπάνω, κάντε το ψυχικό. Είναι όμως ακριβή (190 χωρίς κουλουράκι είναι πάρα πολλά), δεν ειναι πιπίνι, το σώμα καταρρέει σιγά σιγά, οπότε η έξυπνη φάτσα και η συμμετοχή ΠΣΕ δεν είναι αρκετα κατά τη γνώμη μου να ισοφαρίσουν τα μείον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sammy45, travestolagnos, satyrus και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού