Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αντί προλόγου, με μια κουβέντα: η κοπέλα από πλευράς κόστους ανήκει στο κάτω ράφι των ανεξάρτητων c.g. Από άποψη υπηρεσιών στο μεσαίο (ράφι), γιατί ναι μεν δεν βάζει φωτιά στο κρεβάτι, κρίνοντας τουλάχιστον από την 1η μου εμπειρία μαζί της, αλλά παρ' όλα αυτά προσφέρει ένα αρκετά πλήρες και "έντιμο" πακέτο υπηρεσιών και σεξουαλικών επιδόσεων, συνυπολογιζομένου και του κόστους. Και από άποψη εμφάνισης ανήκει, αν όχι στο πάνω ράφι, τουλάχιστον στο μεσαίο.
Πιο λεπτομερειακά:
Σε αντίθεση με ο,τι εντύπωση είχα σχηματίσει διαβάζοντας το θρεντ, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να κλείσω με 2 μνμ ραντεβού μαζί της για την ίδια μέρα το μεσημεροαπόγευμα, λίγες ώρες πριν απ' αυτό. Μάλιστα η ίδια μου παραπονέθηκε ότι σε αντίθεση με ο,τι γράφεται, δεν έχει και πολλή δουλειά.
Ήρθε ακριβώς στην ώρα της.
Δεν έκλεψε χρόνο, ούτε στα πριν, ούτε στα ανάμεσα των 2 γύρων.
Δεν χαρίζει χρόνο όμως, με την έννοια ότι για όποιον δεν προλαβαίνει να φορτίσει τις μπαταρίες του πολύ γρήγορα και θέλει μια σχετική άνεση χρόνου για την 1,5 ώρα μου δήλωσε ότι θέλει €80 και για τις 2 ώρες €100 (κι όχι €200, όπως γράφτηκε ότι δήλωσε σε κάποιον), και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν το συζητάει, επειδή προφανώς ξέρει ότι δεν ζητάει πολλά σε σχέση με την πιάτσα για το μονόωρο ραντεβού, που είναι ο "κράχτης" της.
Είναι όντως χαμογελαστή και καλοδιάθετη σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού.
Είναι επίσης πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και με περιποιημένα άκρα.
Το στοματικό της είναι πάνω από τον μέσο όρο, το ίδιο και το στήσιμό της την ώρα του κυρίως πιάτου.
Είναι και δεκτική σε όσα επιδίωξα να της κάνω (εντός ορίων πάντα και πλην πρωκτικού, μιας και ήξερα ότι δεν), αλλά και φυσική στις αντιδράσεις της.
Προσπάθησα με τη σειρά μου για αρκετή ώρα να την κάνω να τελειώσει με στοματικό, αλλά ενώ έδειξε να το απολαμβάνει με φυσικό/αληθοφανή τρόπο, δεν τα κατάφερα, πράγμα το οποίο το προτιμώ από το να αντιλαμβανόμουν ότι με δουλεύει.
Εμφανισιακά, κρίνοντας από τις περιγραφές εδώ μέσα, περίμενα ότι θα έβλεπα μια κοπέλα με τα χείλη του ροφού, τύπου Έμιλυ, της Πολωνέζας σιτιτουρίστριας, για όσους παλιούς παίζανε σε τέτοιες πίστες παλιότερα, επί παχιών αγελάδων, αλλά δεν είναι έτσι. Εντάξει, είναι τονισμένα τα χείλη της (εξ ου και το 8άρακι στη βαθμολόγηση του προσώπου της), μάλιστα η ίδια επέμεινε ότι είναι από φυσικού της έτσι και δεν έχω λόγο να μη την πιστέψω. Προσωπικά μου θύμιζε στο πρόσωπο μια απ' αυτές τις νόστιμες, ξανθιές τηλεπερσόνες της μεσημεριανής ζώνης, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Πάντως, αντιαισθητικά/παραμορφωμένα δεν τα λες επ' ουδενί τα χείλη της κατ' εμέ και είναι και ο,τι πρέπει για βαθειά γλωσσόφιλα, που τα δίνει αβίαστα.
Επίσης το στήθος της υστερεί πράγματι σε αίσθηση σε σχέση με το φυσικό ή το πολύ καλοφτιαγμένο, σαν φυσικό, γιατί είναι σκληρό στον "πυρήνα" του άμα το ζουλάς (εξ ου και το 9 στη βαθμολόγηση του σώματός της), αλλά δεν θυμίζει με τίποτα το παραμορφωμένο στήθος της Jessy, της ξανθιάς μιλφάρας, πχ. Και σαν σχήμα είναι το σωστό, για τον σωματότυπό της, ενώ και οι ρώγες της είναι μονίμως πεταχτές και χορταστικές στο πιπίλιμα, αν και λίγο αδρανείς για τα δικά μου δεδομένα.
Το νινάκι της είναι όμορφο, γυαλισμένο, γευστικό και καθαρό, το ίδιο και το κωλαράκι της, στενό και καλοσχηματισμένο. Η επιδερμίδα της επίσης καθαρή, νεανική και σχετικά σφιχτή, όχι τούμπανο όμως.
Γενικά, ηλικιακά, σαν εμφάνιση αλλά και σαν στυλ c.g., η Μαρία δεν έχει κατ' εμέ καμία σχέση με την Μαρίνα60, όπως γράφτηκε από κάποιον, πλην της παραπλήσιας χρέωσής της. Εγώ θα την σύγκρινα περισσότερο με την Vika95, που μου την θύμισε αρκετά, και που επίσης ήταν/είναι μια πολύ καλή επιλογή, μόνο που η Μαρία κοστίζει αρκετά λιγότερα.
Τέλος, το μόνο ίσως ψεγάδι, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι, είναι το ελαφρύ ψεύδισμά της, την ώρα που μιλάει, και η λίγο παιδική/τσιριχτή φωνή της, που δεν συμβαδίζει με την ηλικία της (30 κάτι), πράγματα που όμως συνηθίζονται μετά από λίγο.
Συμπερασματικά, είναι μια έντιμη επιλογή, για όσους δεν θέλουν να δώσουν πολλά, αλλά παράλληλα δεν θέλουν και να νιώθουν ότι τα χώνουν σε κάποιαν που δεν αξίζει να την πληρώνουν για να πάνε μαζί της, όπως είναι δυστυχώς αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) από το πιο οικονομικό, το κάτω ράφι. Μπορεί να μην σου μένει αξέχαστο το γαμήσι μαζί της, αλλά και με τπτ δεν τα κλαις τα λεφτά σου στο τέλος της συνάντησης από την άλλη. Για κάποιους που τυχόν τα φέρνουν δύσκολα μπορεί να γίνει και στανταράκι, για κάποιους άλλους πάλι θα είναι απλά ένα ακόμα συμπαθητικό ξεφόρτωμα της μιας φοράς κι όχι παραπάνω. Περί ορέξεως...
Υ.Γ. Για να προλάβω τυχόν μηνύματα στο ινμποξ μου που δεν θα απαντήσω, το τηλ. της το βρήκα στο λινκ της 1ης σελίδας του θρεντ της, πατώντας εκεί που λέει "προβολή τηλεφώνου". Συναντήσεις η κοπέλα προτιμάει να κάνει στα βόρεια και στο κέντρο (Bill), όπως μου δήλωσε. Και τέλος τα Ελληνικά τα μιλάει μια χαρά, για όσους δεν τα πάνε καλά με άλλες γλώσσες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, ser2000, petergsp και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2017
Το "δεν έχω πολυ δουλεια" πως μπορει να το προσδιορίσει καποιος ? 5-6 ραντεβου την ημέρα αντί 10 Χμμμ;
Εδώ μπήκαν 10 κριτικες με το Καλημέρα πράγμα που δεν εχω ξαναδεί στο Μπου οςα χρονια ειμαι μελος. Αν σκεφτούμε οτι γράφει ο ενας στους 10, μιλάμε για Λαό.
09 Φεβρουαρίου, 2017
Μην ξεχνάς ότι επί μήνες δεν είχε κριτικές και μπήκαν όλες μαζεμένες. Χαχαχα...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2