Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση περίπου πριν μια εβδομάδα. Με προϊδέασαν θετικά οι εντυπωσιακες φωτογραφίες και τα tattoos για μια πιο αγρια κατάσταση από ό,τι τελικα εξελιχθηκε.
Ραντεβού κλείστηκε στον Πρίαμο, σε σουίτα, μια ωρα ακριβώς πριν την συνάντηση, πολύ έυκολα.
Χτυπάει η πόρτα και βλέπω ένα όμορφο κορίτσι, μικροκαμωμένο, με ιδιαίτερο πρόσωπο,(όχι τοσο εντυπωσιακό όσο των φωτογραφιών)με χαρακτηριστικό τα φουσκωμένα χείλη και το χρώμα των ματιών. Είχα ζητήσει έντονο μακιγιάζ και αυτό τηρήθηκε. Μαλλί μακρύ ξανθό όπως και στις φώτος. Ξεντύνεται και βλέπω ένα ωραίο σετ εσώρουχα.
Σώμα μικροκαμωμένο (γύρω στο 1.60), αλλα φανταστικό για τα κυβικά της. Το μεγαλύτερο μέρος των οπισθίων και το κάτω μισό της πλάτης καλυμμένο με tattos. Επίσης φανταστικά πατουσάκια και δαχτυλάκια ποδιών, που είναι η αδυναμία μου.
Ξεκίνημα με πίπα η οποία ήταν πολύ επιφανειακή (αέρας).
Απέφυγε γλείψιμο στην κάτω περιοχή αλλά δεκτική σε φιλιά (όχι γαλλικό), βέβαια δεν επέμενα ούτε εγώ σε τίποτα από τα δυο.
Πέρασμα προφυλακτικού (επέμενε να το βάλει η ίδια), και έναρξη αγώνα.
Γενικά δεν είναι για άγρια μεταχείρηση ούτε θα πάρει τρελές πρωτοβουλίες. Γι αυτό έγραψα ότι η εμφάνιση προδιαθέτει σε αγριότερα γούστα από ό,τι εξελίχθηκε τελικά. Σίγουρα όμως δεκτική και ευγενική σε ό,τι της ζήτησα.
Λόγω του ότι είναι μικροκαμωμένη την χειρίζεται εύκολα κανεις στο κρεβάτι. Η θέα στους καθρέφτες απίθανη. Επίσης απίστευτα δαχτυλάκια ποδιών που τα τίμησα και με το παραπάνω.
Καθαρή και μου έκανε εντύπωση ότι ήθελε να αλλάζει προφυλακτικό και μεταξύ στάσεων (δεν κατάλαβα τον λόγο)
Γενικά το σκηνικό ενός τέτοιου μωρού με έφτιαξε, και η φιλότιμη προσπάθεια της να τελειώσω και στον δεύτερο γύρο.
Σίγουρα δεν είναι για κάποιους που θέλουν άγρια γούστα (παρά την εμφάνιση) ή μια γυναίκα να τους ξεζουμίσει ή να πάρει πρωτοβουλίες. Σε όποιον αρέσει αυτή η ιδιαίτερη εμφάνιση και έχει και λίγο φετίχ με τα ομορφα πατουσάκια θα έλεγα ότι ενδείκνυται. Εγώ το ευχαριστήθηκα και θα την ξανάσυναντούσα σίγουρα, γούστα είναι αυτά!
Αν επέτρεπε το σύστημα θα έβαζα 9 στην γενική συμπεριφορά και 8 στην διάθεση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
537
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kosmas66, Kimi13, THV και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2017
Αδερφέ με μπέρδεψες... 1ον έκανε αερόπιπα, 2ον αποφεύγει το γλύψιμο στα αρ@@@α, 3ον δεν δίνει φιλί με γλώσσα, 4ον αλλάζει προφυλακτικά ανάμεσα στις στάσεις (!!!!), 5ον δεν είναι για άγρια μεταχείριση, 6ον δεν παίρνει πρωτοβουλίες... Και τις έβαλες 7 στη συμμετοχή και στη σχέση απόδοσης/τιμής;;;; Δηλαδή αν τα έκανε όλα αυτά (που τα περισσότερα - αν όχι όλα - πρέπει να είναι δεδομένα για C/G) τι θα τις έβαζες;;; 43 ;;;;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; Και το βασικότερο, δεν είπες και πόσα πλήρωσες... Μάλλον δεν μας τα λες καλά...
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
07 Φεβρουαρίου, 2017
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του συναγωνιστή ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ!
07 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καταλαβαίνω τον σχολιασμό σου και την λογική σου.
Πρωτον, όσον αφορα την τιμή δεν ήμουν σίγουρος γιατι ήταν πριν μια εβδομαδα αν ηταν 140 ή 160 γιατι το πρατορείο είχε κάποιες στην μια τιμή και κάποες στην άλλη. Μάλλον ήταν 160 για μια ωρα.
Γράφω αναλυτικά γιατί έβαλα αυτη την βαθμολογία, και τι ήθελα από την κοπέλα και τι πήρα. Απο αυτή ήθελα την διαφορετική εμφάνιση και την ποδολαγνεία, παρότι ήλπιζα και για κατι άγριο αν υπήρχε. Αν το είχε και αυτο θα αξιζε 9 ή 10 όχι 7. Της έβαλα 7 γιατι ήταν ευγενική, καθαρή, χαμογελαστή. Ίσως να έπρεπε να ειναι 6 αντι για 7, αυτά είναι υποκειμενικά. Συμφωνώ ότι πολλοί θα απογοητευτούν περιμένοντας περισσότερα, ίσως και εγω σε άλλη φάση. Και εγώ τις περισσότερες φορές θέλω μια να την βάλω κάτω να την πάρω άγρια. Αν δεις προσεκτικά έγραψα και μια κριτική για την Βερόνικα, (απο τελείως άλλο πρακτορείο, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις) που είχε όλο αυτό το πακέτο σέρβις και γι αυτο θα την ξαναέπερνα παρότι η εμφάνιση της ήταν τελείως νορμαλ και όχι κάτι εντυπωσιακό. Γούστα είναια αυτά και η κριτική υποκειμενική. Επίσης θα δεις ότι είμαι μέλος 10 χρόνια κοντά, και η κριτική ανέβηκε αφού τελείωσε το τουρ της, γιατί τώρα βρήκα χρόνο να την γράψω. Αυτά τα τελευταία για αποφυγή παρανοήσεων περι προμοταρίσματος ή οτιδήποτε αλλο.
08 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς Θεού, δεν υπαινίσσομαι προμοτάρισμα ή κάτι τέτοιο. Απλά η κριτική ήταν έτσι γραμμένη, σε σημείο που πιστεύω πως ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης θα κατέληγε στο ίδιο με εμένα συμπέρασμα. Τώρα που το διευκρίνησες ΟΚ. Και πάλι όμως, όσον αφορά στην τιμή αναφέρεις "Μάλλον ήταν 160 για μια ώρα" Δηλαδή δεν είσαι σίγουρος για το πόσα πλήρωσες;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
08 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειμαι 99% σιγουρος ότι αυτη ηταν στα 160.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5