Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καθόμουν και χάζευα το site του glamour να δω τι παίζει χωρίς όμως να ψάχνω οπωσδήποτε να κλείσω ραντεβού. Πέφτω πάνω στην Alicia και απο τις φωτογραφίες μου κίνησε το ενδιαφέρον να την συναντήσω. Δεν είχα να χάσω και τίποτα, αν και κάτι μου έλεγε ό,τι θα ήταν ένα καλό ραντεβού (πράγμα που ισχύει αλλα και δεν ισχύει. Στη μέση)
Επικοινωνία με το γραφείο πολύ εύκολη και η κοπέλα στην ώρα της όπως είχαμε συμφωνήσει χτυπάει την πόρτα.

Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και βλέπω μια όμορφη κοπέλα γύρω στα 20+ (ωραίο πρόσωπο) αλλα εμφανώς τρακαρισμένη. Περνάει μέσα και προσπαθώ να σπάσω τον πάγο λέγοντας διάφορα αλλα που; Αγγλικά σχεδόν τίποτα. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε σχετικά γρήγορα των 1ο γύρο. Σώμα ωραίο και μικρό φυσικό στήθος. Καλό όμως θα είναι να ξεκινήσει γυμναστική.

Ξεκινήσαμε παίρνοντας μου μια πίπα. Η τεχνική της καλή γενικά αλλα τίποτα τα ιδιαίτερο. Έβαζε αρκετό χέρι αλλα της έδειξα να καταλάβει ό,τι δεν χρειάζεται. Είναι πρόθυμη και ακούει σε παρατηρήσεις. Αρκετό σάλιο με κάποιες προσπάθειες απο μέρους μου για deepthroat αλλα δεν το κατέχει οπότε το άφησα. Απο μόνη της χωρίς να πώ τίποτα περιποιήθηκε και όλη τη γύρω περιοχή. Σταματάμε και αλλάζουμε σε ιεραποστολικό με καλή συμμετοχή απο μέρους της, να την χουφτώνω στα βυζιά και να δίνουμε γλωσσόφιλα. Έδειχνε να το ευχαριστιέται. Δίνει αρκετά φιλιά, τουλάχιστον μαζί μου. Μετά απο ώρα ήρθε η 1η κατάθεση μέσα της έτσι όπως ήμασταν. Στο διάλειμμα χάδια, φιλιά κτλ.. (GFE φάση).

Δεύτερος γύρος ξεκινήσαμε με 69 και της περιποιήθηκα το όμορφο μουνάκι της (είναι καθαρή). Μετά απο λίγο αλλάζουμε και στήνεται στα τέσσερα. Στήνεται καλά. Δεν την πίεσα πολύ μιας και σχετικά γρήγορα της είπα να έρθει απο πάνω μου και να τελειώσουμε έτσι.

Γενικά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Φαίνεται να έχει όρεξη και μπορεί να βελτιωθεί.
Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα "Γενική συμπεριφορά" 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sextrakian
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
676
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, doc_lin, mixalis mixoy και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού