Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 7 10
Call-Girls 11495
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Όταν βρέθηκα Αθήνα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αμφιταλαντευόμουν μεταξύ Nelly και Camelia, λόγω του ότι φαίνονται τα πρόσωπά τους στις φώτο (πράγμα που για μένα είναι απαραίτητη προϋπόθεση) και του ότι έχω αδυναμία στις τροφαντές, ενω το κερασάκι ήταν ότι προσφέρουν CIM και Anal.

Κατέληξα στην Camelia και μετά από γρήγορη επικοινωνία με το γραφείο αυθημερόν, η κοπέλα εμφανίστηκε στην πόρτα ενός ξενοδοχείου στα Β.Προάστεια.

Είναι λίγο πιο γεμάτη από τις φωτογραφίες, με πρόσωπο ακριβώς όπως φαίνεται στο site. Είχε έρθει με φούστα και πανωφόρι (σακάκι, φθινοπωρινό μπουφάν -δεν θυμάμαι) τα οποία αφαιρέθηκαν από την ίδια μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα στα πρώτα 3'. Έπειτα μπήκε κατευθείαν στο μπάνιο χωρίς δική μου προτροπή.

Βγήκε από το ντουζ και βρέθηκε δίπλα μου στο κρεβάτι. Δεν χόρταινα να πιπιλίζω τις βυζάρες της με αποτέλεσμα να έχουμε ανάταση σε δευτερόλεπτα. Εκείνη γύρισε από πάνω μου και τον πήρε στο στόμα, ενω εγω δεν σταματούσα να μπαλαμουτιάζω τον ευμεγέθη εξοπλισμό της. Η κατάθεση ήρθε στο στόμα μετά από πολύ λίγο χρονικό διάστημα, μιας και είμαι λάτρης της πίπας και ειδικά όταν επακολουθεί CIM, τρελαίνομαι.

Μπήκαμε για μπάνιο εναλλάξ, μετά αρκετή κουβεντούλα στα ελληνικά που με έκανε να αισθανθώ άνετα. Δεύτερο γύρο δεν ειχαμε, καθώς ήμουν φρεσκοχωρισμένος και αφού άδειασα μια φορά και φύγανε τα ζωώδη ένστικτα, αισθάνθηκα το παρελθόν να με βαραίνει. Ούτε ανάταση ξαναείχαμε ούτε ήθελα να την ξαναγγίξω, χωρίς να φταίει η κοπέλα.

Θα περίμενα από μια επαγγελματία να έκανε κίνηση να ικανοποιήσει τον πελάτη βλέποντας ότι το πράγμα κάπου κάνει κοιλιά, από την άλλη όμως, ίσως κατάλαβε τι παιζόταν και να το σεβάστηκε. Ίσως πάλι, να έβγαλε ένα εύκολο μεροκάματο με μια πίπα μόνο.

Τα λεφτά τα είχα αφήσει στο τραπέζι εξ αρχής, και τα μάζεψε στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
204
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 cretan_nudist, Kimi13, doc_lin και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού