Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Εμμα εγινε στα βόρεια προάστια. Ενώ στις φωτο σου βγάζει μια αγριάδα και ένα πουτανοπιπινο, ξαφνικά μου εμφανίστηκε μια κοπελίτσα με άκρα ντροπαλότητα και μου έβγαλε παράλληλα μια τρομερή θηλυκότητα.
Πολύ πολύ όμορφη, τρομερό σώμα, όμορφο απαλό βυζάκι, και πεντακάθαρο μουνακι. Στο μπάνιο (μετα από παραίνεση δική μου) πλενόταν για 10 λεπτά και φοβήθηκα μήπως έπαθε κάτι….. στο κρεβάτι τώρα όπως φαντάστηκα δεν ήταν η πεπειραμένη συντροφιά αλλά στο τέλος έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν μου είπε σε τίποτα όχι, από γλείψιμο όπου ήθελα,στο δάχτυλιασμα δεν έφερε καμία αντίρρηση ακόμα και όταν κολοδακτυλιασα την πανέμορφη τρυπούλα της φτιάχτηκε η ιδια τόσο που παραλίγο να την πάρω και την πίσω στενή της τρύπα αλλά ευγενικά μου αρνήθηκε.
Πίπα θα έλεγα μέτρια αλλά όπως έχω γράψει και σε προηγούμενες περιγραφές μου , το σεξ είναι εγκεφαλικό, μπορεί να έχεις μια κοπέλα δίπλα σου να μην την πηδάς αλλά μόνο ο τρόπος που σε κοιτάει και σου βογκάει να είναι ικανοποιητικός για εσένα. Το ότι την πήδησα δυο φορές ( πράγμα σπάνιο για εμένα) μαρτυρά τον αισθησιασμό που μου έβγαλε η Εμμα και κάλυψε 100% τα δικα μου γούστα.
Η ευγενική της προσωπικότητα σε συνδυασμό με την απουσία άρνησης σου έδινε το σήμα - νεύμα … κάνε με ότι γουστάρεις.... που εμένα αυτό με απογείωσε.
Εμφάνιση 10’, χείλια απίστευτα, κολαρακι ποίημα, γενικά και να κλεισω για τις δικές μου προτιμήσεις έπεσα σε αυτό που ονειρεύομαι.
Ελπίζω να βοήθησα!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
82
Likes:
3.459
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, panos877, Maniman και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού