Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν και δεν είχα πρόθεση να ανεβάσω κριτική για την Αφροδίτη, καθώς μιλάμε αρκετά μέσα από το νήμα των Παππούληδων και Μικροτσούτσουνων, και κινδυνεύω να μην είμαι (κατά το δυνατόν) αντικειμενικός, εντούτοις , και κατόπιν προτροπής μέλους της κοινότητάς μας , ο οποίος, ειρήσθω εν παρώδω, αποτελεί και τον μέντορά μου, αποφάσισα να το τολμήσω.
Η Αφροδίτη λοιπόν είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση. Φυσικά δεν είναι η γυναικάρα που όταν τη δεις στο δρόμο θα γυρίσεις και θα της πεις "Μάνα μου μου, να πιω τα ζουμιά σου κι ας πάθω ζάχαρο". Άλλωστε η ηλικία της δεν βοηθά σε αυτό (Time waits for noone - το έχει γράψει και ο Blizardeye). Είναι όμως μια πολύ καλοστεκούμενη γυναίκα και με αρκετά όμορφο σώμα και πρόσωπο. Στα συν επίσης ότι ήρθε στο ραντεβού ΑΚΡΙΒΩΣ στην προκαθορισμένη ώρα, κάτι το οποίο για τον γράφοντα είναι πολύ σημαντικό. Στα συν επίσης ότι είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ (έχουνε δει πολλά τα μάτια μας), και το ότι ΔΕΝ κάνει εκπτώσεις με την υγεία της Είναι αρκετά σύνηθες το φαινόμενο, ιδιαίτερα στις ΜΙΛΦ, στους "καλούς" πελάτες να προσφέρουν ακα σεξ. Όλοι ξέρουμε για τι μιλάω κι ας κάνουμε σε τέτοια θέματα τον Κινέζο...
Οι υπηρεσίες της είναι ακριβώς αυτές που διαφημίζονται. Ότι λέει πως κάνει, το κάνει, και το κάνει πολύ καλά. Αυτό όμως που δεν διαφημίζεται ως υπηρεσία , και εντούτοις προσφέρεται, είναι το πόσο καλά περνάς (εφόσον φυσικά ταιριάξουν οι χαρακτήρες ) στο social time. Πολύ καλή συνομιλητής, με διάθεση και υπομονή να σε ακούσει. Δεν γνωρίζω αν το κάνει από επαγγελματική ευσυνειδησία ή της βγαίνει από μόνο του, όμως , κατά τη γνώμη του γράφοντος, είναι σημαντικό.
Εν κατακλείδι θεωρώ πως είναι μια τιμιότατη πρόταση και ένα πολύ γερό VFM στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης που ζούμε. Όποιος θέλει μοντέλα άλλωστε μπορεί να πάρει ένα C/T , με κίνδυνο φυσικά να κλαίει μετά τα λεφτά του.
ΥΓ. Ο χρόνος συνάντησης είναι κατά προσέγγιση.
ΥΓ 2 . Ενδεικτικό της στάσης της είναι το ότι , παρότι είχαμε κλείσει για μια ώρα (22.00-23.00) , εντούτοις όταν κοιτάξαμε ρολόϊ ήταν ήδη 24.00 (ξεχαστήκαμε με την κουβέντα) και προς τιμήν της δεν ζήτησε κάτι παραπάνω.
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, chris1955 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού