Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν αφού νίκησα τον πειρασμό να ξανα-δώ τη Maya (σιγουρη επιτυχία) για να παρω και καμια καινουρια, περιμένω Ιλόνα με πολύ καλή εντύπωση από φωτο κ σχόλια.

1η εντύπωση: ντύσιμο πολύ καλόγουστο με φουστα κολλητη, μπλούζα κ σέξυ -αλλα νορμαλ- καλσόν, πιο πολύ σα marketing στελεχος παρα σαν CG (btw της το λέω και μου λεει, yes but u are the boss tonight Ναι!). ε είχε δίκιο Κουλ
σώμα όπως ακριβώς στις φωτό, ψηλή με καμπύλες Μόνο εκεί που πρέπει και πολύ καλό βύζο, νομίζω φυσικό.

Για όποιον βαριέται να διαβάσει η περίληψη είναι ο τίτλος του mihla που είναι 100% εύστοχος (εύγε!), αλλα θα προσθεσω ότι ναι είναι ακούραστη, αλλά όχι εργάτρια, είναι έμπειρη ωσαν δασκάλα και εχει όρεξη ωσαν μαθήτριουλα!

Λοιπόν αφού τις εβαλα ένα κρασακι (μου ζήτησε λευκό ξηρό και τις εβαλα γλυκο και μου την ειπε δίκαια! χαχαχ) ξεκινησε χωρίς χρονοτριβες σε ένα πολύ σπάνια βαθιά γλωσσόφιλο, το οποίο παιδιά το έδινε συνεχεια σε όλες τις φασεις που εφταναν τα προσωπα μας, μαζί με γλωσσίτσα σε λαιμό, αυτια κλπ. Της ζήτησα να γδυθεί αργα για να θαυμασω το τούμπανοσώμα της και μου εσταξε ενα σαλακι νομιζω.. Σπασίκλας

Παει για μπανακι και γυρναει σε 1'. Την οριζοντιώνω στον καναπέ και της λεω ότι θα της κανω 2ο μπάνιο. οκ μου λεει. ε που να ξερα ο νιούφης... μετα απο καλή περιποίηση με στόμα βαζω μεσα κ 1-2-3 δαχτυλάκια και παιδια μοθ ήρθε ποτάμι. ακόμα πλένω τον καναπέ! προσέξτε όσοι την καλείτε σπίτι γιατί αμα την περιποιηθείτε γενικά σε όλες τις φασεις κατεβάζει Νιαγάρα!! Ναι!Ναι!Ναι! μιλαμε για πολύ κόλαση broz

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ παμε στο αθλημα του πνευστου. Μπορεί να συγκρατηθεί για πολύ λίγο στη γλυκια αργή πίπα, αλλά ζητάει γρηγορα deepthroat και mouthfuck χωρίς σταματημό για κανενα λόγο. Αν και στον 1ο γυρο ήταν σύντομο για να μην τελειώσω, συνολικά πρεπει να της εκανα mouthfuck σε 4-5 στάσεις. Όταν τη βαζω οριζόντια στο κρεβάτι και πάω να τον καρφώσω στο στόμα της μεχρι να νιωθω τη μυτη της στην κοιλια μ, παιρνει ενα ύφος ρε μάγκες.. ενα χαμογελο του στυλ, 'αντε το πιασες το νόημα' το κοριτσάκι (λεμε τωρα καθως είναι 27-28) δίνει ένα από τα καλύτερα στόματα.

Α! επίσης πολύ καλό. Λοιπόν καποιες είναι καλες αλλά πολύ επαγγελματιες. με την Ιλόνα δεν το είδα αυτό. π.χ. δεν ξεκινησε να βογγαει με το που την ακούμπησα. εφτασε για 2' να φωναζει πολύ δυνατα, όταν τελειωνε ξανα και μετα πιο ήρεμα ξερωγω νορμαλ. Στασεις αλλαξαμε πολλές με πολυ συμμετοχή από πλευρας της και ανταποκρινότανε πιο πολύ σε πιο PSE κινησεις νομίζω (οταν την αρπαζες απο χερια ώμους, μαλλια κλπ για να την κοπανησεις γερα)

και το τελευταίο. αφου στο 2,5 γύρο την εχω πεθανει στην πίπα σταματαω μόνος μου και της λεω.. ε εχει περασει η ωρα μας να ξερεις και μου λεει ναι? δεν εχω ιδεα, δεν εχω ρολόι!! τι να πω.. μετα βιαζότανε να ντυθεί και μαγκωσε τη μπλούζα της στο φερμουαρ. πηγα να βοηθησω και τελικα το ξεκόλλησε μόνη της. Από σέξ μου λέει είσαι πολύ καλός στα υπόλοιπα, όχι σπουδαία! χαχαχαχχ η τυπισσα σιγουρα εχει χιούμορ, αν ηξερε αγγλικα θα χε πλακα κ το σοσιαλ, τωρα δεν χανει χρόνο εκει.. πολυ καθαρη btw εκανε 3 φορες μπάνιο.

να πω κ μια στο τόσο τα συχαρηκια κ στο γραφείο, νομίζω είναι οι πιο επαγγελματίες.

overall, Αν τη βρείτε, βουτήχτε τη κ θα με θυμηθείτε! τωρα με τα κρυα θελει λίγο ζεστα



Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 08, 2017
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Νοε 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
816
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, doc_lin, THV και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού