Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντηση με την Κατερίνα ήταν η τελευταία που έγινε μετά από ένα μπαράζ κακών επιλογών που έκανα αυτά τα Χριστούγεννα αλλά με αυτή την συνεύρεση το έσωσα στο 90'.

Τι ψάχνει να βρει ένας μέσος 35άρης σε μια 20χρονη πιτσιρίκα;
Εμπειρίες; Έχει όσες θέλει.
Επικοινωνία; Ίσως.
Status; Άσε καλύτερα.

Και εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα ή σχεδόν όλα έρχεται μια στιγμή όπου ξαφνικά ανανεώνεσαι. Αυτό βρίσκει ο μέσος 35άρης ΑΝΑΝΕΩΣΗ στο πρόσωπο μιας μικρής που για μένα τυγχάνει να είναι η Κατερίνα. Η καύλα που έβγαλε στο σεξ με γύρισε χρόνια πίσω όταν είχα τρελές καύλες και γαμούσα non stop. Εμφανισιακά το μόνο που ξεχωρίζει πάνω της είναι τα τατού στα χέρια της, το προσωπάκι της όμορφο όπως μου αρέσει αλλά κάτω από την νεανική της φρεσκάδα κρυβόταν ένα ηφαίστειο που ήμουν έτοιμος να ανακαλύψω.
Από την αρχή ανέβασε στροφές πολύ γρήγορα τόσο πολύ που δεν την προλάβαινα. Παθιασμένα γλωσσόφιλα τσιμπούκι σκέτη απόλαυση και σκληρό cowgirl. Την άφησα να ανεβάσει τον ρυθμό εκεί που της αρέσει, κατάλαβα ότι θέλει πιο γρήγορα οπότε άρχισα να δίνω κι εγώ κι εκεί το ευχαριστήθηκε τρελά. Επόμενη στάση σε ιεραποστολικό όπου μετά από αρκετό σφυροκόπημα μου έκανε βυζομαλακία και τέλειωσα στο στόμα της.

Μπανάκι και δεύτερος γύρος.
Ξεκινήσαμε με 69 και δαχτυλάκι. Γυρνάμε σε ιεραποστολικό πάλι με τα πόδια σηκωμένα αυτή τη φορά όπου εκεί έδωσα φουλ γκάζι. Διπλώθηκε για να έρθουμε μούρη με μούρη όπου έπεσαν φιλιά εκατέρωθεν. Αλλάζουμε στα 4 για να δω την κολάρα της όπου η κολοτρυπίδα της με έβαλε σε πειρασμό αλλά δε μου φάνηκε ότι την έχει δουλέψει οπώτε δε το ζήτησα. Για τελείωμα την γύρισα ανάσκελα με το κεφάλι της να προεξέχει από το κρεβάτι και να μου γλύφει τα φρίδια κι εγώ από πάνω της να τραβάω μλκια πάνω στα βυζιά της και να της κρατάω τον σβέρκο όπου δε την ενόχλησε καθόλου.

Αυτά έγιναν εν ολίγη όπου τώρα που τα σκέφτομαι ήταν πολύ καλά. Ίσως αν ήμουν πιο γυμνασμένος (όπως παλία) να έβγαζα ακόμη καλύτερα γούστα μαζί της. Μέσα σε όλα αυτά θέλω να προσθέσω την εξαιρετική επικοινωνία που είχαμε μου έδειξε τι της άρεσε χωρίς ντροπές κι ενδοιασμούς είναι φουλ bisexual και γουστάρει παρτούζες με γυναίκες. Σε καμία περίπτωση δε λές ότι το κάνει για τα λεφτά γουστάρει σεξ η κοπέλα. Πριν φύγει μου έδωσε ένα φιλί με γλώσσα και μου πήρε ένα τσιμπούκι κι ας ήταν και ξεγκάβλωτη.

Σίγουρα θα ανανεωθεί το ραντεβού μας άργησε μεν αλλά θα ξαναβρεθούμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
BigJumper
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
838
Πόντοι:
2.972
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON, Stepup, doc_lin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2016
Αυτη ειναι η Κατερινα ΜατάκιΈρωτας
30 Δεκεμβρίου, 2016
Πολύ Κατερινα20 πεφτει ρε παιδια. Μου θυμιζει ελληνικο πρωταθλημα Α εθνικης
31 Δεκεμβρίου, 2016
Σι ις μπακ!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3