Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 42 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Τζένη ήταν η πρώτη μου call girl που δοκίμασα πριν 2- 2.,5 χρόνια μέχρι τοτε περισσότερο σε μασατζαδικα επισκεπτόμουν την ειχα παρει τοτε 2-3 φορες σε διάστημα ενος μηνα , και από τότε δεν ειχε τύχη να ξαναβρεθουμε .

Η Τζένη έχει ενα ωραίο προσωπάκι με εκφραστικές ματαρες χωρίς να ειναι τίποτα μοντελε ,ωραίο φυσκιο σωματάκι με 2,5ρι βυζι και κολάρα για πολλές μπατσιες .

Με το που μπήκε στο δωμάτιο του Πριαμου και με θυμηθηκε σχεδον μου την έπεσε μου έλεγε που εισαι συ μωρό μου και άλλα τέτοια θεατρινίστικα σαν να ξαναβρεθηκα με μια πρώην μου και το πάθος μας ειχε τρελάνει, με ριχνει στον κρεβατο μου κατεβαζει τα παντελονια και με αρχιζει σε μια παθιασμένη υγρή και βαθιά πίπα ,δεν με αφηνει να χυσω και μου λεει παμε για μπανακι.


Ντουζακι και οι 2 μας και ηρθε στο κρεβάτι για χάδια και ζουζουνιες λες και είχαμε σχέση με γυρναει για το μασαζακι οπου θα ελεγα πως εχει βελτιωθει αρκετα ,αφου με εχει κανει αλοιφή για κάλους με γυρναει με καβαλάει και αρχίζει με γλοσοφιλα χαδια φιλια αυτιά λαιμό και κατέβαινε σιγα σιγα προς τα κατω μην παραλείποντας να γλύψει κανενα σημειο του σώματος μου ως που εφτασε στον τελικο της προορισμο και αρχισε το καραμελωμα των @@ και σιγα σιγα αρχισε να ανεβενει προς τα πανω για μια πιπα με πολυ ποικιλια και φτυσιματα και βαθια ηταν και οταν με εβλεπε να ανεβαζω στροφες σταματαγε και εγλυφε εξωτερικα ως που μου εβαλε και παλι την καπότα και έκατσε απο πάνω μου για ενα αξέχαστο γαμήσι σαν να γαμιόμουν με την γκόμενα μου που ξερει τους ρυθμούς μου και επιτάχυνε και επιβράδυνε ωστε να μην τελειώσω πριν απο αυτή .

Συνοψίζοντας θα ελεγα οτι ηταν ενα vfm ραντεβού και τώρα που τα γράφω ξαναφτιαχτηκα πρέπει να σκεφτώ ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
60
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kimi13, flyingdutchman, chris1955 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2016
Ζει το Τζενάκι;;;;;
29 Δεκεμβρίου, 2016
Tυπε ξεχασες να πεις στην τζενουλα οτι αλλαξαν οι εποχες, το 100ρικο ειναι για 2ωρο....Καπέλο
29 Δεκεμβρίου, 2016
Δουλεύει ακόμα η Τζένη;
29 Δεκεμβρίου, 2016
που ειναι αυτη ρε τυπε ?? εξαφανισμενη χρονια τωρα ....δουλευει παλι ? η ειναι σε κλειστο κυκλο ?? ...εχω και ενα τηλεφωνο απο παλια ..ισχυει ??Καπέλο
30 Δεκεμβρίου, 2016
Μαλλον χρειαζεται μετρητα για κανενα πανωσηκωμα στο Αλμπανια και ειπε να ερθει εδω να τα τσιμπησει απο τους μ@λακες. Ελπιζω μετα απο σχεδον τρια χρονια να μην βρωμαει ακομα σαπια τσιπουρα το πραγμα της.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5