Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθεσινή συνάντηση με την σάρα σε χοτελ της παραλιακής.Εφθασε στην ώρα της ντυμένη με μαύρο κοντό φόρεμα,αρκετά σέξι.Η εμφάνιση της ήταν καλή με συμπαθητικό πρόσωπο,πιπίνι 23-24 χρονών με τατου στο σώμα της και πεταχτό κωλαράκι.
Απ την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θα περάσω καλά μιας και ήταν ευδιάθετη,χαμογελαστή και με λίγα ελληνικά κάναμε μια αναγνωριστικη συζήτηση.
Ντουζάκι και απ τους δυο μας και ξεκίνημα του αγώνα με γλωσσοφιλα χάδια και πίπας η οποία ήταν αρκετά καλή το ανεβοκατεβαζε έντονα στο στόμα της με ντιπθρουντ και με έγλυφε στα μπαλακια.Στο σεξ δοκιμάσαμε δυο στάσεις με αυτήν από πάνω όπου συμμετείχε στην αρχή με αργες κινησεις και στην συνέχεια πιο γρήγορα και έντονα χοροπηδούσε πάνω μου.Η δευτερη στάση ηταν στα 4,η σταση του σωματος ηταν καλη και προκλητικη ετσι με βοηθησε να τελειωσω μετα απο λιγα δευτερολεπτα.
Ντουζάκι μαζί και ξεκινημα δευτερου γυρου με πίπα η οποια κρατησε πολυ ωρα και σεξ με αυτη απο πανω οπου τελειωσα μετα απο 10 λεπτα περιπου με αυτη να κανει οτι μπορουσε για να τελειωσω.
Συμπερασματικα η σαρα ειναι μια πρόθυμη κοπέλα η οποία προσαρμοζεται με τα θέλω του πελατη και η ταχνικη της στο σεξ ειναι αρκετα καλη.Το μονο αρνητικο ηταν οτι δεν ηθελε να την χτυπαω εντονα στα κωλομερια της και οτι δεν με αφηνε να της πιεζω το κεφαλι στην πιπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
mihla
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
194
Likes:
7.169
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, LanciaRallye037, mad_max και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού