Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 25 10
Call-Girls 33395
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επικοινωνια με το γραφειο επεισοδιακη αυτη την φορα μιας και ειχαμε μπερδεψει τις ωρες ...ομως ειναι τοσο ευγενικη η κοπελα που απαντα, στο τελος ολα εγιναν οπως επρεπε σε δευτερο χρονο ομως. Δεν με χαλασε γιατι με αποζημειωσε η κοπελα.

Προσπαθησα να δοκιμασω κατι αλλο αυτην την φορα αλλα οι κοπελες που ειχα ενδιαφερον ηταν απασχολημενες , μου δοθηκαν διαφορες επιλογες και ειπα μιας και φευγει το κοριτσι για τις γιορτες να την αποχαιρετισω.
Εχω περιγραψει και σχολιασει την κοπελα σε προηγουμενη αναρτηση , οποτε απλα να επιβεβαιωσω οτι θεωρω την κοπελα απο τα βαρια χαρτια του γραφειου.

Αν και φαινοταν κουρασμενη απεδειξε το αντιθετο στην πραξη. Ακουραστη και ακολουθουσε σε ολους τους ρυθμους. Οπως παντα καθαρη και περιποιημενη ακομα και αβαφτη, την θεωρω ομορφη κοπελα με πολυ ωραια χαρακτηριστικα. Στηθος και σωμα για χειροκροτημα αν και εμφανως αδυνατισμενη απο τις δυο προηγουμενες φορες.

Αγγλικα δεν το εχει αλλα ειναι εξυπνη και υπαρχει επαφη και συνενοηση. Θετικη εκπληξη η πολυ καλη πιπα οπου ακολουθησε και καταπωση. Ευερεθιστη και μυρωδατη θετικη σε ολα της πλην την παραφυσικης.

Μονο καλα μπορω να πω για την κοπελα ...με το καλο να γυρισει και την συστηνω στους συναδελφους ανεπιφυλαχτα αν και σιγουρα ο καθενας εχει τα γουστα του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
207
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, makhswrx, laiono13 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού