Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 231404
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είμαι αραχτός στον καναπέ με καυλωμένο εγκέφαλο και κοιτάω το πορτοφόλι μου από μακριά. Είναι αυτές οι στιγμές που σε τρώει η τσέπη σου και η πούτσα σου ταυτόχρονα. Βγάζω το κινητό γράφω ένα μήνυμα και το στέλνω. Το τηλέφωνο της μου το είχε δώσει πριν 2 μήνες, σιγά μην θυμάται και σιγά μην έχει χρόνο σκέφτομαι.

Μήνυμα. Κοιτάω το κινητό και είναι η Λίζα, είναι διαθέσιμη αύριο. Δεν είμαστε καλά σκέφτομαι, την έκλεισα πιο γρήγορα και από τον Τσακ Νορις.

Πήρα για πρώτη φορά το δωμάτιο 203 αυτό με τους καθρέπτες το μαύρο. Ωραίο δωμάτιο αλλά δεν έχει καλό φωτισμό. Αν έχετε τον φακό κεφαλής για κάμπινγκ να τον πάρετε μαζί, θα φανεί χρήσιμος. Βγαίνω από το ντουζ και κοιτάω το μπάνιο. Είχε μία τρύπα το ρημάδι το τηλέφωνο και πέταγε με πίεση το νερό παντού. Μόνο δυο βατράχια λείπουν από την λίμνη που είχα κάνει. Μαζεύω ότι μπορώ και αράζω. Χτυπάει η πόρτα.

Η Λίζα είναι μία κοπέλα με πολύ καλό σώμα και ένα πρόσωπο έκφυλο. Αν είναι απλά ντυμένη τότε κάποιοι θα την προσέξουν, κάποιοι όχι. Αν έχει ντυθεί όμως καλά, τότε οι περισσότεροι θα την προσέξουν. Ο κώλος της είναι το δυνατό της σημείο. Στήθος μικρό με μεγάλες ωραίες ρόγες. Απαλό δέρμα και περιποιημένη.

Μόλις βγήκε από το μπάνιο ο αγώνας ξεκίνησε κλασσικά με πίπα. Είναι αυτή η όμορφη στιγμή που η κοπέλα παίρνει πίπα και εμείς χουφτώνουμε ελεύθερα για πρώτη φορά. Ότι καλύτερο. Καλή τεχνική το κορίτσι μας με εναλλαγές, κοιτάγματα, σάλια και μπαλάκια. Σεξ από μπροστά σε στάση Καμμένος, από πάνω, πλάγια, ανάποδα χωρίς κανένα παράπονο.

Επιτέλους έφτασε και το main event. Όπως ο Bruce Buffer θα έλεγε, "It's time!". Κώλος στημένος και το βλέμμα μου καρφωμένο στο γκρόβερ. Το βλέμμα του γκρόβερ καρφωμένο σε εμένα. Απόλυτη συγκέντρωση. Πλησιάζω, ακουμπάω και μπαίνω.

Η Λίζα δέχτηκε δυνατό πήδημα από πίσω σε διάφορες στάσεις. Δεν κωλώνει πουθενά και αντέχει. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η Λίζα πάνω στην πολυθρόνα και εγώ σεληνιασμένος από πίσω της να στάζω ιδρώτα πάνω στα κωλομέρια της. Στο σύνολο έγινε ένας μεγάλος γύρος με τελείωμα στο στόμα της. Έφυγα με το χαμόγελο, ήταν ένα καλό πορνοραντεβού.

Το κορίτσι με το όνομα Λίζα για μένα είναι VFM. Με 100 ευρώ παίρνεις μία ευδιάθετη παρουσία, περιποιημένη με αρμονικό σώμα, όρεξη για σεξ, καλές αντοχές και anal. Όλα τα συστατικά για ένα καλό ραντεβού.

Κύριοι του forum να περνάτε καλά Καπέλο

Λίζα χαρηκα πολύ, ωραίο πήδημα Καπέλο
ο μρθνδρμς

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Don Pornos
Ανώτερος
Εγγραφή:
18 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
6.123
Πόντοι:
8.615
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iakovos, anon., ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2016
Εύγε φίλε! Καπέλο
Από τα καλύτερα παιδιά το Λιζάκι, ορεξάτη και απολαυστικότατη στον αγώνα!

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
20 Δεκεμβρίου, 2016
Ποια ειναι η σταση Καμμενος μορτη? Χμμμ;
20 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στα 4 , στα 4 Ναι!
23 Δεκεμβρίου, 2016
Ρε φιλαρακι εμενα δεν με αφηνει να την παρω απο πισω ειμαι μεγαλος λεει...
24 Δεκεμβρίου, 2016
Συμφωνω το Λιζακι ειναι πολυ δυνατο!!!!!!!!!!!
Z
z4
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5