Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230859
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Να προσθέσω κι ενώ την γνώμη μου για το Λιζάκι. Δεν θα κουράσω με δικαστικό θρίλερ όπως ο από κάτω μου , και θα πω ότι η Λίζα είναι ένα όμορφο κορίτσι 25 αντε 27 ετων, μικροκάμωτο με μικρό αλλά σφιχτό στηθάκι με ρογα σημαιοφόρο, πισινάκι πεταχτό επίσης σφιχτό , και γλυκο μουτάακι. Έχουμε ξαναβρεθεί αλλά τωρα εχω πια μια πλήρη εικόνα και αποψη.
Ήρθε στην ωρα της πρωι-πρωι όπως είχαμε πει, αεράτη μυρωδάτη και καθαροτάτη. Πήγε για ντουσάκι και όταν βγήκε έπεσε πανω μου ροφώντας την γλώσσα μου. (βρε μανία μ' αυτή την γλώσσα. Τόσο γλυκιά είναι ?) και άρχισε την Κυρου κατάβαση . Φθάνοντας στον εχθρό , τον αιχμαλώτισε στο στόμα της μέχρι που εκείνος παραδόθηκε !!!!. Το παλέψαμε το πράμα πότε αυτή από πάνω και πότε εγώ μέχρι που μου έβαλε το κάλυμμα και όρμησα ακάθεκτος να καταλάβω την στενή κερκόπορτα. Εκει με φωνιτσες και βογγητα εγινε η πρωτη μάχη.(βγήκα νικητής για όποιον δεν κατάλαβε!!!). Και μετα βέβαια η ανακωχή. Αλλά η Λίζα είναι μπαμπέσα. Ενώ είχαμε πει 15' ανακωχή , την παραβίασε και στα μουλωχτά ξαναεπετέθη. Φιλιά από λαιμό, ρόγες, κλπ. και πάλι ο εχθρος στην αιχμαλωσία . Ο φουκαράς χωρίς δυνάμεις και εφεδρείες δεν άντεξε και πολύ και ξεζουμίστηκε . Η Λίζα έμεινε για λίγο μπρούμυτα επάνω μου και μετά πήγε στο μπανιο για στοματοκάθαρση.

Να σοβαρευτούμε τώρα. Το Λιζ΄σκι είναι ΓΥΝΑΙΚΑ με όλη την σημασία της λέξεως. Χαλαρή όταν πρέπει και άγρια όταν παλι πρέπει. Δεν κάνει πολλά ραντεβού για προφανείς λόγους αλλά όσα κάνει είναι και ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Το ευχαριστιέται και κυρίως προσπαθεί επιτυχώς να κανει σένα να ευχαριστηθείς. Την προηγουμένη φορά είχαμε κανει και κολαρακι και θα ξανακάνουμε την επόμενη φορά μετά τις γιορτές. Καλά Χριστούγεννα Λιζάκι και καλύτερη Πρωτοχρονιά.
ΣΗΜ. Δεν έβαλα πουθενά 10 στη βαθμολόγια γιατί δεν μ' αφήνει το σύστημα ..................

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
erikos_E
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
6.927
Πόντοι:
2.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ser2000, wired77 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2016
Τυχερέ!!!Κατάφερες και την συνάντησες κι εσύ!!!
30 Δεκεμβρίου, 2016
Θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλ σε pm?
ευχαριστώ!
24 Αυγούστου, 2017
Αντε και στα δικά μας ;-)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3