Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 36214
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κοπελα με υποδεχτηκε στο πενταστερο απεναντι απο το παιχνιδαδικο στα σφαγεια, ωραιο δωματιο και παρολο που ηταν αργα και αποτι μου ειπε εχει και αρκετη δουλεια, ηταν τακτοποιημενο και πολυ καθαρο, οπως και το μπανιο.
Ανοιγοντας η πορτα ειδα την κοπελα των φωτο με ενα τεραστιο χαμογελο που το ειχε καθολη τη διακεια του ραντεβου, μονη διαφορα το μαλι που το εχει καστανοκοκκινο και αποτι μου ειπε το εχει κοντυνει λιγο, φορουσε ενα μαυρο δαντελωτο κορμακι πολυ ανοιχτο μπροστα να μισοφαινονται τα βυζια και κοκκινες γοβες, ομολογουμενος το θεαμα ηταν καλο.
Υποδοχη με γλωσσοφιλο και περασμα στα ενδοτερα με τις απαραιτητες συστασεις, ζητησε το δωρακι της και μου προσφερε καθαρο μπουρνουζι για ντουζακι.
Ηλικια περι τα 30, υψος 1,68 - 1,70, επιδερμιδα καλη στην αφη, κορμι οπως μου αρεσει, ουτε μοντελε αδυνατο, αλλα ουτε και με περιτα κιλα, εχει κωλαρα αν και λιγο χαλαρη, βυζι 3αρι συλικονατο αρκετα σκληρο με πολυ καλη ρογα και δυο πολυ μικρες ουλες απο την επεμβαση. Ακομη να πω οτι ηταν πεντακαθαρη.
Η συναντησει ειχε δυο γυρους (ο δευτερος ασφαιρος) εχει καλη συμετοχη, δινει γλωσσοφιλα αλλα χωρις καποιον αισθησιασμο η παθος, εχει καλα στησιματα σε οποια σταση και αν τη βαλεις, γενικα την ξερει τη δουλεια, αλλα τουλαχιστον εμενα μου εβγαλε πολυ επαγγελματισμο. Η πιπα της καλη αλλα οχι και κατι το εξαιρετικο (μ'εχουν κανει και καλυτερες) με χερι και χωρις, ενα μειον ειναι οτι δεν ηθελε να της πιανω το κεφαλι ωστε ητε να δινω των ρυθμο που ηθελα ητε να των παιρνει πιο βαθεια, λεγοντας μου οτι της αρεσει μονη της, ειχε και περιποιηση γυρω περοιοχης μετα απο υποδειξη. Δαχτυλα δεχεται μπρος πισω αλλα πρωτα πρεπει να σου τα απολυμανει καλα με το στομα της.
Σαν ρεζουμε θα το χαρακτηριζα ενα απλα καλο ραντεβου, δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα, απλα με αυτα που ειχα διαβασει για την Γκιουζελ πηγα με μεγαλυτερες προσδοκιες η οποιες δεν βγηκαν, ισως και να φταιει οτι ημουν το τελευταιο ραντεβου και οπως μου ειπε κανει και αρκετα και να ηταν κουρασμενη. Γ'αυτο εβαλα και το ισως στο αν θα τη ξαναεβλεπα

Αυτα απο μενα συναθλητες, καλα βολια σε ολους Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
453
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 novas98, dikaiopolis, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού