Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Για τη συγκεκριμένη κοπέλα θα βρείτε και επιπρόσθετες φώτο στα site με τα οποία συνεργάζεται, που σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Οι φώτο εδώ ανταποκρίνονται καλύτερα στην πραγματικότητα απλά χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας προσθέτοντας 3-4 χρονάκια και αφαιρόντας μακιγιάζ (που η κοπέλα θα έλεγα το χρειάζεται).
Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε ξενοδοχείο κοντά στο Βαρδάρη. Τηλεφωνική επιβεβαίωση, ενημέρωση για τον αριθμό του δωματίου και μετάβαση στο δωμάτιο της κοπέλας. Εδώ να πούμε πως η κοπέλα διαμένει για το τουρ στο συγκεκριμένο δωμάτιο πράγμα που σημάινει ότι τα σεντόνια μάλλον τα έχουν ιδρώσει και άλλοι συναγωνιστές αλλά τουλάχιστον δε χρεώνεστε δωμάτιο.
Πρώτη εντύπωση μάλλον μέτρια. Η κοπέλα είναι milf 35-40 ετών, ψηλή 1,73-1,75 πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, φαρδιά λεκάνη, κωλάρα, στήθος σιλικονούχο αλλά πολύ καλοφτιαγμένο, μόνο κάτι ραγάδες στο στομάχι μάλλον απο εγκυμοσύνη, ίσως να χαλάσουν κάποιον. Κυταρίτιδα μηδέν και απαλό δέρμα. Στο πρόσωπο ψιλοσπασμένη με εμφανέστατη ρίζα στα μαλλιά. Σου κάνει για την ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου.
Στο δωμάτιο με περίμενε η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη καθώς υπήρχαν 2 ΜΟΝΑ κρεβάτια. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. Ούτε στην εφηβεία μου τέτοιο πράγμα. Είπα να δοκιμάσω αλλά σε περίπτωση που ξανατύχω κάτι τέτοιο την κάνω με ελαφρά. Πληρώνω το παράβολο και μπάινω για μπάνιο όπου βγαίνοντας με περίμενε η δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη, η κοπέλα κάπνιζε το τσιγαράκι της. Φυσικά δε με ρώτησε αν καπνίζω απλά υπέθεσε ότι δε με ενοχλεί. Υπέθεσε λάθος. Τέλος πάντων, αφού πέσαμε στο άβολο μονό κρεβάτι άρχισε ένα καλό χαμούρεμα με υγρά γλωσσόφιλα, δαχτυλιάσματα, δονητές (δικούς της) στο μουνί της κυρίας και μαεστρικά υγρή πίπα της Ρουμάνικης σχολής με περιποίηση της ευρύτερης περοχής. Κάποιες υποδείξεις δικές μου τις ακολούθησε μεν, αλλά με ξινίλα στο πρόσωπο. Πέρασμα ελαστικού και στη συνέχεια έντονο και βαθύ γαμήσι κατ’ απαίτηση της κυρίας σε δυο στάσεις ελέω στενότητας χώρου. Κατάθεση στο στόμα της κυρίας όπου τα κατάπιε αφού τα κράτησε λίγο στο στόμα να τσεκάρει τη γεύση τους. Ντύσιμο και αποχώρηση.
Στους επίδοξους εραστές έχω να συμβουλέψω τα εξής. Η εμφάνιση της κυρίας δε δικαιολογεί το χαρακτηρισμό City Tour. Το κόστος της όμως είναι οριακά προσιτό, οπότε σας συστήνω πρόγραμμα μιας ωρίτσας (όχι παραπάνω) χωρίς έξτρα αν δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες από τη συνάντηση και θέλετε μόνο ένα ξεμπούκωμα 2 γύρων. Αν σας χαλάει το μονό κρεβάτι, διαπραγμάτευτείτε στο τηλέφωνο για άλλο δωμάτιο ή φέρτε την σπίτι σας ή σε άλλο ξενοδοχείο. Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Θα ζητήσει περισσότερα αλλά εσείς δε θα διαπραγματευτείτε για παραπάνω από 50€.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.705
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 adreasfairways, blizardeye, azazel και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού