Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 1 10
Call-Girls 2833
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Οπως καταλαβαινετε απο τον τιτλο η κριτικη αναφερεται σε μενα αφου για την κοπελα πραγματικα δεν εχω λογια,απλα οτι για το μονο που κανει ειναι για να πιανει χωρο στο κρεβατι και εξηγω...
Απο την στιγμη που μπηκε στο δωματιο ντυμενη στα μαυρα δεν καταλαβα ομολογω την ηττα που θα παθαινα οταν θα την εβλεπα γυμνη να βγαινει απο το μπανιο.
Αντικειμενικα αν θες να την κολακεψεις θα πεις δεν εχει ιχνος κυταριτιδας. Ωραια και ? ειπα εγω πως θελω να γαμησω την Πρινου?
Αντικειμενικα επισης η κοπελα κανει την Ιζαμπελλα να μοιαζει μουναρα παρολο που η Ιζα της ριχνει μια 10ετια στο κεφαλι..
Την συγκρινω λοιπον με την Ιζα γιατι σωματικα ειναι κοπια χωρις τα φουσκωτα βυζια και με καμια δεκαρια κιλα πανω ολα στην κοιλια και το στομαχι.
Το ιδιο στρογγυλο κεφαλι ,το ιδιο υψος στο 1.90, βυζι για το σωματοτυπο της μικρο ,ρογα αδιαφορη, κωλο αεροδρομιο με ενα τατου συρματοπλεγμα πισω στη μεση ,φουσκωμενα χειλη που τα βεντουζωνει στο φιλι σα να ρουφαει ψαροσουπα, ψηλα ποδια μπασκετικα ισια χωρις καμπυλες,πλατες 52 νουμερο, γενικα μια παρουσια που γεμιζε το δωματιο κυριολεκτικα.
Αν ηθελα να ειμαι απολυτα ακριβης για να μην αδικησω την Ιζα ,η Μαρτυνα ειναι ιβρυδιο Ιζαμπελλας με Ολγα ( ναι αυτην με τις φωτογραφιες του αχαρακτηριστου κωλου της στο site)

Στο κρεβατι οταν ηρθε πηγε να αρχισει κατι γατισια αλλα με τον ογκο της δεν βοηθουσε την εικονα για να φτιαχτω παρολο που το προσπαθησε ομολογω....
Νομιζω η καλυτερη στιγμη μας ηταν οταν γυρισε ανασκελα να παιξει μαλακια στον εαυτο της και εγω στην παρτυ μου γιατι με την πιπα της σε βαθος 3 ποντων δουλεια δεν γινοταν.
Ακομα και οταν προσπαθησα να τον βαλω βαθυτερα στο στομα δεν ειπε οχι αλλα βρηκα δοντια οποτε τραβηχτηκα πριν μου γινει ζελε...
Για να πω την αληθεια προσπαθησα και δυο στασεις εγω απο πανω και λιγο στα πλαγια, αλλα οπου επιανα ρε παιδι μου ηταν σα να ακαλιαζα βουνο, εκτος απο το βυζι της.Εκει τα πραγματα ηταν πιο νερουλα..
Γυρισαμε οποτε στην εκατερωθεν μαλακια μεχρι την στιγμη που της ταδωσα στο στομα οπου και τα πηρε με χαρα και πηγε στο μπανιο χωρις βιασυνες.
Μια εμπειρια ακομη λοιπον που θα την κοστολογουσα του 50ρικου αλλα εδω στο bou εχω δει και χειροτερα οποτε δεν θα μου φανει παραξενο αν της βαλουν κανα κορσε και τιποτα καλτσες να την αποθεωνουν τιποτα παθητικοι εδω μεσα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.815
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, ΜrKavlopoulos, Kaloeros και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2016
NITRO γιατι δεν την εδιωχνες για πιο λογο να κανουμε τους μεγαλοψυχους για αυτες που δεν αξιζουν να πανε στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ γιαι να μαθουν να σεβονται τα ΕΥΡΩ που παιρνουν και δεν ειναι και λιγα.............
B
Bronson81
27 Δεκεμβρίου, 2016
Επανεμφάνιση της Martyna ως Zana τωρα με Golden-Diamond-Escort !!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2