Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ραντεβού κλείστηκε μετά από αρκετό καιρό. Η Νάγια μας κάνει screening, επιλέγει τα ραντεβού της και μάλλον κάνει λίγα την εβδομάδα, αφού δουλεύει και σε άλλη δουλειά.

Γενικά θα έλεγα ότι η Νάγια είναι μία κυρία με τα όλα της, μπορείς να την κυκλοφορήσεις έξω, να συστηθεί, να μιλήσει, να έχεις μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της κλπ κλπ. Δεν είναι το ξέκωλο που πας να ξεμπουκώσεις και δεν έχεις τι να πεις στο πριν και στο μετά. Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, 30 χρονόν, που εάν την είχες στον επαγγελματικό σου χώρο θα είχες φαντασιώσεις συνέχεια, αλλά δεν θα σου έδινε δικαιώματα λόγω του μυαλού της (στροφάρει το κορίτσι και σου μιλάει σαν κυρία)

Παρ' όλα αυτά, στην πράξη ανεβάζει στροφές, η πίπα είναι ποίημα, και το σεξ δείχνει να το ευχαριστιέται απ' όλες τις τρύπες, αφού έχει την δυνατότητα να τελειώνει από μπροστά ενώ την παίρνεις από πίσω... Έχει piercing και στην γλώσσα και εκεί κάτω... (μόνο στην γλώσσα βέβαια καταλαβαίνεις κάτι) αλλά δείχνει ότι ξέρει το σώμα της και πως να το ευχαριστιέται. Το στήθος φτιαγμένο αλλά καλοφτιαγμένο.

Εμένα μου έβγαλε περισσότερο GFE παρ' ότι PSE. Ξέρει πως να σε χαλαρώσει και σωματικά (είπαμε πίπα όλα τα λεφτά) και πνευματικά. Κάναμε και λίγο roll play που το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο.

VFM δεν θα την έλεγα, αφού μόλις την δεις στα 4 θες να πάρεις αυτόν τον υπέροχο κώλο που δίνει με έξτρα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι θα την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Zebu, Βερονικα 20, Kimi13 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2016
Nagia.....μοναδικη τελειαΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
24 Νοεμβρίου, 2016
.......αφού έχει την δυνατότητα να τελειώνει από μπροστά ενώ την παίρνεις από πίσω........ η υπέρτατη κάβλα και για τους δύο, ο ορισμός του πραγματικού θηλυκού, δεν περιγράφεται για όποιον δεν το εχει ζήσειΈρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2