Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 1 10
Call-Girls 6095
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντηση έγινε αργά βράδυ, ήθελα βίζιτα pse και από το γραφείο μου προτάθηκε η Εμιλία. Ξεκινώντας αρχικά από τις φωτογραφίες να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από κοντά, με φινέτσα και πορνόφατσα. Ήρθε ντυμένη σε στυλ γραμματέα, τη φούστα της, τις τακουνάρες και τα γυαλάκια της. Είναι Ουκρανή αλλά εργάστηκε στην Ιταλία για πέντε χρόνια οπότε η επικοινωνία γινόταν ή σε ιταλικά ή σε αγγλικά, επιπέδου παραλίας τα δεύτερα αλλά την ιταλική την μιλά φαρσί και με προφορά. Στα φρύδια μας εν προκειμένω, το θέμα είναι ότι τέτοιο μοτεράκι ηδονής καιρό είχα να συναντήσω.

Ξεκινάω από τα στανταρ, το καυλάκι θέλει ΔΥΝΑΤΟ ΓΑΜΗΣΙ και όχι γούτσου-γούτσου, παρότι είχα ρίξει και ένα διπλό το απόγευμα σε μια μασαζου-βίζιτα και δεν περίμενα ότι θα με ξεσήκωνε σε χρόνο dt το καυλοράπανο.

Πίπα βαθιά,υγρή και απολαυστική με περιποίηση στα πέριξ, στο 69 ένα ροζουλί κωλοτρυπίδι και ένα μουνάκι στη μάπα μου χωμένα, με πιασμένα τα χέρια της, μόνο να τρομπονάρει, αξία...ανεκτίμητη... στο γαμήσι σε όλες τις στάσεις εντός και εκτός κρεβατιού έδωσε ρέστα. Χωρίς καθυστερήσεις ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο αφού καυλαντίσαμε όσο έκανε μπάνιο, με μια ζεστή πίπα στη μπανιέρα, συμμετοχή δυνατή και κατάθεση σε πρόσωπο-στόμα.

Χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια, δεν ήθελε να χαλάσει χατίρι και επιθυμίες, μια πραγματική ιέρεια του καυλιού, με λύσσα και μανία ήθελε να μην αφήσει δευτερόλεπτο καύλας να πάει χαμένο! Μόνο και μόνο για το όλο το pse πακέτο, το μωρό είναι σουπερ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
psolaras78
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
74
Likes:
1.825
Πόντοι:
9.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, ZeroTolerance, satyrus και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού