Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πολλοί από εσάς έχετε κοπιάσει πάνω από τα πληκτρολόγια (αφού πρώτα κοπιάσατε πάνω στη κορμάρα της Νάγιας) για να ενημερώσετε το κόσμο, οπότε ας τιμήσω και εγώ τους κόπυς όλων μας. Στο θέμα του κλείσίματος του ραντεβού αρχικά, εγώ το έκλεισα περίπου 25 (!) μέρες πριν. Να πω εδώ ότι ζω σε άλλη πόλη και ήξερα ότι θα επισκεφθώ την Αθήνα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να σκεφτώ τις ημερομηνίες. Επικοινωνήσαμε μέσω μηνυμάτων εδώ μέσα, με τσέκαρε ότι δεν είμαι κανένας ούγκα-μπούγκα και κλείσαμε το ραντεβού. Συνάντηση τη συμφωνημένη μέρα στο 5ο όροφο του Bill. Ας πω και έγω την άποψη μου για την εμφάνιση της κοπέλας. Ψηλή, γύρω στο 1,73-1,75 πολύ περιποιημένη, με τα σωστά κιλά στα σωστά σημεία για μεσογειακή γυναίκα. Στο πρόσωπο διαφωνώ με κάποιους ότι υστερεί, είναι πολύ όμορφη, με ωραίες γωνίες, φανταστικές βλεφαρίδες και διαπεραστικό βλέμμα. Ηλικία γύρω στα 30, καλή ηλικία για να έχει τις καύλες και την εμπειρία που χρειάζεται, αλλά επικίνδυνη αν δεν επισκέπτεται το γυμναστήριο, όχι για να χάσει βάρος αλλά για να παραμείνει τούμπανο. Ότι είναι μελαχροινή με μακριά μαλλιά έχει αναφερθεί ήδη και το δερματάκι της έχει το σωστό τόνο για Ελληνίδα, που είναι 100% και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον είναι καθυστερημένος/αγάμητος/hater.

Καθότι μερακλής και προς το παρόν με κάποια οικονομική άνεση έκλεισα τρίωρο ραντεβού μαζί της μαζί με ...εξτραδάκια Έρωτας. Για τους υπόπλοιπυς εκτιμώ ότι το δίωρο είναι επαρκές, όχι όμως η μια ώρα. Μπήκε μέσα εντυπωσιακή και αεράτη και με άνεση χρόνου (που εμένα μου φάνηκαν αιώνες) έκανε το μπανάκι της. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουν ήδη αναφερθεί τα περισσότερα που τα επιβεβαιώνω, απλά έχω κάποιες παρατηρήσεις. Η κοπέλα δε γουστάρει μόνο κώλο, στο δεύτερο γύρο πήρα και μουνάκι μετά από αίτημα της ίδιας. Στο θέμα του PSE δεν μου έβγαλε όσα γκάζια θα περίμενα/επιθυμούσα και από ότι βλέπω το έχει αναφέρει και προηγούμενος συνάδελφος. Μου είχε συμβεί και με τη Μαριαλένα αυτό οπότε μάλλον εγώ είμαι πολύ κανίβαλος Ναι!. Επίσης, η Νάγια γουστάρει τα μπινελίκια και αν της λέτε εμπνευσμένες ατάκες ανταποδίδει, τα ελαφρά χαστουκάκια στο πρόσωπο αλλά ΟΧΙ το φτύσιμο στο πρόσωπο. Στο τρίωρο έβγαλα μόνο δυο γύρους γιατί ελευθερώθηκε χρόνος στο προγραμμά μου τις επόμενες μέρες και ήθελα να τιμήσω και άλλες κορασίδας της πρωτεύουσσας, αναμείνατε στους υπολγιστές σας. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να βγάλετε και τρίτο γύρο, έστω με πίπα, η κοπέλα το γουστάρει και το αξίζει. Κλείσιμο του αγωνιστικού μέρους με αναμνηστικές φώτο με το κινητό της, τις οποίες δε μου έστειλε αν και μου το υποσχέθηκε *** και εδώ είναι το μοναδικό μου παράπονο από τη Νάγια.

Ανάμεσα στους γύρους και στο τέλος της συνάντησης είχαμε μια συζήτηση σχεδόν το ίδιο απολαυστική με το σεξ Ντροπή. Η Νάγια είναι μορφωμένη, με συγκροτημένη σκέψη και λόγο, εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρεία και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Αν έχετε χρόνο σας συμβουλεύω να ανακαλύψετε και αυτή της την πλευρά. Τα ραντεβού τα κάνει γιατί γουστάρει και για να συμπληρώνει εισόδομα. Το υψηλό της κόστος το διακιολόγησε ως «φίλτρο» για κάποιους χαμηλής ποιότητας πελάτες, που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν, αλλά η ίδια ετυχώς δεν έχει γνωρίσει. Θα μπορούσε να βγάλει άλλο τιμοκατάλογο για δοκιμασμένους και εχέμυθους πελάτες ώστε να μπορούν να συναντιούνται συχνότερα, καθότι οι συχνές συναντήσεις είναι απαγορευτικές λόγω κόστους. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το κρίνει η ίδια.

Συνοψίζοντας λοιπόν, η Νάγια συνιστάται σε μερακλήδες που ξέρουν τι θέλουν, έχουν σχετική εμπειρία με τις γυναίκες, μπορούν να βγάλουν το λιγότερο δυο γύρους και χαλαλίζουν ένα σεβαστό ποσό, που το δούλεψαν για μέρες ή εβδομάδες, σε μια ναι μεν απολαυστική, αλλά δίωρη συνάντηση. Αν δεν πληροίτε όλα τα παραπάνω, παρακαλώ αφήστε χώρο στους κατάλληλους και επιλέξτε άλλη κοπέλα, επίλογές υπάρχουν πολλές. Θα κάνετε καλό στον εαυτό σας, στη Νάγια και στους υπόλοιπους συναγωνιστές. Για τη δυσκολία στο κλείσιμο του ραντεβού η σύμβουλή μου είναι να της προτείνετε ραντεβού πολλές μέρες νωρίτερα. Η κοπέλα δεν ενδείκνυται για φάσεις «θέλω να ξεμπουκώσω, ας πάρω τηλέφωνο για ένα στα γρήγορα». Θα έχετε τη γλυκιά προσμονή και θα φροντίσετε να είστε ξεκούραστοι (οι 2+ γύροι που είπαμε παραπάνω). Αν θα την ξαναέβλεπα ? Σίγουρα θα το ήθελα, πηγαινοέρχομαι αρκετά στην Αττική, οπότε αν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου ή αν αλλάξει τιμολογιακή πολιτική η Νάγια θα το επιδιώξω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2016
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
450€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, Θησέας, THV και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2016
Συγχαρητήρια για την εμπειρία. Εξαιρετική κριτική και πολύ σωστά γραμμένη! Θα συμφωνήσω στο ότι τα μεγάλης διάρκειας ραντεβού είναι για μερακλήδες που αρέσκονται στην ποιότητα του σεξ και όχι στην ποσότητα ή στο ξεμπούκωμα όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Αλλά και στην παρέα με το σωστό άτομο ώστε να το γνωρίσουν και από μια άλλη πλευρά. Την δυνατότητα αυτή την δίνει η συγκεκριμένη και μερικές άλλες που ευελπιστώ να έχω την τιμή να γνωρίσω στο μέλλον.

Να είσαι πάντα γερός και πάντα με γεμάτο πορτοφόλι να έχεις και άλλες τέτοιες εμπειρίες! Καπέλο
(Updated: 21 Νοεμβρίου, 2016) 21 Νοεμβρίου, 2016
[...] Ανάμεσα στους γύρους και στο τέλος της συνάντησης είχαμε μια συζήτηση σχεδόν το ίδιο απολαυστική με το σεξ Ντροπή. Η Νάγια είναι μορφωμένη, με συγκροτημένη σκέψη και λόγο, εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρεία και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Αν έχετε χρόνο σας συμβουλεύω να ανακαλύψετε και αυτή της την πλευρά. [...]

Εύγε φίλε! Ματάκι

Το emoticon "Ντροπή" νομίζω πως δεν χρειάζεται, διότι δεν αναφέρεις κάτι για το οποίο πρέπει να απολογείσαι ή να νιώθεις ενοχή. Πέρασες όμορφα, έκανες τα γούστα σου, και είχες ένα ποιοτικό τρίωρο με μια ποιοτική κοπέλα με την οποία επιπλέον μπορείς να πείς και πέντε ουσιαστικά πράγματα. Αυτό, είναι νομίζω το αυτονόητο για κάθε μερακλή που μπορεί να εκτιμάει σωστά μια αξιόλογη περίπτωση και να απολαμβάνει συνολικά μια εμπειρία. Συνεπώς, το συγκεκριμένο emoticon ας το αφήσεις καλύτερα για χάρισμα (μαζί με άλλα μεταχειρισμένα δωράκια) στην ρεσεψιόν του Bill για τον εκάστοτε condom collector που προτιμά ν' ανακατεύεται στα σώβρακα των άλλων ανθρώπων, παριστάνοντας τον πουτσοχωροφύλακα, αντί να κοιτάζει και να ζεί την όποια μίζερη ζωή του...

Να έχεις υγεία και να εκπληρώνεις πάντα τα όνειρα και τις επιθυμίες σου! Καπέλο
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
21 Νοεμβρίου, 2016
''χαμηλής ποιότητας πελάτες'' έχουμε ξεφύγει τελείως?? όλοι ξέρουμε τι δουλειά κάνει η κυρία... μην δημιουργούμε και πρότυπα!
21 Νοεμβρίου, 2016
"Το υψηλό της κόστος το διακιολόγησε ως «φίλτρο» για κάποιους χαμηλής ποιότητας πελάτες, που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν, αλλά η ίδια ετυχώς δεν έχει γνωρίσει. "
Δλδ οσοι δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να την συναντήσουν είναι "χαμηλης ποιοτητας" ?
Η ποιότητα δλδ μετριεται με το χρημα? Μαλιστα. Αν και νομιζω οτι κατι αλλο θα ηθελε να πει η κοπελα.
S
Sc0rpi0s
21 Νοεμβρίου, 2016
@ popov. Το emoticon πηγαινε στη μετρια φυσικη μου κατασταση που δε μου επετρεψε να βγαλω τριτο γυρο
@ kostas & scorpios. Οι πολιτικες μου πεποιθησεις δε μου επιτρεπουν να θεωρησω καποιον χαμηλου εισοδηματος κατωτερης ποιοτητας ανθρωπο. Αλλα με βαση την κοινη λογικη αυτος που θα σκασει τοσα λεφτα για δυο ωριτσες ε δε θα παει να κανει μαλακιες και καφριλικια πραγμα που επιβεβαιωσε και η Ναγια αλλα και αλλες κοπελες στο παρελθον.
21 Νοεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

απιστευτα ρατσιστικο σχολιο. Ξερω λεφταδες γυφτους και φτωχους αρχοντες Μαλακία
22 Νοεμβρίου, 2016
Ωραία καλογραμμένη κριτική
22 Νοεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άσε, ξέρω τι σου λέω (προληπτικά χτυπάω το σαμάρι ν' ακούσει το μουλάρι) με αφορμή την ουσία αυτού που ανέφερες...Ματάκι

Εξάλλου, το ζητούμενο δεν είναι ο τρίτος γύρος και η "μέτρια φυσική κατάσταση" εφόσον παραδέχεσαι ότι έκανες "οικονομία δυνάμεων"
για άλλες σχεδιαζόμενες συνευρέσεις με κορασίδες που σκόπευες να τιμήσεις...

Αnyway, αλλού ήταν το point...Καπέλο
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
22 Νοεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ωραίος!!
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9