Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Για να καταλάβετε τι εννοώ με τον τίτλο την προηγούμενη ημέρα αμφιταλαντευόμουν μεταξύ της Ella και την Megan. Αν και η Megan είχε εξαιρετική κριτική από τον Bill που με είχε καλύψει στο παρελθόν με τις απόψεις του σχετικά με άλλο escort επέλεξα την Ella επειδή ήθελα εκείνη τι στιγμή κάτι σε πιο «άλογο».

Η ξενέρα ξεκίνησε όταν την είδα ντυμένη. Που πας κορίτσι μου έτσι σε ραντεβού με τζιν και ζακέτα; Μήπως είσαι και καμιά κορμάρα που θα σε δει ο άλλος και με φόρμα και θα πάθει πλάκα; Βάλε κάτι πιο θηλυκό πάνω σου μπας και κοροϊδέψεις κανένα.

Το σώμα της εμφανώς με περισσότερα κιλά αλλά δε θα με πείραζε αυτό για τη μία ώρα που θα την έβλεπα. Κυτταρίτιδα που ανάφεραν οι συνάδελφοι δεν πρόσεξα αλλά ίσως λόγω του ότι ήταν σκοτεινά. Αυτό που πρόσεξα όμως είναι ότι το ξυρισματάκι μπροστά δεν ήταν ότι το καλύτερο. Απαράδεκτο για τη δουλειά που κάνει και τα λεφτά που παίρνει.

Η συμπεριφορά της διεκπεραίωτικη, ίσως λόγω απειρίας αλλά και αυτό σε ανεκτά όρια.

Αυτό που με εκνεύρισε όμως είναι το ότι μετά το 1ο ντύθηκε και ετοιμαζόταν να φύγει. Πού πας της λέω; Αμέσως ξεντύθηκε και της έδωσα άλλο ένα στα γρήγορα.

Το τηλέφωνό της χτύπαγε χωρίς να έχει περάσει όμως η ώρα και εγώ το αγνοούσα.

Συμπερασματικά:
Το μόνο που έσωσε την κατάσταση για τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ότι ήθελα να ρίξω 2 σε ένα άλογο και το έκανα. Όχι όπως περίμενα αλλά καλύφθηκα σε ένα βαθμό. Δυστυχώς έχω κάνει και χειρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε θα το ξαναέκανα όμως ούτε και θα τη σύστηνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
309
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Herculas, muffer35 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού